Czas Zapłaty 66890 174

O temacie

Autor xendix

Zaczęty 16.12.2011 roku

Wyświetleń 66890

Odpowiedzi 174

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
czasu zapłaty nie ma w żadnym forum ani na ukończone modyfikacje ani na zapowiedzi modyfikacji mógłby ktoś powiedzieć dlaczego
z góry dziękuje za odpowiedż

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator

inż. Avallach
Administrator

Czas Zapłaty
#1 2011-12-16, 19:46(Ostatnia zmiana: 2011-12-16, 19:47)
Cóż, przyczyny można się domyślać. I tak, te domysły są celne. Ale miejmy nadzieję że jeszcze nie wszystko stracone, jeśli Orc się pokaże (a w końcu się pokaże) to mod w tej czy innej formie zostanie wydany. Istnieje jednak zagrożenie że nie wszystko będzie tak rozwinięte jak być miało. Jednak prawie nikt tego nie zauważy, najbardziej zajebiste funkcje nie zostały nawet nigdy oficjalnie zapowiedziane.

Chyba najlepiej by było gdyby wypowiedział się Shergar.

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Tzn. że prace wstrzymane na czas nieokreślony?
I co oznacza dla TM brak orca? Da się tego moda skleić bez jego pomocy, czy jest to niemożliwe?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Szczerze to radziłbym coś zrobić ze stronką bo pamiętajcie, że są(mam nadzieje xd) osoby które czekają na moda, a nie wchodzą na stronę TM. Moglibyście przynajmniej napisać, że prace zostały wstrzymane czy coś w tym stylu.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Na moje oko to  prowo :ok:

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Nie, to niestety nie prowo ;p

Ale najlepiej zostawić jakąkolwiek dyskusję do czasu aż wypowie się Shergar, albo chociaż Dark jako przedstawiciel teamu.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No chłopaki, nieładnie się zachowujecie :p Jeżeli wstrzymujecie prace nad CZ, albo całkowicie porzucacie ten projekt, to moglibyście zamieścić jakieś info, zamiast kasować dział o modzie bez żadnego wyjaśnienia.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Niby dlaczego nieładnie? Jak będą chcieli to sobie skasują dział i nic ci do tego.

Комиссар RBT

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Czas Zapłaty
#8 2011-12-17, 14:29(Ostatnia zmiana: 2011-12-17, 21:05)
Ludzie, wy po tylu latach bez żadnego efektu dalej wierzycie że prace nad projektem idą pełną parą?
Ostatnie screeny z moda na forum są z lipca 2009...

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A na oficjalnej stronie są screeny ze stycznia i lutego tego roku  :huh:

Krychon

Krychon

Użytkownicy
posty11
Propsy7
  • Użytkownicy
Ten mod nigdy nie wyjdzie, ciężko się z tym pogodzić, ale taka jest brutalna prawda.
Twórcy odezwą się pewnie dopiero 1 kwietnia w następnym roku, tylko po to, aby kolejny raz ponabijać się z ludzi, którzy wierzą jeszcze w CZ

Garret

Garret

Użytkownicy
posty143
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niby dlaczego nieładnie? Jak będą chcieli to sobie skasują dział i nic ci do tego.

Dlatego, że jednak sporo osób czeka na moda i powinni poinformować o ewentualnym zawieszeniu prac. W końcu robią go dla siebie czy dla innych?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
Już bardziej dla siebie.

Oczywiście prawdą jest, że po prostu skasowanie działu bez słowa wyjaśnienia byłoby złe. Rozumiem wszystkich, którzy się czują trochę oszukani, ja też mam takie wrażenie. Niestety nie bardzo wiadomo na czym stoimy i bardzo trudno przewidzieć, jak się dalsze losy potoczą. Jest jednak pewne, że to co do tej pory zostało przygotowane nie zostanie wrzucone do śmietnika i w tej, czy innej formie zostanie udostępnione.

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Czas Zapłaty
#13 2011-12-17, 21:11(Ostatnia zmiana: 2011-12-17, 21:14)
A na oficjalnej stronie są screeny ze stycznia i lutego tego roku  :huh:
Tylko co to za screeny?
W lipcu 2009 wg mnie zaprezentowano coś, czym może się pochwalić najlepszy polski projekt modyfikacji do goticzka.
Ostatnie screeny to co to jest? Podmiana tekstury nieba? Zeskalowanie kilku tekstur? Dużo mniejsze i młodsze projekty prezentują ciekawsze screeny w ciągu kilku tygodni...
W temacie orca przedstawiającym postępy w poszczególnych latach chyba celowo pominięto 2009, bo nie różniłoby się to za wiele od 2011 :lol2:

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ma ktoś screeny z CZ z dnia screena w 2009 roku prócz jednego?  :huh:

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

bruczi

bruczi

Użytkownicy
posty15
Propsy4
  • Użytkownicy

bruczi

Czas Zapłaty
#15 2011-12-23, 12:54(Ostatnia zmiana: 2011-12-23, 13:18)
Jeżeli na razie nie wiadomo jakie są dalsze losy moda to może chociaż niech Orc się odezwie jeżeli może ;/ Najlepiej jednak byłoby dostać informacje o tym czy Czas Zapłaty wyjdzie czy też nie. Jest bardzo dużo ludzi, którzy na to czekają, a szczególnie ja czekam już od dawna :)  I chciałbym też się dowiedzieć dlaczego nikt nic nie pisze o tym.

2009-03-23 19:22:13 · dodał: Orcwarrior
"Ponieważ The Modders zawsze słowa dotrzymuje..."

Z modem też powinni dotrzymać słowa :D

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
wg mnie to nawet czasem i dobrze ze nic powiedza ja nie lubie poznawac moda zanim w niego nie zagram to jest ten caly urok modow wszyscy musimy wiele odkryc , a the modders nie raz nas zaskakiwali :)

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Nie ma to jak szukać dobrych stron w tym, że losy modyfikacji wiszą na włosku

diegomez

diegomez

Labirynt
posty452
Propsy63
  • Labirynt
Ale czy porzucili by to co już zrobili.
A zrobili bardzo dużo.
(Ja robię małą modyfikację, nie chce mi się jej robić, ale szkoda mi tego co zrobiłem, więc robię dalej. A co dopiero CZ)
Jeśli naprawdę porzucają prace to niech chociaż wydadzą to co mają. Razem z informacją, że kończą z CZ.

HellVard

HellVard

Użytkownicy
posty520
Propsy91
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może robią sobie jaja? Pewnego pięknego dnia ujrzymy komunikat> "Premiera modyfikacji Czas Zapłaty".  :wink:  Ale jak nie mają czasu, albo nie chce im się go robić, to przecież nikt im się nie każe tłumaczyć, niech tylko powiedzą czy robią czy nie.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry