2# Dzień Screena 61229 220

O temacie

Autor Zoom

Zaczęty 20.06.2009 roku

Wyświetleń 61229

Odpowiedzi 220

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul
Także wstępnie się zgłaszam, ale zależy to od tego, kiedy dokładnie się dzień screena odbędzie :)

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Filmiki już do własnego działu - nie idą na "święto".
a co jeśli wrzucę filmik na dzień screena ? ;)  
filmiki to coś dzięki czemu można pokazać najlepsze rzeczy...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Chcesz, to sobie wrzucaj, bo chyba nie widzisz czegoś w rodzaju celu tych działań.

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
Chcesz, to sobie wrzucaj, bo chyba nie widzisz czegoś w rodzaju celu tych działań.
zareklamowanie i ogólnie pokazanie projektów grup modderskich
filmik pokaże więcej nisz screen...

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

2# Dzień Screena
#84 2009-07-14, 14:22(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 14:22)
Rendery też można zaliczyć?:P  To raczej już w własnym temacie.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

2# Dzień Screena
#85 2009-07-14, 15:13(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 15:14)
ludzie no nie róbcie jaj. skoro zostało ustalone, że wszyscy dają "po równo" to w dobrym tonie jest utrzymać taką konwencje choćby z szacunku do innych a nie napierdalać czym się da. okazji do reklam jest setki i nie widzę sensu aby z tego powodu psuć zdrową konkurencję. a i nie wiem co Ty Zdunek chcesz reklamować skoro mt wyszło już chyba 2 lata temu (?) i w polsce raczej zagrali w to wszyscy zainteresowani. ta reklama się na nic nie przekłada, chyba że na potencjalne kliknięcia w adesensy na stronie poziomek co imo jest wyjątkowo marną pobudką.

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Moja grupa także weźmie w tym udział, mamy przygotowaną paczkę świeżych, niepublikowanych screenów...

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
ludzie no nie róbcie jaj. skoro zostało ustalone, że wszyscy dają "po równo" to w dobrym tonie jest utrzymać taką konwencje choćby z szacunku do innych a nie napierdalać czym się da. okazji do reklam jest setki i nie widzę sensu aby z tego powodu psuć zdrową konkurencję. a i nie wiem co Ty Zdunek chcesz reklamować skoro mt wyszło już chyba 2 lata temu (?) i w polsce raczej zagrali w to wszyscy zainteresowani. ta reklama się na nic nie przekłada, chyba że na potencjalne kliknięcia w adesensy na stronie poziomek co imo jest wyjątkowo marną pobudką.
Thoro, jakieś tam nowe rzeczy wprowadzamy :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ano sorry. zapomniałem o nowym patchu ale imo i tu lepsza i jedynie słuszna będzie reklama w kontekście a nie rzekome "reklamowanie"2 letniej produkcji w środowisku w którym każdy o niej słyszał.

Zdunek

Zdunek

Administrator
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
ano sorry. zapomniałem o nowym patchu ale imo i tu lepsza i jedynie słuszna będzie reklama w kontekście a nie rzekome "reklamowanie"2 letniej produkcji w środowisku w którym każdy o niej słyszał.
tak w kontekście, ale nowego, dosyć ciekawego bajeru mam tylko filmik, czekam na nową wersję od Fenixa, wątpię by była tak szybko i bym mógł screeny dać...
pomijając fakt że screeny nie oddają nawet 1/10 tego bajeru

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
czekam na nową wersję od Fenixa, wątpię by była tak szybko i bym mógł screeny dać...
Wcale tak długo nie trzeba na nią czekać :P  Bruce powinien niebawem mieć całego moda ze względu na dubb.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444

Retsked

2# Dzień Screena
#91 2009-07-14, 17:32(Ostatnia zmiana: 2009-07-14, 17:58)
To dajcie to w swoim dziale w dniu imprezy.

OK. 18-19 lipca - każdy wyrobi się? Myślę, że weekend wystarczy na zaczęcie, a informacje o DS zostawi się na dłużej. Ja bym to zrobił właśnie w tym dniu, bo nie ma sensu dłużej czekać. Czekam na propozycje.

Tasilvar

Tasilvar

Użytkownicy
zwykły user
posty264
Propsy17
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • zwykły user
Popieram dexa...  a z materiałami (screenami, czy filmami) to do kogo się zgłosić;> kto będzie się zajmował umieszczaniem tego wrzystkiego;>

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ja mogę :lol2: . Mój team już ma. Poprosi się jakiegoś administratora, żeby zrobił działy, ale screeny możecie dawać do mnie (z miniaturami koniecznie).

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
A tych filmików nie możecie opublikować we wrzesniu jak na TG będzie tam impreza z ruskimi i niemcami? A potem za dwie miechy znowu będzie pierdolenia z tym, żeby coś fajnego zrobić.

Moje portfolio

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Dex, a ustaliłeś w ogóle coś konkretnego?
Jakie będą konkursy, jak będą wyglądały (kiedyś był tu już spór o to jak powinien wyglądać konkurs), itp.
Bo jak na razie to ja widzę tylko "robimy dzień screena, fajnie fajnie, to dajcie screeny i zaczynamy".

Poza tym, myślę że tak jak screeny będą obowiązkowe, tak dodatkowo każdy team mógłby jeśli chce dorzucić inne prezentacje, jak filmiki, rendery, czy coś.

Im więcej konkretnych rzeczy pokażemy tym lepiej.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Najlepszym rozwiązaniem byłoby organizowanie tego typu imprez częściej, a nie co rok. Jak pamiętam, podczas pierwszego Dnia Screena nieco wzrosła aktywność na forum i to jest pierwszy plus takich imprez. Drugi plus to taki, że grupy które zwykle zapominają o pielęgnowaniu swoich public relations, w takiej sytuacji zostają wręcz "przymuszone" do reklamowania swojego moda. Tak więc nie mam nic przeciwko organizacji co jakiś czas konkursu z filmikiem lub renderami zamiast screenów i akurat tak się składa, że proponowane były tutaj już takie imprezy - Dzień Thora i Dzień Taczki.

Abstrahując - nie impreza jest ważna, lecz screeny, które do niej podążają. A teraz ściągaj łachy parobku i pokaż jakim jesteś modderem!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
10 i tylko tyle screenów, konkurs na najlepszego moda.

Poza tym, myślę że tak jak screeny będą obowiązkowe, tak dodatkowo każdy team mógłby jeśli chce dorzucić inne prezentacje, jak filmiki, rendery, czy coś.
Tylko screeny.

Nie słyszałem jakichś strasznych sprzeciwów, więc tak ustaliłem.

Damianx

Damianx

Użytkownicy
Damiano Italiano
posty257
Propsy4
  • Użytkownicy
  • Damiano Italiano
Można zrobić tak jak w tamtym roku, także na najlepszego screena.

Mody zrobione przez Damianx project :

Życzę miłej gry

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
OK. Dwa konkursy, ale żadnego więcej. Prosiłbym o przesyłanie już screenów.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry