Tragedia w Smoleńsku [kondolencje i oświadczenia] 24890 86

O temacie

Autor michalsz

Zaczęty 10.04.2010 roku

Wyświetleń 24890

Odpowiedzi 86

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Kaczyński nie pluł i nie wetował wszystkiego jak leci? Za bardzo wypowiadał się źle o ruskich. Jakby nie było taka osoba powinna być neutralna, nie negatywna. Jednak śmierć to śmierć.

jak można być neutralnym wobec Rosji? szczególnie w przypadku Polski? całe życie mamy im przytakiwać? za co?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
A czemu całe życie mamy im wypominać, coś co zrobili ich przodkowie?
Czemu za błąd jednego człowieka, przez następne wieki ma płacić naród który nie miał z tym nic wspólnego?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
To nie był błąd jednego człowieka, jakieś zdarzenie wyrwane z kontekstu tylko jeden z czynników składający się na zaplanowane zniszczenie naszego narodu, jego kultury, świadomości, elity i dziedzictwa oraz sprowadzenie do roli ogłupionego chłopa orającego miedzę patykiem.

LordSmarkula

LordSmarkula

Użytkownicy
posty141
Propsy1
  • Użytkownicy
A czemu całe życie mamy im wypominać, coś co zrobili ich przodkowie?
Czemu za błąd jednego człowieka, przez następne wieki ma płacić naród który nie miał z tym nic wspólnego?

A wiesz ile osób w Rosji teraz wielbi Stalina. A zresztą Rosja dopiero teraz przyznała się do Katynia, a to też coś znaczy.

Edit: Od razu mówię, że do 1. nie mam dowodów, ale słyszałem kilkukrotnie.

Ludzie zamienili religię na telewizję. Teraz telewizja daje lepsze efekty w manipulowaniu ludźmi.

Znakiem bogatej młodzieży nie wiedzącej co zrobić z pieniędzmi nie powinien być banan, a nadgryzione jabłuszko.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jadę w sobotę do Warszawy na uroczystości pogrzebowe w delegacji szkoły, wybiera się ktoś?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
O stypie nic nie słyszałem.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry