Kyro znowu szukasz zaczepki? Uwierz mi, że ja tylko na to czekam, więc sugerowałbym w twoim przypadku większa pokorę
Dopiero thoro napisał coś sensownego i to już po PRZEKRZYKIWANIU - kryo definicji podawać nie muszę bo raczej dośc oczywista jest. Wsadź sobie elektrodę w lewe ucho, druga do nosa, włącz do gniazdka, poczekaj chwilkę i jeszcze raz przeczytaj - wtedy powinieneś to zauważyć. Oczywiście to tylko życzliwa rada, nie musisz się do niej stosować
Tak ogólnie. Na innym forum ludzie by co najwyżej zapytali: ile tych screenów i na kiedy. Tutaj trzeba jednak dorobić zaraz filozofię + pogawędkę + offtop + mądrości życiowe + czepianie się dla samego czepiania, etc.
Zoooooooooooom. Nikt ci nic nie zabrania, możesz sobie tu pisać co tam chcesz, oczywiście fajnie byłoby jakby to było związane z tematem tematu
Propozycje w stylu: videło, 2h gamaplayu, etc. OK. Ale może nie w DNIU SCREENA. Można utworzyć inny temat, z podobnym przesłaniem. Jak już piszecie w DNIU SCREENA to piszmy konsekwentnie o screenach.
Co do screenów. Wbrew pozorom nie jest łatwo zrobić dobrego screena, a 10 to już w ogóle sporo roboty i nie tylko. Przyłóżcie się do tego możliwi dobrze, żeby nie było kaszany jak w poprzedniej edycji konkursu. No chyba, że uważacie, że tamte screeny były na poziomie, w takim razie nie mam pytań, obiekcji i w ogóle możecie nie brać pod rozwagę moich subiektywnych opinii.
Pozdrawiam.
ps.
Hmm, czy ja już w tym tygodniu marudziłem, że to forum schodzi na psy? ;p