Autorzy prac głosują na siebie
to mnie zaskoczyło
dobra jako iż nie głosuję na kogoś innego napisze parę słów o każdej pracy, by wesprzeć mojego faworyta
Avallach - wszystko jakby za duże (np.: śruby), na dodatek jakby rozmyte
Buła - bardzo fajne drewno, super kolor i te słoje. Krawędzie sprawiają wrażenie naprawdę postrzępionych. Brakuje mi jakichś śrub/gwoździ, i czegoś w środkowej części rączki.
Elvans - najbardziej mnie dobija identyczny napis z naklejką po obu stronach detonatora xD fajny metal, ale rączka jakby zupełnie z innej bajki
Gumen - beznadziejne te metalowe płytki no i boczne łączenie drewna, tak było na referce, ale wyszło słabo. Jestem dumny z drewna (w tym gwoździ), które namalowałem niemal od zera w blenderze.
gothic1210 - ten zielony nadal do mnie nie przemawia, i ten skórzany pasek wygląda jak papier ścierny. Super, że jako jedyny nie poszedłeś całkiem w realizm i masz fajny świecący element (na górnej części).
Kelten - daleka droga przed tobą ale pamiętaj
„Nawet najdłuższą drogę rozpoczyna się od zrobienia pierwszego kroku...”KZW - twoja kolorystyka jest po prostu
MEGA dla mnie najciekawsza/najlepsza praca (trzymam kciuki
)
Mark56 - nie widzę go w ankiecie
no niestety Zje**** spect
Wietrzyk - fantastycznie, że przeniosłeś metalową płytkę na boczną ściankę. Chyba już ktoś to napisał nie
"przesadziłeś z sharpenem?" Poza tym SUPER!
Wonfus - Praca jest fantastyczna, ulotka na bocznej ściance bardzo pomysłowa i świetnie pasuje. Szkoda że dałeś śruby na bocznych ściankach a nie ma ich na przedniej i tylniej. Te dwie ścianki są wyraźnie odcięte od reszty.