OTO POLSKA 1710261 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1710261

Odpowiedzi 5881

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Matka dziewica
Thoro, a to czasem nie jest już wymysł KK? Chyba o tym mowy w Biblii nie było.

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
było. W ewangeli według św Mateusza

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
POTWIERDZAM

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
A nie cokolwiek, tylko cokolwiek latające. Trudno pod to podpiąć zjawiska świetlne, bo światło chyba nie lata ;)

Skoro się przemieszcza to można uznać, że lata. Zwłaszcza gdy nie znamy jego źródła.

zróbmy ankietę, kto poważnie traktuje film ow.

w razie czego, jeśli Cie interesuje inniejsza racja niż Twojsza, to zagospodaruj troszkę czasu i poczytaj sobie tutaj komentarze o tym filmie, Horus, Mitra, Kryszna, Jezus - czy czymś się różnią? słowny komentarz. Oczywiście nie bronie ignorancji ;) wklejam to jako ciekawostkę, a nuż komuś zdeczka poglądy okroi.

Ale co mnie do cholery obchodzi zeitgeist? Sam jako pierwszy to wymieniłeś, podczas kiedy ja sram na to. To, że coś zostało przedstawione w jakimś propagandowym filmidle z żółtymi napisami nie znaczy, że z miejsca ma być odrzucone jako zmanipulowane. Jeśli chodzi o inne multimedia to film religulous przedstawił to w ciekawy i humorystyczny sposób, bez robienia sensacji i kolejnej spiskowej teorii dziejów.

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

OTO POLSKA
#164 2010-10-16, 14:24(Ostatnia zmiana: 2010-10-16, 14:27)
Cytat: Thoro link=topic=11457.msg115021#msg115021#msg115021#msg115021 date=1287226001
Skoro się przemieszcza to można uznać, że lata. Zwłaszcza gdy nie znamy jego źródła.

Ale co mnie do cholery obchodzi zeitgeist? Sam jako pierwszy to wymieniłeś, podczas kiedy ja sram na to. To, że coś zostało przedstawione w jakimś propagandowym filmidle z żółtymi napisami nie znaczy, że z miejsca ma być odrzucone jako zmanipulowane. Jeśli chodzi o inne multimedia to film religulous przedstawił to w ciekawy i humorystyczny sposób, bez robienia sensacji i kolejnej spiskowej teorii dziejów.

ok, rozumiem, tylko jeśli oglądasz po to by porównać, to nie rozumiem, bo jak już Cie troszkę poznałem, negujesz wszelkie duperelem, więc duperelowata alternatywa tez nie powinna Cie interesowa.Taki na przykład argument o narodzinach w tym samym czasie, któregokolwiek z Bogów, bożków.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
emace, jeśli da się coś zanegować byle "duperelami", to chyba to o czymś świadczy

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
KURWA MAĆ! Dałem propsa temu fanatykowi, a chciałem tylko sprawdzić, który debil mu dał jednego! Taki cenny towar! Taka strata! Taki żal!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
POKORY Kyro! POKORY!

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ok, zmieniam zdanie, chcę być taki jak wy <kajam się>
przepraszam :(

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Cytat: emace link=topic=11457.msg115080#msg115080#msg115080#msg115080 date=1287259371
ok, zmieniam zdanie, chcę być taki jak wy <kajam się>
przepraszam :(
Oj uważaj emace. Od ateizmu do fanatycznego dissu na kościól już tylko jeden krok.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Oj uważaj emace. Od ateizmu do fanatycznego dissu na kościól już tylko jeden krok.

a wszystko zaczyna się od marihuany...

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy

emace

OTO POLSKA
#171 2010-10-18, 00:24(Ostatnia zmiana: 2010-10-18, 00:26)
od gałki muszkatołowej...

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
od cynamonu!

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

sauron
  • Gość
abp głupoty, kurwa to jest gorsze niż średniowiecze.
http://wyborcza.pl/1,75478,8526553,Wyklete_in_vitro.html

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka
Nigdy tego nie skumam. Nikt się nie bulwersuje kiedy dzieciaki idąc po deszczu rano do szkoły rozdeptują dżdżownice dla zabawy, a kiedy mowa o mrożeniu jakiś kilkokomórkowców to już zgroza, anatema i zbrodnia przeciwko ludzkości.

sauron
  • Gość
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg115208#msg115208#msg115208#msg115208 date=1287393363
Nigdy tego nie skumam. Nikt się nie bulwersuje kiedy dzieciaki idąc po deszczu rano do szkoły rozdeptują dżdżownice dla zabawy, a kiedy mowa o mrożeniu jakiś kilkokomórkowców to już zgroza, anatema i zbrodnia przeciwko ludzkości.

dlatego ty jesteś z tm, a oni mają abp przed nazwiskiem  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg115208#msg115208#msg115208#msg115208 date=1287393363
Ja dzisiaj prawie wieloszczeta Hediste diversicolor szczypcami zabilem. Cos mu pocieklo ale sie trzymal chlopak :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

OTO POLSKA
#177 2010-10-18, 18:57(Ostatnia zmiana: 2010-10-18, 18:58)
Zajęcia laboratoryjne z biologi to jedne z ciekawszych zajęć jakie mnie spotkały. Tylko te wejściówki jebane...

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cytat: KolegaZWojska link=topic=11457.msg115256#msg115256#msg115256#msg115256 date=1287421064
Tylko te wejściówki jebane...
To jakies kapcie?

Mark Twain

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ja nic nie mówię, ale wracają do cudów :) ....

mogę coś powiedzieć ?

0 użytkowników
Do góry