Zaraz zaraz, wiem że każdemu ciężko się zabrać za organizacje i wógole, ale 4 lipca!?
Ja zadnego powiadomienia o DS 2 w tym dniu nie otrzymałem, nie wiem co z innymi szefami teamów. No ale 4 lipca to nie jest zbyt odległa data, oczywiście, screeny jakieśtam można porobic, ale o przygotowaniu nowych lokacji itd. juz nie ma mowy.
Więc proponowałbym zorganizować to wszystko po kolei, ustalic zasady i określic date wydarzenia - bylo to juz przedyskutowane w tym temacie, wiec wystarczy skorzystać z najlepszych rozwiązań, poinformować teamy o DS#2 z konkretną datą oczekiwania na screeny, kiedy screeny juz będa oddane poinformować portale, niech piszą newsy, wkoncu przygotować forum na DS (chyba ze nadal jest gdzies ukryta dawna kategoria - wtedy wystarczy ja przywrócic).
W tym wypadku wszystko dzieje się chyba w odwrotną stronę ;] Rozumiem że to próba jakiegoś poruszenia całego przedsiewzięcia do przodu, no ale chyba nie tędy droga, aby udzial w DS wzieło kilka z kilkunastu modteamów które zaprezentują kiepski materiał tworzony na szybko.