Gothic: Edycja rozszerzona 11735 19

Ankieta

Głosów w sumie: 42

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 5.08.2011 roku

Wyświetleń 11735

Odpowiedzi 19

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Gothic: Edycja rozszerzona
2011-08-05, 11:18(Ostatnia zmiana: 2011-08-06, 10:47)
Wybrany:
Pozostałe:

Rysa

Rysa

White&Red
...
posty14
Propsy591
Profesjabrak
  • White&Red
  • ...

Rysa
White&Red

#1 2011-08-05, 11:22(Ostatnia zmiana: 2011-08-05, 11:23)
Za małe. Było mówione, że ma być taki i taki size. Na dodatek imageszajs

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

#3 2011-08-05, 11:30(Ostatnia zmiana: 2011-08-05, 11:31)
Po prostu przy uploadowaniu zmniejszyło mi. A nie ifotos, bo
poźniej forum będzie zamulać :lol2:

Już poprawiłem.

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7662
Propsy5238
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Pomysł szumnego nazywania swojego moda "Edycją Rozszerzoną" zwłaszcza przy początkowej miernej jakości od początku nie budził mojej sympatii. Teraz jest lepiej, ale nadal nie widać tutaj nic specjalnego, wygląda to tylko na kolejną "rozbudowę". A takie mody sprzedają się chyba najgorzej, mało kto pali się żeby przechodzić całą grę po raz kolejny żeby mieć możliwość przy okazji zobaczyć co zaoferował dany mod. Gdybyś dał całkiem nową historię, choćby krótką ale nie wymagającą przechodzenia całego wątku głównego, na pewno byłbyś lepiej przyjmowany. 3.

Revolution

Revolution

Użytkownicy
posty127
Propsy20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
mod wydaje się prezentować ładnie lecz musicie popracować na teksturami bo z tego co widzę chcecie je zmienić a to co tutaj pokazaliście jest słabe jednak zaciekawiła mnie łąka w 4 screenie. klikam w numerek 4

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Kropka w kropkę co napisał Av. 3

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1727
Propsy2215
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co ja mogę tu powiedzieć, no blado to wygląda. Tekstury w wielu miejscach zupełnie do siebie nie pasują a i obiekty są powrzucane "żeby było". Daję 3.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Jest lepiej, ale to jeszcze za mało - jednak masz dobre pomysły i potrafisz je pokazać w swoim modzie. 4.

Комиссар RBT

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
4 - niezły retex, ładnie zaprezentowane screeny. Jednak to za mało by przyciągnąć do modyfikacji graczy... (patrz post Ava  :ok:  )

gothic1210
  • Gość

gothic1210
Gość

#11 2011-08-07, 13:56(Ostatnia zmiana: 2011-08-07, 14:01)
Ej, kto mi dał 2? Wiem, że Avallach odebrał wszystkim chęci dawania 4-5 ale 2? Nie no chyba tak źle nie jest.

EDIT: @Kereth. Ok.  :D

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
To jest Dzień Screena, gothic1210 i musisz przygotować się na takie oceny niezależnie od tego, czy jest dobrze, czy jest źle z twoim modem.

Комиссар RBT

nouwak

nouwak

Użytkownicy
Darth Novak
posty62
Propsy182
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Darth Novak
A ja dam 4, bo jednak coś niecoś widać na screenach, a ja z natury dość łagodnie oceniam.

"Never trust a bartender with bad grammar." - Kyle Katarn

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

#14 2011-08-07, 15:25(Ostatnia zmiana: 2011-08-07, 15:25)
Podobnie jak Avallach ,te dodane teksturki nie zachęcają mnie - szczególnie na screenie 3 trawa nie pasuje do tych drzew. Daje 4

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
To ja dam 5, na zachętę, bo pomysł Edycji Rozszerzonej jest dosyć ciekawy, chociaż mało oryginalny, no i duże wyzwanie przed tobą. A te trawy wszystkie, taki trochę nie pasują do klimatu górniczej doliny.

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Myśląc o Gothic "Edycja Rozszerzona" przypominają się Mroczne Tajemnice, wiem, że głupie jest porównywanie tego moda do już starego MT, ale to ten sam pomysł. Myślę, że koncept na "dodatek do Gothica" przeżarł się przez wielkie MT 2.0. Co do opinii to niestety 3, ale jest nawet w miarę. ;)

PanAragorn

PanAragorn

Użytkownicy
posty21
Propsy7
  • Użytkownicy
Jak dla mnie screeny prezentują się dobrze-na tyle dobrze, by dać 5.Szczególnie podoba mi się trawa oraz drzewa z 6 screena.Życzę powodzenia w tworzeniu moda.Pozdrawiam.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Podbijam Ava. 2.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

FraseR
  • Gość
4 na zachętę. Screeny nie prezentują się najgorzej, większosć obiektów wrzucono, żeby było tak jak wspomniał Caesum. Ogólnie nie wiem komu będzie się chciało od nowa przechodzić Gothic'a, żeby zobaczyć te wszystkie nowości, ale mimo to mod prezentuje się ciekawiej niż wcześniej.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry