OTO POLSKA 1704364 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1704364

Odpowiedzi 5881

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
na razie robię szkołę, więc trudno oczekiwać abym z dnia na dzień stąd wypierdolił ale jak się czepiać na siłę to można i tak, więc pozostańmy przy Twoim, że "nie robię nic".

sauron
  • Gość
Cytat: Thoro link=topic=11457.msg115631#msg115631#msg115631#msg115631 date=1287785841
na razie robię szkołę, więc trudno oczekiwać abym z dnia na dzień stąd wypierdolił ale jak się czepiać na siłę to można i tak, więc pozostańmy przy Twoim, że "nie robię nic".

trzymam kciuki żebyś wyjechał i stał się innym człowiekiem :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#202 2010-10-23, 00:27(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 00:29)
trzymam kciuki żebyś wyjechał
ta część bardzo mi się podoba. Trudno mi żyć, kiedy człowiek o którym dowiedziałem się więcej niż bym chciał, mieszka ~100km dalej ode mnie :lol2:
stał się innym człowiekiem
ta właściwie też :lol2:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#203 2010-10-23, 00:29(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 00:41)
równie dobrze możesz się za mnie pomodlić, odmówić tego papieża czy jak to tam czy coś ergo mam to w dupie.

swego czasu chciałem być nawet żołnierzem kloaki, pracownikiem tej beznadziejnej instytucji będącej esencją postkomunistycznego myślenia i robienia ludzi w chuja ale... nie przyjmują. najpierw hucznie zapowiada się wojsko zawodowe, następnie sieje propagandę, zachęca do wstępowania, popularyzuje (nieudolnie ale jednak) a gdy człowiek w końcu tam idzie, chce umrzeć za syf to ci mówią, że nie nie przyjmują bez służby zasadniczej, której bodaj nie ma od 3 lat. wtf? :facepalm:  choć w sumie jak słucham moich znajomych pracujących w tej firmie to paradoksalnie brak decyzji był jedną z najlepszych decyzji w życiu. spoko. człowiek chce robić coś co jak dotąd wychodziło mu najlepiej i z pełnym zaangażowaniem, szlachetnie bo w interesie państwa i społeczeństwa a oni nie. każdy normalny kraj szuka mięsa armatniego na gwałt ale to przecież polska.

nie mów więc, że to tylko pierdolenie bo sam dobrze wiesz jak podatnym gruntem pod wszelkie inicjatywy jest polskie kartoflisko. nie mówię tu już nawet o barzyńskim czy coś ale np. o twojej agencji interaktywnej. próbowaliśmy i czegoś w tym rodzaju. w moim regionie niestety nie ma popytu na takie usługi.

sauron
  • Gość
polecam choć nie mam kablówki, oglądnąć sobie http://www.tvn24.pl/2384623,28378,0,1,1,polaczenie,wideo.html# mając tak poważne podejście do tego kartofliska, nieraz warto się jednak oderwać i zwyczajnie zapomnieć.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
mając tak poważne podejście do tego kartofliska, nieraz warto się jednak oderwać i zwyczajnie zapomnieć.

To byś się zdziwił jak na ogół żyje na co dzień. Gdybym się tak wszystkim żywo przejmował w każdym aspekcie to faktycznie miałbym problem i prędzej czy później bym odjebał kaczora, czy innego dobrodzieja jak ten fanatyk z częstochowy :D . Najgorsze jest to jak obserwujesz biernie, analizujesz bądź zwyczajnie czytasz jakieś wieści z kraju. Wtedy już nie jest tak wesoło i człowieka zwyczajnie bierze kurwica. Grunt to zajęcie ale siłą rzeczy nie da się ciągle brodzić w beczce gówna udając, że to buty przemokły.

sauron
  • Gość
przeraża mnie stan polski, ale jeszcze bardziej przeraża mnie to że jak sam ze sobą niczego nie zrobię to mnie to wszystko pochłonie, robię to dla swojej rodziny i w zasadzie nie interesuje mnie to że ktoś obok ma gorzej ode mnie. jestem bierny w tych sprawach, chodzę regularnie na wybory i głosuję zgodnie z sumieniem, ale nie przejmuję się aż tak bardzo, tym że w końcu i tak jestem robiony w chuja.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

OTO POLSKA
#207 2010-10-23, 01:10(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 01:12)
Sama polityka jako taka nigdy mnie szczególnie nie interesowała, jednak trudno to olewać kiedy obecny rząd tnie w chuja ludzi jak nigdy. Odkąd pamiętam (a młody jestem) jeszcze nigdy nie było w tym kraju tak tragicznie a składa się na to już nie tylko na politykę a wszechobecne narastające wkurwienie, pajacowanie kleru, któremu nadal się wydaje że stanowi drugą władzę, pierdolony krzyż czy jezusek król polski. To wszystko przekłada się na jakość naszego życia, bądź też obrazuje w jakim mentalnym zacofaniu tkwimy, by całkiem poważnie domagać się koronacji gościa, który zdechł dwa tysiąclecia temu :facepalm: .

Wkurwia mnie to bardzo bo to wszystko bezpośrednio i bardzo wyraźnie składa się na to, że jest tu po prostu chujowo, coraz bardziej chujowo. Wkurwia bo jeszcze niedawno człowiek żył nadzieją, że mamy tu tak wielkie bagno, że może się coś w końcu zacznie zmieniać. Przeraża mnie, że jedyną jasną perspektywą na namiastkę godnego życia z dala od syfu i skurwysyństwa jest opuszczenie własnego kraju i pojechanie na obce. Przeraża mnie to całkowicie i nie podoba ani trochę.

W przyszłych wyborach, zgodnie z sumieniem będę głosował na siebie. Wybór między cipo-marionetkami, idiotami i rozmodlonymi fanatykami to żaden wybór.

sauron
  • Gość
to że tak to nazywasz to też wynik nieporozumienia dziejowego, kilkaset lat temu po prostu odchodziło się pod inną władzę, teraz można zrobić to samo bez żalu, bólu traktując swój ojczysty kraj jak zagrożenie dla siebie samego. wtedy pojechanie "na obce" nie jest niczym strasznym, to po prostu walka o własny byt. skoro są możliwości, to tym bardziej należy z nich korzystać i nie mieć złudzeń że ci pseudo patrioci z ulicy wiejskiej którzy najgłośniej krzyczą chcą czegoś więcej. w tym szkle kontaktowym jest ciekawy fragment w którym europoseł kurski twierdzi że pensja polskiego parlamentarzysty jest upokarzająco niska, że prezesi banków zarabiają 10x więcej i tak dalej

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Nie jestem żadnym patriotą przywiązanym do kupy gówna, ale po prostu dobija fakt, że gdy człowiek chce żyć normalnie i przeciętnie nie szkodząc przy tym nikomu to jedynym rozsądnym wyjściem jest szukanie miejsca w innym zakątku europy. Europosła kurwskiego widziałem już wcześniej i to jest przykre, zwłaszcza, że działania obecnego rządu i tuska to praktycznie to samo i nikt nawet się nie kryje, że to kradzież i dojenie resztek kasy z czego się da. Esencją tego całego skurwienia, ikoną rozpaczy jest groteskowa postać obecnego "prezydenta".

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

OTO POLSKA
#210 2010-10-23, 10:51(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 10:54)
Cytat: Zysk link=topic=11457.msg115621#msg115621#msg115621#msg115621 date=1287778819
Kaczyński pogrąża się coraz szybciej. Spodziewam się, że niedługo PiS przestanie być znaczącą partią.
Pan Kaczyński aktualnie jest chory psychicznie i powinni mu zabronić wykonywania #msg115621#msg115621#msg115621#msg115621 date=1287778819]
Kaczyński pogrąża się coraz szybciej. Spodziewam się, że niedługo PiS przestanie być znaczącą partią.
[/quote]
Pan Kaczyński aktualnie jest chory psychicznie i powinni mu zabronić wykonywania pracy#msg115621#msg115621#msg115621#msg115621 date=1287778819]
[/quote]
Pan Kaczyński aktualnie jest chory psychicznie i powinni mu zabronić wykonywania .
A czy przestanie być znaczącą... Nie wiem, ludzie którzy mają trochę mózgu go oleją, ale stała liczba fanatyków pod szyldem rydzyka i tak będzie go propsować.
POwcy też odpierdalają. Nie ma na kogo liczyć tutaj już.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Nie ma na kogo liczyć tutaj już.
Jest tylko jedna osoba, która może coś zmienić. Tak, jest to JKM!

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
...który (tak, wiem że dla beki) po przegranych wyborach miał pomysł na zrobienie zbrojnego powstania ze swoimi popieraczami i odbicia siłą władzy :lol2:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
on miał tylko propozycję, a kaczyński na poważnie wyruszył pod pałac z wieśniakami z pochodniami

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Sam Ogrodnik link=topic=11457.msg115662#msg115662#msg115662#msg115662 date=1287829275
z pochodniami
Chyba krzyżami.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
z krzyżami najpierw. potem wziął pochodnie

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy

Ojciec redaktor

OTO POLSKA
#216 2010-10-23, 16:40(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 16:44)
Wkurwia mnie to bardzo bo to wszystko bezpośrednio i bardzo wyraźnie składa się na to, że jest tu po prostu chujowo, coraz bardziej chujowo.

Wyjaśnijcie coś mieszkańcowi pewnej kloakowej wsi.
Wydarzenia typu:
  • Pochód zwolenników Jezusa Królem Polski
  • Burda pod pałacem prezydenckim
  • Wpakowanie kilku kulek jednemu pisiorowi i kose w gardło drugiemu
  • Generalny burdel w polityce
Jaki moga miec wpływ na nasze życie, czyli na to:
  • Ile zarabiamy
  • Ile ruchamy
Bo jakoś na tej mojej wsi związku między cyrkiem w TV (na który tak w tym temacie narzekacie) a życiem nie widze

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
wydarzenia -> wybory -> parlament -> prawo -> zarobki -> ruchanie

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#218 2010-10-23, 16:54(Ostatnia zmiana: 2010-10-23, 16:56)
cyrk w tv ---> ludzie dostają zjeba i idą kosić wybraną partię ---> partia chce ochrony ---> na ochronę trzeba kasy ---> jeśli dostaną ochronę państwo straci kasę i będzie te pół procenta gorzej. Ale gorzej. Niech lepiej oleją te całe partie i dokończą ulicę w białymstokloaku, bo zaczęłi przebudowywać i są takie korki że powinni płacić za samo na nie patrzenie.

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
partia chce ochrony ---> na ochronę trzeba kasy
Partia nie dostanie ochrony

wydarzenia -> wybory -> parlament -> prawo -> zarobki -> ruchanie
Póki co to główne nurty polityczne pitolą się czy ma być dozwolone In Vitro, aborcja, krzyże itp. Czyli generalnie nie pomagają społeczeństwu się rozwijać, ale też nie przeszkadzają (Czasem tylko coś odjebie rządzącym z dopalaczami)

0 użytkowników
Do góry