Cio** ruszcie się! 34626 89

O temacie

Autor

Zaczęty 3.09.2010 roku

Wyświetleń 34626

Odpowiedzi 89

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
kazz ci zaraz odda, prędzej avallach straci niż ty :D

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Zorganizować następną bitwę 3D

to można zorganizować dość szybko, a jednocześnie może to lekko rozruszać forum.

Planować mody to sobie możecie, ale wątpię żeby pomysł się jakoś rozwinął. W każdym razie nie na tyle, żeby forum rozruszać.

Popisuje się ciągle menda jedna...

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)

Kelten
Gry (themodders@telegram)

Cio** ruszcie się!
#62 2010-09-06, 10:44(Ostatnia zmiana: 2010-09-06, 10:45)
Wątpie czy to coś zmieni może na jakieś 2tyg. Pomysł zrobienia czegoś wspólnego jak mała gierka jest o wiele lepszy ,pnieważ jest to całkiem inne doświadczenie aniżeli tworzenie bezowocnych modyfikacji.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
taa... nie dajemy rady z modami do istniejącej gry, to sobie zróbmy całą od nowa...

Jeśli bitwa w ogóle ruszy forum, to wtedy po niej możemy zacząć kombinować coś więcej. Po co od razu rzucać się na głęboką wodę, skoro nie ma pewności, że nawet ktoś zacznie nad tym pracować.

sauron
  • Gość
Cytat: Fartuess link=topic=11353.msg110795#msg110795#msg110795#msg110795 date=1283764050
taa... nie dajemy rady z modami do istniejącej gry, to sobie zróbmy całą od nowa...

Jeśli bitwa w ogóle ruszy forum, to wtedy po niej możemy zacząć kombinować coś więcej. Po co od razu rzucać się na głęboką wodę, skoro nie ma pewności, że nawet ktoś zacznie nad tym pracować.

spierdalaj albo przeczytaj ze zrozumieniem wątek od początku, szczególnie moje posty.

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
tak wiem, że chcecie na platformę mobilną, ale nadal więcej pracy jest ze zrobieniem gry na platformę mobilną niż moda do istniejącej gry (no chyba, że to naprawdę ambitny mod jest)

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Znam takie języki jak (kolejność raczej ma znaczenie):
-C/C++, C#
-Java
-Pascal
-Ruby
-Prolog
-Haskell

Dodatkowo:
-znam podstawy Blendera
-pisałem dokumentację techniczną napisanych przeze mnie programów, nawet programu "Hello world!" :D  (niestety, tej dokumentacji już chyba nie mam :( )
-i chyba tyle...

Oczekuję:
-zaświadczenia o zrobieniu praktyk zawodowych :D

sauron
  • Gość
widzisz elvans jak się inicjatywa udała  :lol2:

sauron
  • Gość
no to zapraszam tutaj http://5ta-kolumna.com/forum/index.php
na tm nie ma warunków do tego żeby w spokoju pracować, byście się rozpraszali. proszę żebyście potraktowali to poważnie i rejestrowali się tylko ci którzy faktycznie są tą inicjatywą zainteresowani. niczego nie obiecuję, ale to może zmienić wasze nastawienie do pracy przy projektach które prowadzą do jakiegoś określonego celu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może głupie pytanie, ale jak się tam zarejestrować? Daję na register, wpisuję nazwę użytkownika, maila, hasło i literki, następnie zaznaczam "I agree" i nie mogę nacisnąć Register. Jakieś pomysły?

sauron
  • Gość
Cytat: Adanos link=topic=11353.msg110833#msg110833#msg110833#msg110833 date=1283789133
Może głupie pytanie, ale jak się tam zarejestrować? Daję na register, wpisuję nazwę użytkownika, maila, hasło i literki, następnie zaznaczam "I agree" i nie mogę nacisnąć Register. Jakieś pomysły?

to nie jest głupie pytanie, pracuję nad tym.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Thoro link=topic=11353.msg110714#msg110714#msg110714#msg110714 date=1283702988
a nie jakieś wydumane korepetycje przez neta niczym u apostołów jezusowych. Jak coś trzeba z maxem to pisze do kyra
O to chodzi i w tej kwestii nic wiecej nie potrzeba. Mamy tutaj liste co umiemy i czego nie umiemy, a wiec osoba nie znajaca nas prywatnie, moze po prostu zajrzec do tematu, sprawdzic kto umie cos, w czym potrzeba pomocy, i do odpowiedniej osoby napisac. W tej formie ta lista przyda sie jak najbardziej.

Caly czas podbijam watek z bitwa, to ze powstaje inicjatywa stworzenia gry nie wyklucza w zaden sposob tego, ze rownolegle moglyby trwac bitwy, jak to bylo w zamierzchlych czasach. Przy samej grze rowniez bym pogrzebal ale kazdy widzi jak jest teraz u mnie z dostepem do komputera (chuj, ze siedze wlasnie w neogotyckim budynku, ktory mozna pomylic z Hogwartem - tutaj niczego nie wymodeluje :D ). Pomoc w czyms zawsze moge.

Elvans, propsy za inicjatywe, masz u mnie lidlowego cidera za 2£ (moze zawierac siarczany).

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

sauron
  • Gość
piszcie na gg swoje dane, mail i nick to bede rejestrowal poki nie naprawie.
10135138

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Dać Ci adres pod który go wysłać Kyro? : p

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
to może założyć oddzielne tematy na "co kto umie" i "projekt gry na telefon"?

sauron
  • Gość
rejestracja działa. czekam na następnych...

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: kazzmir link=topic=11353.msg110852#msg110852#msg110852#msg110852 date=1283795965
rejestracja działa. czekam na następnych...
Kazz, wspominałes o grach na komórki

Właśnie uczę się obj c czyli obiektowy c pod maca, no i zmierzam w kierunku robienia gier, mam dobrego nauczyciela i nieźle mi idzie, no ale jak to z tym dalej wyjdzie to zobaczymy :)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

sauron
  • Gość
Cytat: Zdunek link=topic=11353.msg110862#msg110862#msg110862#msg110862 date=1283809621
Kazz, wspominałes o grach na komórki

Właśnie uczę się obj c czyli obiektowy c pod maca, no i zmierzam w kierunku robienia gier, mam dobrego nauczyciela i nieźle mi idzie, no ale jak to z tym dalej wyjdzie to zobaczymy :)

no dobra, rejestruj się :lol2:

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: kazzmir link=topic=11353.msg110863#msg110863#msg110863#msg110863 date=1283810258
no dobra, rejestruj się :lol2:
nie nie, nie ma tak dobrze :P
no ale chciałem napisać, bo jak się rozkręcę to ktoś kto by miał pomysł na gry(proste grywalne gry które idzie napisać w tydzień == większy zarobek) oraz coś podziałał z 2d by się przydał, ale to pewnie dopiero za około miesiąc :)

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry