OTO POLSKA 1710175 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1710175

Odpowiedzi 5881

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#960 2011-05-07, 17:51(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 17:52)
PiS to partia przypominająca mi NSDAP zarówno pod względem struktury, jak i programu - mocno prawicowy pogląd na świat z socjalistyczną gospodarką.
Tylko zamiast uzbrojonych oddziałów mają mohery z torebkami   :lol:  
scenki... on jest zupełnie niepoważny. po tym wypadku zamienił się w jakiegoś furiata.
Powiedziałem ,że odwaliło mu po śmierci brata
Samego Jarka nie lubię ,wolałem Leszka.
i to jeszcze ateista
Do mnie to ? ; d

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
jest równo popieprzony, nie ma co oszczędzać na słownictwie, ale chyba faktycznie jest w tym kraju coś nie tak, skoro taki idiota ma takie poparcie

Ja już ci mówię co jest nie tak. Ten kraj jest pełen idiotów o podobnych poglądach oczywiście ameryki nie odkryłem.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#963 2011-05-07, 17:59(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 18:01)
Ja już ci mówię co jest nie tak. Ten kraj jest pełen idiotów o podobnych poglądach oczywiście ameryki nie odkryłem.
Nie obrażająć siebie  :lol:  
U nas po prostu paredziesiąt lat temu wyrżnięto w pień całą inteligencję kraju
A ponieważ tak się stało ,łatwo jest sterować masami ,które nie mają wykształcenia ,tylko słuchają co powiedzą media i to powielają
Więc nie ma co się dziwić ,że żul Józio sprzed Biedronki popiera PO albo PIS (wszyscy wiemy że inne partie nie mają nic do  mówienia )

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Milcz

sauron
  • Gość
kurwa  :facepalm:

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
jest opcja robienia testów psychologicznych przed dopuszczeniem do niektórych miejsc na forum? xd

sauron
  • Gość
jest opcja robienia testów psychologicznych przed dopuszczeniem do niektórych miejsc na forum? xd

proś zdunka, ja tu poza kasowaniem kont nic więcej nie mogę

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
on ma 15 lat, pewnie powtarza po kimś, kto ma na niego silny wpływ. pewnie niedługo mu się zmieni.

sauron
  • Gość
on ma 15 lat, pewnie powtarza po kimś, kto ma na niego silny wpływ. pewnie niedługo mu się zmieni.

dlatego to pisałem wcześniej

jeżeli to twoja własna opinia, potwierdzona doświadczeniem życiowym to gratuluje wyboru.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Cedric

OTO POLSKA
#970 2011-05-07, 18:17(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 18:18)

Tak, owszem ,ma ktoś silny wpływ na mój pogląd polityczny ,więc to nie  wina porąbanej psychiki
Więc sie nie czepiajcie ,jak powiedział Zysk ,pewnie za pare lat się to u mnie zmieni
A w tym czasie nie będę już więcej się wypowiadał na temat polityki,żebyście nie musieli facepalmować na mnie   :ok:

sauron
  • Gość
nie lepiej wyrażać swoje zdanie, bez względu na wiek i wpływ zew?

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

OTO POLSKA
#972 2011-05-07, 18:27(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 18:28)
TYLKO PALIKOT TUSK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TYLKO PLATFORMA uoBYWATELSKA!!!!!!!!!!!!

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nie lepiej wyrażać swoje zdanie, bez względu na wiek i wpływ zew?
W moim wieku trudno mieć własne zdanie na temat polityki ,bo nie miało sie z nią doczynienia :D
Więc pobiera się zdanie od innych ,starszych osób

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#974 2011-05-07, 18:35(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 18:35)
To po co się tu zacząłeś udzielać, skoro jesteś nawet świadom że napierdalasz sloganami które usłyszałeś od tych "innych, starszych osób"?

sauron
  • Gość
W moim wieku trudno mieć własne zdanie na temat polityki ,bo nie miało sie z nią doczynienia :D
Więc pobiera się zdanie od innych ,starszych osób

nie myśl że problemem jest to czy lubisz pis czy po. chodzi o sposób okazywania tego, to jest niepokojące i faktycznie NIE TWOJE.

Cedric

Cedric

Użytkownicy
posty782
Propsy1084
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dobra ,koniec o mnie :D
Gadajcie sobie dalej ,ja się już nie wtrącam :wink:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#977 2011-05-07, 19:31(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 19:32)
po chuj my w ogóle o tym gadamy skoro nikt nikogo nie słucha, ani nikt nie mówi nic sensownego (w tym ja)

Siekacz

Siekacz

Użytkownicy
posty139
Propsy274
  • Użytkownicy

Siekacz

OTO POLSKA
#978 2011-05-07, 20:20(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 20:21)
U nas po prostu paredziesiąt lat temu wyrżnięto w pień całą inteligencję kraju
A ponieważ tak się stało ,łatwo jest sterować masami ,które nie mają wykształcenia ,tylko słuchają co powiedzą media i to powielają
Więc nie ma co się dziwić ,że żul Józio sprzed Biedronki popiera PO albo PIS (wszyscy wiemy że inne partie nie mają nic do mówienia )

Ma to pewien sens, ale w ogromnym uproszczeniu.
Brakuje nam elit, wzorców i grup inteligenckich. Obecnie za takie wzorce robią kukiełkowe, przekoloryzowane postacie z telewizji i jakieś patałachy z internetu.
Natomiast nasza elita działa we własnym interesie lub pozostaje w cieniu  ^^

sauron
  • Gość

sauron
Gość

OTO POLSKA
#979 2011-05-07, 20:43(Ostatnia zmiana: 2011-05-07, 20:48)
wydaje mi się że już kiedyś o tym pisałem, jak nie to warto... przed 2wś o ile można powiedzieć że mieliśmy jakieś wartości takie czy inne, to pochodziły jeszcze z czasów ogólnie "szlachty" były to zupełnie inne wartości bez względu na to jaka była ta szlachta. nawet normalni ludzie urodzeni w latach 1900-1920 to zupełnie inne pokolenie, wciąż kultywujące te dobre cechy, wartości. czy byli ziemianami, szlachtą, inteligencją, robotnikami czy rolnikami wszystkich łączyło to samo.

faktycznie to co zrobili rosjanie po 2wś to bezprecedensowa zbrodnia na narodzie bez jego zabijania, upodlili to co było jeszcze szlachetne w polakach, sprowadzili nas do parteru, reszty dokonał krwiożerczy kapitalizm z lat 90tych. teraz nie ma w nas niczego z tego co jeszcze istnieje mimo wszystko na zachodzie. patrząc na kraje w których są szczątkowe nawet pozostałości po monarchii, czy ogólnie zdrowe wartości pro państwowości i odchodzenia od religii, walki o dobro państwa i jego mieszkańców a nie tylko swoje własne, to co utraciliśmy to właśnie ta niezależność i bezinteresowność w dążeniu do dobrobytu dla mieszkańców kraju.

całe to gadanie o bóg, honor i ojczyzna to tylko zastępstwo dla tego czym byli ci urodzeni w 19tym wieku ludzie, co sobą reprezentowali, o co walczyli i jacy byli. nie mając tak naprawdę odniesienia, nie mając wzoru który moglibyśmy naśladować ani ludzi którzy mogliby nas tego nauczyć albo będziemy szli w kierunku poprawy stosunków międzynarodowych, naprawy państwa albo pogrążymy się w szalonym ojczyźnianym i bogobojnym pisie. nie można tak jak oni wszystkiego sprowadzać do bóg, honor, ojczyzna, tak nie działają narody/państwa a już na pewno nie rządy, nie w 21 wieku.

ta sytuacja trochę przypomina tzw tajemnicę poliszynela, że każdy wie o co chodzi ale się o tym nie mówi... faktycznie każdy wie bóg, honor, ojczyzna, ale nikt nie mówi o głębszym kontekście i tym że ci ludzie którzy to znali, już nie żyją. więc skąd ta wiedza miałaby teraz nagle się pojawić.

0 użytkowników
Do góry