OOBE 4400 10

O temacie

Autor Tyfus

Zaczęty 22.02.2011 roku

Wyświetleń 4400

Odpowiedzi 10

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy

Tyfus

OOBE
2011-02-22, 22:41(Ostatnia zmiana: 2011-02-22, 23:06)
Witajcie, kilka dni temu  przeszukiwałem YT i znalazłem taki interesujący film
https://www.youtube.com/watch?v=vCDWcgvT9BM

Wypowiedź Darka (autora filmu) zainspirowała mnie, wczoraj zamówiłem Sobie książki, o których mowa w filmie.
OOBE (out of body experience) fascynujące doświadczenie. Postanowiłem Sobie to przećwiczyć, chciałbym to przeżyć.
Jakie jest wasze zdanie o Oobe?

P.S. - To tylko część pierwsza całej tej wypowiedzi Darka..

WiToJcIe!!! xDD

Ayman

Ayman

Użytkownicy
posty64
  • Użytkownicy
Nie wiem, to jakies astralne wychodzenie z ciala czy jakos tak ( moze z czyms innym myle, kiedys o tym czytalem ). Dla mnie rzecz godna potępienia, gdyz mozna sie uzaleznic od tego, tak samo jak od alko czy marychy. Czym wiecej sie bawisz w te "transy" tym bardziej i czesciej chcesz do tego wrocic.

"Lók, jestem tfojim ojcem!"

Tyfus

Tyfus

Użytkownicy
posty121
Propsy8
  • Użytkownicy
Nie wiem, to jakies astralne wychodzenie z ciala czy jakos tak ( moze z czyms innym myle, kiedys o tym czytalem ). Dla mnie rzecz godna potępienia, gdyz mozna sie uzaleznic od tego, tak samo jak od alko czy marychy. Czym wiecej sie bawisz w te "transy" tym bardziej i czesciej chcesz do tego wrocic.

Fakt można się uzależnić,  ale nie koniecznie, zależy jak na to spoglądasz. Porównałeś uzależnienie do alko i zioła?
Paliłeś kiedyś zioło (szkodzi na psychikę, po bardzo długim okresie jarania) czy piłeś alkohol (JE*AĆ ALKOHOLIZM)? Żeby się uzależnić trzeba DŁUGO w tym smakować, jeżeli od czasu do czasu się będzie wychodziło z ciała nie powinno nic się stać.

P.S. - uzależnić możesz się od wszystkiego >_>

WiToJcIe!!! xDD

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Wyjdź z forum.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Po prostu mieszanka autosugestii, świadomego śnienia i błędnej, intuicyjnej interpretacji niektórych zachodzących podczas snu zjawisk. IMO rzeczywiście wielu osobom się wydaje że tego doświadczają, jestem jednak przekonany że są to tylko i wyłącznie rozbudowane złudzenia. O ile pamiętam autorytetem w tej dziedzinie była niejaka dr Susan Blackmore. Jednak odradzam zajmowania się takimi tematami, poczytaj raczej o świadomym śnieniu które chociaż nie przedstawia rzeczywistych wydarzeń, to samo w sobie takie jest.
BTW, nie wiem dlaczego ale kiedy zobaczyłem na początku nazwę tematu pomyślałem że autorem jest inny użytkownik, ktoś jeszcze tak miał? ;d

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OOBE
#5 2011-02-22, 23:22(Ostatnia zmiana: 2011-02-22, 23:23)
BTW, nie wiem dlaczego ale kiedy zobaczyłem na początku nazwę tematu pomyślałem że autorem jest inny użytkownik
:ayfkm:

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

emace

OOBE
#6 2011-02-23, 00:15(Ostatnia zmiana: 2011-02-23, 00:16)
Avallach ;>

tutaj link do dziennika, który prowadził mój przyjaciel przez rok, zobacz od zalążka jak wyglądał eksperyment w jego przypadku.
http://www.oobe.pl/p...crow/index.php?

ale generalnie pogardź OOBe wejdź w LD http://themodders.or...iadome-snienie/

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Ludziom potem odbija od takich pierdół.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
OOBE to sciema w chuj. Ludzie przezywaja LD, ale wydaje im sie wyszli z ciala.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Ludziom potem odbija od takich pierdół.
Co widać na przykładzie powyżej :D

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OOBE
#10 2011-02-23, 16:43(Ostatnia zmiana: 2011-02-23, 16:43)
BTW, nie wiem dlaczego ale kiedy zobaczyłem na początku nazwę tematu pomyślałem że autorem jest inny użytkownik, ktoś jeszcze tak miał?
:D

Tak
16:32:06
temat o OOBE
16:32:10
dopiero wchodzę do niego
16:32:12
nie czytałem
16:32:15
ale mogę się założyć
16:32:19
że zobaczę tam post xxxxx

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry