Kiedyś, kiedyś, za moich czasów <KHE, KHE>, był sobie na zaibatsu.pl <taki portal o GTA> S.O.T.W. - Screen of The Week. Myślę, że jeśli teamy by ścisnęły dupę na tę godzinkę i zrobiły screen, to dałoby się coś podobnego stworzyć tutaj. Jeden raz na tydzień, zwycięzca = pucharek <jakby się dało, to dla całej danej grupy>, potem, za tydzień kolejny SOTW, i następna grupa dostaje pucharek <ew. pierwsza zatrzymuje>. Tam było niby prościej, bo mieli specjalnie zrobione skrypty na stronie do tego, ale myślę, że dałoby się i tu zrobić, w normalnej ankiecie - jedynym problemem byłoby zapewnienie przez teamy, że będą robić <przy okazji, ma się wtedy genialną chwilę na ukazanie jakiejś nowości w danym modzie>, i zapewnienie przez userów, że będą głosować na to, co im się najbardziej podoba, a nie na to, co lubią <spieprzyłem to zdanie, wiem, ale myślę, że rozumiecie, o co chodzi.>
Tak szczerze, to nie widzę aż takich wielkich szans na to, żeby coś takowego powstało, ale trzeba być optymistą
PS: Co do mojej zagmatwanej wypowiedzi o głosowaniu przez userów: Najciekawiej by było, jakby teamy wysyłały do kogoś, kto to by poprowadził, screeny <ale BEZ żadnych podpisów na obrazku, żeby głosujący nie mogli się zorientować, na kogo głosują - taka randka w ciemno, w której pokazuje się wszystko poza głową przyszłej wybranki losu. To by mniej więcej wyeliminowało ten problem.