Po krótce po wszystkich:
Av - trochę się zawiodłem... te śruby zdecydowanie nie fajne, faktura drewna też fe, a całość sprawia trochę wrażenie jakbyś miał odwrócone osie na normalu.
Buła - Bardzo, bardzo fajne to, kolorystyka, ryski, odrapania, itd... ale - tu coś z serii przyganiał kocioł garnkowi - nie mam do końca przekonania czy to na dole to bardziej brud czy bardziej cień.
Elv - Bardzo ładna, bardzo schludna, bardzo nudna praca XD
Gumen - mieszane uczucia, bardzo fajnie z czymś mi się to kojarzy, rzuca się w oczy, takie to bajkowe trochę, ale bez jakiegoś fajerwerku w postaci widocznego speca czy coś. Ta porcelana też nie przemawia do mnie.
Gothic - Fajnie zaczynasz, ale ten spec trochę jednak nie do końca. No i papier ścierny na rączce.
Kelten - Tu coś wyraźnie nie pykło XD
KZW - Myślę, że ludzie nie doceniają dostatecznie tej wspaniałej pracy, jej kunsztu oraz zawartych w niej wielu dyskretnych, ale jakże doskonałych machnięć pędzlem dokonanych przez spracowaną, rzemieślniczą rękę wspaniałego przywódcy Aksjowa. Cały ten brudny, zniszczony i odrapany z farby detonator jest wyraźną alegorią do chylącego się ku upadkowi ruchu wyzwolenia tego forum zapoczątkowanego w odległej przeszłości przez autora. Praca jest tu jakby ostatnim krzykiem o przebudzenie świadomości społecznej, a zarazem bolesną refleksją nad ulotnością wspaniałych, autorytarystycznych idei, które w dobie dzisiejszej demokracji są tak często niesłusznie spychane do rynsztoka...
Mark - Tak dobrze by było gdyby nie ten spec.
Wietrzyk - Świetna, wręcz imo najlepsza praca, ale zniszczona tym wypalającym oczy sharpenem.
Wąski - Również bardzo dobra praca, przede wszystkim ładna naklejka i dobrze zakomponowane śrubki... ale jesteś tylko spóźnialskim wwzem i nie powinieneś tego wygrać choćby za sposób zaprezentowania pracy XD.