OTO POLSKA 1711200 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1711200

Odpowiedzi 5881

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że będę robił za katolika dla świętego spokoju - nie będę. To że nie zamierzam brać udziale w rytuale wyjścia zwanym "apostazja" nie oznacza, że zamierzam chrzcić dzieci, żeby się babcia nie popłakała.

Ciekawe jak to teściowej wyjaśnisz  :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
I chyba nikomu się jeszcze nie udało, jeśli chodzi o usunięcie danych, a nie tylko dopisek, że jesteś niewierzący. To jest rzeczywiście problem.

Komuś się udało. Była nawet strona temu poświęcona, ale nie chce mi się teraz szukać.

Nie przypominam sobie, ani w tv, ani przez jarka.

W TV podobne sformułowania padają przy temacie często, jeśli nie bezpośrednio to z ust osób trzecich. Z jarkiem to jedynie przykład. On i podobni wcale nie muszą się podniecać, ale gdyby nie te 99% to pewne opcje polityczne nie były by tak śmiałe jak obecnie.
Nie wiem na jakiej podstawie twierdzisz, że będę robił za katolika dla świętego spokoju - nie będę. To że nie zamierzam brać udziale w rytuale wyjścia zwanym "apostazja" nie oznacza, że zamierzam chrzcić dzieci, żeby się babcia nie popłakała.

Nie wiem czy będziesz czy nie będziesz i z resztą mało mnie to interesuje bo wszystko i tak zweryfikuje czas. Chciałem jedynie pokazać jak kończą frajerzy.

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#942 2011-05-07, 00:45(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 01:04)
W sumie dziwie się że Kościół u ateistów wzbudza takie zainteresowanie.
Podobnie jak za komuny wszystko zwalało się na żydów, amerykańce zwalają kryzys na złych arabów (bo na murzynów nie wypada), w UE modnym tematem dla ciemnoty stał się Kościół.
Jak zwykle byleby odwrócić uwagę, bez oporów ruchać masę społeczną w dupę.

Należy pamiętać, że jedyną instytucją która w tym momencie jest wstanie obalić system w państwie bez zewnętrznej ingerencji jest właśnie Kościół.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
no bo kvrwa gdzie ty mieszkasz...
wtf?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#944 2011-05-07, 11:29(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 11:30)
Podobnie jak za komuny wszystko zwalało się na żydów, amerykańce zwalają kryzys na złych arabów (bo na murzynów nie wypada), w UE modnym tematem dla ciemnoty stał się Kościół.

Ogólnie bzdury. Ciekaw jestem skąd te wnioski.

Należy pamiętać, że jedyną instytucją która w tym momencie jest wstanie obalić system w państwie bez zewnętrznej ingerencji jest właśnie Kościół

A dlaczego on by miał go obalać i w jakim celu? Z resztą to tylko pierdolenie, w obecnej sytuacji absolutnie niemożliwe. Ludziom ogólnie żyje się dobrze i nie muszą latać po mleko na parafie jak za komuny więc takie rozważania są z dupy.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A dlaczego on by miał go obalać i w jakim celu? Z resztą to tylko pierdolenie, w obecnej sytuacji absolutnie niemożliwe. Ludziom ogólnie żyje się dobrze i nie muszą latać po mleko na parafie jak za komuny więc takie rozważania są z dupy.
Zawsze może być gorzej  :lol:   :ok:  
Przy takich partiach rządzących jak mamy dziś nietrudno o pogorszenie się stanu rzeczy :ok:

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy
Ogólnie bzdury. Ciekaw jestem skąd te wnioski.

Cała moda na wyśmiewanie publiczne kościoła wzięła się z UK.
Dla tamtejszej władzy, takie akcję są szczególnie na rękę. Zresztą ukierunkowanie gniewu społecznego to klasyczna metoda, którą stosuje się od wielu lat. A w tych kwestiach wytaczają tylko subtelne i niewidoczne ruchy.

Ja tam na obecne warunki nie narzekam. Jednak wole by była jakaś przeciwwaga. Zostawienie wszystkiego w rękach korporacji, analityków, socjologów i speców od wizerunku niespecjalnie mi się podoba. Ja sobie poradzę, ale zwyczajni ludzie będą wyciskani do granic możliwości

inż. Avallach

inż. Avallach

Administrator
posty7661
Propsy5239
NagrodyV
ProfesjaProgramista
  • Administrator
jedyną instytucją która w tym momencie jest wstanie obalić system w państwie bez zewnętrznej ingerencji jest właśnie Kościół.
Kościół raczej nie popiera JKM, nic z tego. Cała reszta polityków wydaje się być przede wszystkim zadowolona że ma swoje koryto i chętna utrzymać ten stan rzeczy.

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Przestańcie pierdolić non stop o JKM jako o zbawcy i córka rybaka lekarstwie na wszystkie klopoty bo tak nie jest. Zauwazylem od dluzszego czasu taka internetowa fazke popierania Korwina, najczesciej sa to ludzie, ktorzy nie maja pojecia jak wygladalby pelny liberalizm. Jak w komunizmie - idea szczytna a wyszlo z tego to co jeszcze wciaz mozemy obserwowac na Kubie czy w Korei Pn. Jedynym wyjściem obecnie sa nijakie partie ktore gowno robia vide PO, bo to pasuje wiekszosci ludzi i gwarantuje jako taka stabilnosc. Przy obecnej liczbie ludnosci tylko Korwin zaczaby wprowadzac swoje reformy i wyniesli by go ze stolka zwiazkowcy i inne skurwysyny. Tusk i reszta to chujowy rzad ale to najlepsza, najbardziej nijaka i stagnacyjna opcja przez co jestesmy na nia skazani.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Przestańcie pierdolić non stop o JKM jako o zbawcy i córka rybaka lekarstwie na wszystkie klopoty bo tak nie jest. Zauwazylem od dluzszego czasu taka internetowa fazke popierania Korwina, najczesciej sa to ludzie, ktorzy nie maja pojecia jak wygladalby pelny liberalizm.
Zgadzam się, ale to już było na forum parę razy wałkowane.

Jedynym wyjściem obecnie sa nijakie partie ktore gowno robia vide PO, bo to pasuje wiekszosci ludzi i gwarantuje jako taka stabilnosc.
Akurat PO to szczyt popierdoleństwa politycznego, nawet zjebani krzyżacy pisowscy by lepiej sprawowali się u władzy.

Tusk i reszta to chujowy rzad ale to najlepsza, najbardziej nijaka i stagnacyjna opcja przez co jestesmy na nia skazani.
Już bym wolał zakazane ryje z sld albo psl. może to subiektywne, bo wyjątkowo nie trawię rządu tuska, ale nie wyobrażam sobie jak skończy ten kraj, jeśli dłużej utrzymają się przy władzy

sauron
  • Gość
...ale nie wyobrażam sobie jak skończy ten kraj, jeśli dłużej utrzymają się przy władzy...

będzie trwał tak jak do tej pory, bez dramatycznego pogarszania i bez entuzjastycznego polepszania sytuacji. wolę to niż piekło które może przynieść PIS. nieskończenie lepsze jest trwanie w czymś co można nazwać spokojem niż wszystko inne, bo cudów oczekiwać z roku na rok po prostu nie można, nie ta skala. to zajmie kolejne dziesięciolecia a nie kolejne 4latki pod rządami pis. boję się jak cholera PISu.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#951 2011-05-07, 17:27(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 17:28)
boję się jak cholera PISu.
A ja boję się PO.
Też obiecywali złote góry ,a jest coraz gorzej .
Może nie dramatycznie ,ale gorzej
Lepiej będzie jak ja będę rządził  :lol:  :ok:
A na serio tak jak Melkor wolę PIS niż PO

sauron
  • Gość
jeżeli młodzież wybiera pis to ja już nic nie rozumiem  :facepalm:

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
Smoleńsk, córka rybaka.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#954 2011-05-07, 17:40(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 17:41)
Ogólnie wolałbym zmianę ludzi we wszystkich partiach ,ale tak nie można ,nie żyjemy w utopijnym świecie.
Więc z dwojga złego wolę PIS
Nawet jak Jaro odpierdala jakieś scenki
Ale cóż ,braciszek mu deadnął ,to nie dziwie sie ,że trochę mu sie pokręciło w głowie.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
i to jeszcze ateista

Maybe

Maybe

Użytkownicy
Ноопепт
posty305
Propsy449
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Ноопепт
PiS to partia przypominająca mi NSDAP zarówno pod względem struktury, jak i programu - mocno prawicowy pogląd na świat z socjalistyczną gospodarką.

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
scenki... on jest zupełnie niepoważny. po tym wypadku zamienił się w jakiegoś furiata.

sauron
  • Gość

jeżeli to twoja własna opinia, potwierdzona doświadczeniem życiowym to gratuluje wyboru.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
scenki... on jest zupełnie niepoważny. po tym wypadku zamienił się w jakiegoś furiata.
jest równo popieprzony, nie ma co oszczędzać na słownictwie, ale chyba faktycznie jest w tym kraju coś nie tak, skoro taki idiota ma takie poparcie

0 użytkowników
Do góry