//z aqq da się wyłączyć reklamy i zainstalować z brakiem reszty tego gówna(niepotrzebne bajery)?
Ta.
ale myślę o AQQ tylko boję się, że to trochę lżejsze GG 10 (czyli gówno).
WTF? AQQ to zajebisty komunikator, posiada wszystko co potrzebne i nic co nie potrzebne (a jak coś uznasz za nie potrzebne to można to wyłączyć

)
Fajne bajery są, np jak ktoś wyśle link z YT albo obrazek to można (można, nie jest to konieczne) kliknąć przycisk i wyświetli się w oknie rozmowy bez włączania przeglądarki.
Wysyłanie plików, obrazków to bajka, jest to wygodne i przyjemne, dopasowują się do rozmiaru okienka. Na Mirandzie chyba jest z tym problem, bo Zkirtaem zawsze się wkurwia jak mu wysyłam coś jako obrazek
Epicki jest motyw wysyłania zawartości schowka jako obrazek, czyli np. chcę pokazać komuś zawartość jakiegoś okna szybko i prosto. Normalnie trzeba by zrobić screena, włączyć painta, zapisać, włączyć hosting internetowy, zuploadować i dać link. W aqq wystarczy zrobić screen, w oknie rozmowy dać obraz i kliknąć w #msg1008171zawartość schowka#msg1008171 i wysyła od razu elegancko.
Co tam dalej... Pierdoły z GG np archiwum czy liste kontaktów można bez problemu zaimportować. Pluginów jest całe mnóstwo, podobnie skórek. Emoty można wgrać z GG lub poszukać na stronie aqq nowych zestawów. O kartach w oknie rozmów to nawet nie mówię bo to standard.