Chodź i pomaluj mój świat 10460 52

O temacie

Autor Gerry Rafferty

Zaczęty 7.11.2011 roku

Wyświetleń 10460

Odpowiedzi 52

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
pierwsze słyszę

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Flegmatykami Anglików bym nie nazwał. Nawet Polakom bliżej do flegmatyków.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Odstaw to co bierzesz i wtedy dopiero zacznij komentować prawdziwą rzeczywistość :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.

Gerry Rafferty
O.D.A.L.

Chodź i pomaluj mój świat
#44 2012-03-05, 17:23(Ostatnia zmiana: 2012-03-05, 17:27)
Moze napisze jeszcze jakies szczegoly poxniej w sprawie mojej wspolpracy z nimi.

Nie mam co robic wiec wytlumacze poprzedni post.
Wegry to nieroby, jest kilku w firmie w ktorej pracuje, wspominalem juz ze nie mamy ogrzewania ani lodowki w mieszkaniu, mielismy dwoch opiekunow, obu wegrow. Pierwszy wylecial po okolo dwoch tygodniach i przyslai drugiego ktory jest z nami do dzis. obaj leca w chuja jak skurwysyn, mieli zalatwic lodówké, tommorow od miesiaca, ogrzewanie sie zjebalo, tommorow, marzniemy od poltora tygodnia, mial zalatwic jakies meble zeby mozna bylo przy czym jesc obiad, ciagle musze wpierdalac na schodach. Co ciekawe pracuje z nami kilku innych wegrow, maja mieszkanie gdzies indziej, im meble przyniosl maja lodowke choc tez nie maja ogrzewania, dostaja tez wiecej dniowek oczywiscie choc wiekszosc z nich robi dwa razy wolniej ode mnie. Jeden z nich sprzedal polskiemu koledze cudzy rower za 15 funtow i probowal sprzedac nam tez cudza szafe, kiedy sie wyprowadzal wzial tez czajnik (to ze nie byl jego mu nie przeszkodzilo), potrzebowal pieniedzy bo kazda wyplate przepija i przepala ale mniejsza z tym.
Z kilkoma wyjatkami, podczas pracy bardziej przeszkadzaja niz pomagaja, kumpel robil z jednym z nich przy maszynie (niewane co konkretnie sie tam robi) po pracy mieli posprzatac jak to sie zawsze robi. A ten zamiast to robic chodzi i podnosi pojedyncze papierki (a pod taka maszyna zazwyczaj jest najebane jak chuj, jak tylko przechodzil jakis charger od razy za miotle a jak ten charger znikal spowrotem do podnoszenia papierkow które zazwyczaj zmywa sie kercherem, to by bylo nawet normalne gdyby skonczyli jakas godzine przed koncem ale nie na 20 minut.

Podsumowujác nie wiem jak Czechy ale Wegry chyba nie lepsze, w chuj lepsi w pracy sa Lotysze, Litwini i Slowacy lepiej sie z nimi tez rozmawia (zaskoczylo mnie ze prawie wszyscy Slowacy mowia w miare dobrze po Polsku)

Kwrva Hwep wbijaj do Aberowa  
Mieszkam obok Wakefield, równie dobrze móglbym byc w Krakowie

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

Chodź i pomaluj mój świat
#45 2012-03-05, 17:28(Ostatnia zmiana: 2012-03-05, 17:28)
(zaskoczylo mnie ze prawie wszyscy Slowacy mowia w miare dobrze po Polsku)
juz nawet tutaj na themodders masz tego przedsmak (pozdro markk) :lol:

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
(zaskoczylo mnie ze prawie wszyscy Slowacy mowia w miare dobrze po Polsku)
juz nawet tutaj na themodders masz tego przedsmak (pozdro markk) :lol:
poki wiem chlopaky z miesta nic nierozumieja ja mieszkam dosic blizko polsky, ale inaczej to nie wiem czy prawie wszyscy mowimi po polsku albo po prostu da sie dogadac kazdy w swoim jezyku

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mieszkam obok Wakefield, równie dobrze móglbym byc w Krakowie
Kwrva, wbijam na łikend do Yorkshire :lol2:

poki wiem chlopaky z miesta nic nierozumieja ja mieszkam dosic blizko polsky, ale inaczej to nie wiem czy prawie wszyscy mowimi po polsku albo po prostu da sie dogadac kazdy w swoim jezyku
Zdarzyło mi się rozmawiać ze Słowaczką, każdy po swojemu, rozumieliśmy się doskonale.

Mark Twain

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Polak, Słowak, dwaj bratanki
Do moddingu i do szklanki

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
to nie było śmieszne

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
BTW, wkwrviłem się ostatnio, bo pewien Słowak z mojego wydziału dostał granta od Biology Society za najlepsze wyniki na wydziale. Szkoda tylko, że miał gorsze wyniki niż ja :lol2:

Mark Twain

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Wiadomo do czego mógł go użyć.
Mój brat, jak grał w ET z jakimś czechem czy słowakiem, zamiast szczurek został nazwany (przez tego słowaka, który z wymową polskich słów ma problem) siurek. Takie info wszystkim do życia potrzebne apropo tych z południa.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry