Witam, mam garść pytań.
Po pierwsze, bugo-problemy. Zniknął mi Grzmot. Nie ma go pod wieżą Dextera, gdzieś zniknął. Ktoś wie jak go przywołać? A jak się nie da to czy da się obejść bez jego questów jeśli chce się wyzwać Falka? Bo jak narazie nie mam poparcia u Raffa i Dragomira, jak zawsze, a Grzmot jest tym jednym potrzebnym do zakończenia wątku.
Po drugie, Wilk nie chce mi zrobić zbroi z płyt pełzaczy. Daje mu te 10 płytek, ten mówi spoko dawaj i nic ;) Na następny dzień to samo i to samo.
Po trzecie, wie ktoś kto uczy wyrabiać eliksir siły? Mam 11 smoczych korzeni i tak odkładam te 20 punktów nauki a tu nikt nie ma takiej opcji :( Sagitta uczy eliksiru zręczności, ale siły już nie. Tak jak każdy alchemik którego spotkałem na drodze. Dodam, że jestem w 2 rozdziale, jeśli to coś da.
Po trzecie, kolejny bug, tym razem dużo poważniejszy. Wchodzę do Świątyni Śniącego i wszystko jest wporządku dopóki nie zechce wczytać sejwa. Wywala mnie do pulpitu z komunikatem, że coś tam Data overflow czy coś takiego. Nie chce przeinstalowywać gry, bo nie mam pewności czy mi sejwy zadziałają. Zainstalowałem Returninga w jakiś dziwny sposób i mam jakby mieszane wersje, toteż po ponownej instalacji ponad tydzień grania może pójść się chędożyć.