Niewiem co kiedyś mi może odwalić ale na razie się nie zapowiada bym robił tutki xD, troszkę musiałem poprawić kod a w miejscu gdzie u cb jest '<>' to który ze znaków xd i jeszcze w tym monologu wpisać w konkretnym miejscu czy odrazu po tym?
func void PC_Sleep (var int t)
{
a bez dawanie tego do sleep tzn że jak zaśniemy hoc raz w ciągu tygodnia to się nie zrespi i zacznie odliczać od nowa czy zignoruje spanie w co jednak trochę wątpie,
Czasem zapominam że to forum dla kreatywnych

po za tym jak pytam to znaczy że niewiem gdzie zacząć i małe nakierowanie chyba wystarczy xd i ja niewiem co tu niejasne ja tam przeczytałem jeszcze raz i nic niezrozumiałego nie wycztałem może dlatego że wiem o co chciałem przekazać a czasem gubię przecinki co gubi innych xd bo poprostu dałem możliwości ja przemyślam każdą możliwą sytuację bo czasem jedno słowa ma kilka znaczeń a ja chce zasmakować pełnej kwestii żeby w późniejszym etapie się nie przejechać, dlatego lubię znać dokładny system jak będzie wykonywany . Yhm z doświadczenia wiem że to co tu napisałem też nie będzie za łatwe do zrozumienia xD