No tak tylko, ze zauwaz, ze blender to nie tylko maszynka do robienia modeli, ale rowniez rendering, render realtime, ao i inne pierdoly, ktorych w wingsie w wiekszosci nie ma. Avallach prosze cie nie probuj mi wmawiac, ze AO wypalane przez wingsa jest dobre.
Bylo to juz powtarzane z 1000 razy, kiedy wmawiales ludziom jaki to wings jest zajebisty. Moze i jest, gdy zaczynasz modelowac i gdy nie potrzebne ci nic, oprocz gothicowych modeli. Program ten jest stworzony majac na celu modelowanie Low poly i nic wiecej. To, ze ci sie podoba i ze uważasz go za najlepszy, wynika z tego, ze nie modelowales w zadnym innym programie, a w wingsie pracujesz juz kilka lat. Takze doznania personalne lub doznania pojedynczych jednostek nijak ma sie do odczuc osob, ktore pracuja na bardziej zlozonych i przydatniejszych programach.
Nie przekonuj mnie pracami jakis gosci z max3d.pl bo je znam. Wiem, ze znajda sie ludzie, ktorzy nawet w gownie potrafia wymodelowac cos niesamowitego, ale zazwyczaj ci ludzie maja ogromny talent i sa bardzo ogarnieci w siatce.