Tragedia w Smoleńsku [kondolencje i oświadczenia] 24503 86

O temacie

Autor michalsz

Zaczęty 10.04.2010 roku

Wyświetleń 24503

Odpowiedzi 86

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Dark bardzo dobrze to ująłeś

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a co takiego powiedział?

http://wiadomosci.onet.pl/2153263,12,miedw...cowac,item.html
Cóż, chyba tłumaczyć nie trzeba. Tak, można snuć domysły, że to tylko na "pokaz", że nie ma niemal łez w oczach jak prezydent Czech, kanclerz Niemiec czy były prezydent Litwy, jednak uważam (i co myślę widać) jest tym naprawdę przejęty i ma szczere intencje.

edit; Ten kto oglądał przed chwilą spotkanie z Tuskiem i Putinem na TVN24 ma kolejny dowód na dobre intencje Rosjan. Obaj bardzo przejęci, poważni spoceni.. Putin miał przez chwilę takie łzy w oczach, że ciągle wykrzywiał twarz.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
W zasadzie nadal jest w to wszystko trudno uwierzyć, w skale tej tragedii.

XLukasGX

XLukasGX

Użytkownicy
posty48
Propsy24
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Dla mnie to straszna tragedia  :P  Polska Elita Narodu Polskiego.Teraz niech Rosjanie wyjawią prawdę o Katyniu szybko.Musieli zginąć tak tragicznie niech teraz .
  • Daje cześć elicie polskiej która teraz zginęła oraz tych co zginęli w Katyniu od Rosjan

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Myślę że to idealna okazja na pojednanie się z Rosjanami , co jak co jest to potężniejsze państwo na świecie i szersza współpraca z nim byłaby jak najbardziej wskazana.

Istnieje także cień szansy że politycy zapomną o dawnych waśniach i od teraz będą starali się robić wszystko dla dobra kraju, choć w to raczej nikt nie wierzy.

Życzę miłej gry

Jedairusz

Jedairusz

Złote Wrota
Grafik 3D w Boombit
posty1022
Propsy1297
NagrodyVV
ProfesjaGrafik 3D
  • Złote Wrota
  • Grafik 3D w Boombit
Przez tydzień, miesiąc, może kilka. Później pewnie wszystko wróci do "normalności".

pupu

pupu

Użytkownicy
posty35
  • Użytkownicy
Najpierw trzeba ogarnąć ten chaos w rządzie po stracie najważniejszych ludzi.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Thoro link=topic=9444.msg91506#msg91506 date=Apr 11 2010, 07:46 AM\'
http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_po..._pa.C5.84stwach

Trochę złych informacji jest wpisanych, m.in. Rosja ułatwi dostępność do wiz dla WSZYSTKICH Polaków, którzy zechcą przyjechać do Katynia, nie tylko dla rodzin.

Dziś na rosyjskim kanale publicznym wyświetlony zostanie film "Katyń", a nie jak poprzednio na kanale historycznym do którego nie wszyscy mają dostęp. Kolejny wspaniały gest ze strony Rosjan.

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
W Rosji będzie to pierwsza w ich historii żałoba narodowa po wydarzeniu które dotknęło inny naród

EDIT:

Obczajcie to: http://pl.wikipedia.org/wiki/%C5%BBa%C5%82oba_narodowa
W Czechach, Węgrzech czy Gruzji to będzie druga żałoba narodowa w historii (w Czechach po papieżu, na Węgrzech po ich sławnym piłkarzu, a w Gruzji po wojnie)

Na Litwie i Malediwach to będzie pierwsza żałoba w ogóle.

IMO to są naprawdę piekne gesty. Żałoba Narodowa w Polsce to nic wielkiego jeśli jest ogłaszana co pół roku, ale jeśli ogłaszają je kraje które zazwyczaj się od tego wstrzymują to coś musi być na rzeczy.

Althar

Althar

Użytkownicy
posty307
Propsy44
  • Użytkownicy
Jeszcze nigdy takie zdażenie nie miało miejsca. W historii Europy nie było czegos takiego, że w czasie pokoju naraz ginie tak wiele ważnych dla kraju osób. To dlatego tak wiele państw składa kondolencje, cały świat o tym mówi. To smutne, że w jednym wypadku ginie naraz tyle osób.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony reakcją całego świata i polityków  :D  

Teraz tak naprawdę okazuje się jak wspaniałym politykiem był Lech Kaczyński, walczył o wolną Polskę, oraz później już jako Prezydent starał się dochodzić sprawiedliwości, i odznaczać zapomnianych przez społeczeństwo bohaterów.
Myślę że wszyscy ci którzy z niego szydzili, nie oszukujmy się, z dużego powodu przez jego nazwisko i średni wzrost mają teraz wiele do przemyślenia.

pozdrawiam

Życzę miłej gry

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
W 100% zgadzam sie z Damianx'em. Naśmiewaliśmy się z naszego przedenta, a teraz co? Zabrakło go. Jest takie powiedzenie że ludzi się docenia dopiero gdy ich zabraknie.

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony reakcją całego świata i polityków  :)  

Teraz tak naprawdę okazuje się jak wspaniałym politykiem był Lech Kaczyński, walczył o wolną Polskę, oraz później już jako Prezydent starał się dochodzić sprawiedliwości, i odznaczać zapomnianych przez społeczeństwo bohaterów.
Myślę że wszyscy ci którzy z niego szydzili, nie oszukujmy się, z dużego powodu przez jego nazwisko i średni wzrost mają teraz wiele do przemyślenia.

pozdrawiam
Takie rzeczy to możesz sobie wciskać swoim nowym przyjaciołom z reala, ale nie nam, porządnym praworządnym nołlajfom pragnącym ciszy i spokoju ducha. :lol:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Hm. Ja tam nie zmieniłem poglądów co do jakości władzy sprawowanej przez prezydenta.
To nieuczciwe, jeśli wszyscy krytykowali jego władzę, a teraz go wychwalają.
Przyznaje się, że sam często nabijałem się z różnych motywów z nim związanych i nie zamierzam teraz latać i głosić że był moim ulubionym politykiem, to nieuczciwe.
Jak by jednak nie było, nikomu nie życzyłem nigdy śmierci i jemu również. Tragedia jednak się stała, i szacunek się należy. Nie tylko jemu, ale i wszystkim ofiarom.

Co do zachowania innych krajów, również jestem zaskoczony. Szczególnie zachowaniem Rosji, nie spodziewałem się po nich takiego zaangażowania.

Tales

Tales

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Zmarły Lech Kaczyński był osobą publiczną, politykiem i nie ma powodu do wstydu jeżeli się go krytykowano nawet ze względu na wzrost czy też przywiązanie do brata.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Co do zachowania innych krajów, również jestem zaskoczony. Szczególnie zachowaniem Rosji, nie spodziewałem się po nich takiego zaangażowania.
IMO Ruskie się boją, że ktoś im zarzuci jakiś spisek i dlatego. Możliwe też, że chcą się z Polską pojednać.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
O co Ci chodzi koleś? :facepalm:
Również nie ogarnąłem znaczenia tej wypowiedzi.

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Cytat: Ojciec redaktor link=topic=9444.msg91170#msg91170 date=Apr 10 2010, 09:28 AM\'
To jest właśnie Polska! Rządowe Tupolewy to kurewski złom a latały tym najwazniejsze osoby w państwie! Tanie linie lotnicze mają lepsze samoloty. Ale żaden rząd nie odważył się kupić porządnych maszyn bo jebana w dupsko opozycja by się dosrała, że rząd kupuje chuj drogie samoloty dla siebie a jakaś tam babcia z pcimia dolnego nie ma na chleb (czyt. wódkę)
http://dziennik3rp.blogspot.com/2010/02/rz...mery-101-i.html
kilka słów o topolewach...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry