Lotro 44926 173

O temacie

Autor Teh

Zaczęty 9.05.2011 roku

Wyświetleń 44926

Odpowiedzi 173

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Gra może ktoś z was w the lord of the rings online? Bo zastanawiam się nad ściągnięciem tej gry. Warto?

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Jeśli masz za dużo czasu i nie masz fioła na punkcie UT3, Minecraft SMP czy pożytecznych zajęć, warto. Generalnie jak dla mnie główny (jedyny?) atut tej gry to genialny level design. Chociaż ja ogólnie niespecjalnie wysoko cenię mmo, może to trochę wpływa na moją ocenę.

sauron
  • Gość
GRAJ. ładuj się na serwery usa i świat imladris pomożemy ci.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Pomożecie towarzysze?

POMOŻEMY!!!

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Fioła mam na punkcie StarCraft:Brood War. Zbyt dużo czasu to nie mam, jednak zbliżają się wakacje i na nudne noce coś by mi się przydało. Pytam bo jestem fanem Władcy Pierścieni. Chyba zagram chociażby dla tego level design'u.

sauron
  • Gość
jaki fan gra tylko dla designu. a aragorn, a elrond a gandalf a balrogi czające się po kopalniach

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
rasowi maniacy :D

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#7 2011-05-09, 22:43(Ostatnia zmiana: 2011-05-09, 22:43)
Dla samej otoczki i klimatu warto, dla wątka fabularnego nic tak nie poprawia humoru jak wycieczka przez morie xd

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Rozpoczynam pobieranie ;d . Jeszcze jedno pytanie po osiągnięciu 65lvl gra przestaje być płatna, jeśli chcę osiągnąć wyższy poziom?

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Lotro
#9 2011-05-09, 22:44(Ostatnia zmiana: 2011-05-09, 22:45)
Rozpoczynam pobieranie ;d . Jeszcze jedno pytanie po osiągnięciu 65lvl gra przestaje być płatna, jeśli chcę osiągnąć wyższy poziom?

upewnij się że us serwer, bo w europie z nami nie pograsz.
http://5ta-kolumna.com/lotrohigh.exe

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Lotro
#10 2011-05-09, 22:46(Ostatnia zmiana: 2011-05-09, 22:49)
Dokładnie to

http://www.lotro.com/support/download-lotro

wersja albo wysokiej jakości albo niskiej kkwestia gustu i miejsca xd

PS
Kazz ty mu pomagaj masz więcej pieniedzy po tym jak mnie okradłeś ; p Jeszcze z 5 osób i można o gildi pomyśleć xd

Dragomir

Dragomir

Użytkownicy
Daj proposa :C
posty207
Propsy100
  • Użytkownicy
  • Daj proposa :C
Grałem, grafika może i fajna ale ta gra ma 0 grywalności. Na początku pograłem chwilę zrobiłem parę questów i mi się znudziło, potem próbowałem jeszcze ale już nie dało się grać. Poza tym to niezły zamulacz kompa dlatego usunąłem to gówno.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
graj mozesz zostac krulem gondoru jak AragorN i zawładnonć Mordurem niczym Sałron!!!! Albo mieć pierścień i Angmar i nawet trolle i orki! Podobno nawet tytany!

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Jako, że niedawno miałem formata pozwoliłem sobie na wersje high. Jednak przydałby sie szybszy internet.

Melkor@ Aleś ty dowciapny.

Ponowie pytanie co do poziomu. Jak sie osiągnie 65 to trzeba coś zapłacić, aby dalej nabijać?

sauron
  • Gość
a po co ci więcej. najmocniejsze stworzydła jakie widziałem miały albo 65 lvl albo tyle hp ze przebywanie w ich pobliżu grozi śmiercią :D

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
a po co ci więcej. najmocniejsze stworzydła jakie widziałem miały albo 65 lvl albo tyle hp ze przebywanie w ich pobliżu grozi śmiercią :D

Niepotrzebny mi większy, ale po prostu jestem ciekaw.

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Z tego co widziałem to max lvl 65 max 70 niby ale nikogo nawet 66 nie widziałem.

sauron
  • Gość
no to tak akurat 4 czy 5 lvl więcej robi się czerwono a później to już nie ma co walczyć

wietrzyk

wietrzyk

Użytkownicy
Black Eye Games
posty435
Propsy390
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Black Eye Games
Lotro to pożeracz czasu nieziemski, ale tylko jak ma się z kim grać, samemu doszedłem do 43 levelu i póki co odpuściłem sobie.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nie graj w to badziewie! Przepaskudny level design, nie ma w ogóle klimatu władcy pierścieni tylko klasyczna mmo-napierdzielanka, Elvans wcale w niczym ci nie pomoże, uzależniający pożeracz czasu, nudny system walki, animator to ma albo bardzo dobre poczucie humoru albo jest cwelem (choćby ze względu na animacje twarzy), paskudne szaty i każdy wygląda jak nieudana replika batmana zrobiona z kolorowych wycinanek dla przedszkolaków, gra strasznie muli kompa pomimo braku ładnej grafiki, wszędzi powtarzające się monotonnie te same budowle, siatka terenu o którą można się pokaleczyć, tekstury kładzione techniką jedna na drugą tak że kamienie są przeźroczyste, nie ma co robić z kasą,

Jak mi się coś jeszcze przypomni będę edytował.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry