Zagrałem.
Głupia gra - Żeby zaczęła normalnie działać, musiałem... odinstalować sterowniki NVidii 3d View, których widać używa domyślnie i niezależnie od tego, czy używam okularków 3d. Z tymi sterownikami na 8800gt i 2x2.0ghz@2x2.8ghz ledwo dało się grać.
Po wywaleniu tychże sterowników gram na średniowysokich, ustawiane ręcznie. Tekstury zależnie od humoru na najwyższym albo prawie najwyższym ustawieniu, te całe rozmycia nie rozmycia włączone, wyłączony bloom bo mnie denerwuje i uberpróbkowanie bo brzmi niemiecko. Gra jest jak na razie świetna. Polecam wszystkim jak jeden mąż wywalić te sterowniki 3dview, można to uczynić z poziomu dodaj/usuń.
już o tym było? przepraszam, nie śledziłem za bardzo tematu, boję się spoilerów : C
Przeszedłem grę. Zakończenie zrobione jakby na spierdalaj, gra z jednej strony jest długa a z drugiej krótka, jakkolwiek to głupio brzmi - kończy się jakby w środku. Świetna, choć niezbalansowana walka, barwne postaci, ciekawe zadania, wręcz bolesne konsekwencje, gra poza tym że jak już pisałem kończy się w środku jest naprawdę dobra.