Wsparcie ze strony mediów 31315 130

O temacie

Autor

Zaczęty 24.03.2009 roku

Wyświetleń 31315

Odpowiedzi 130

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytał ktoś ten wątek? Co za beton...  :D

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
gdybym miał się sugerować opiniami 15 letnich gimbusów, ehh... wysrane z chuja gówno :)
zapewne z samego tm będzie wiele więcej osób ale jasne odwaliła nam "sława", jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji i penisowe lizanko 4 life :D .

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji i penisowe lizanko 4 life old_lol.gif.
Cicho, zamknij się... Musisz się zawsze wygadać :D

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Ej, jako modder jestem nieuświadomiony!

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Wsparcie ze strony mediów
#85 2009-07-01, 00:19(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 00:20)
Ej, jako modder jestem nieuświadomiony!

uklęknij...

Buk świadkiem, iż z chwilą obecną zostałeś uświadomiony. Odejdź w pokoju i miłości jako człowiek odmieniony i bogatszy o przekazaną Ci wiedzę. Wszystko dzięki użytkownikom tawerny...

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dark

#86 2009-07-01, 00:27(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 16:47)
:D   :lol2:   :lol2:

A Pan chce warna? :lol2:   :lol2:   :lol2:   - Veq

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
będzie coś realizowane czy narobiłeś szumu o nic i sprawa przeszła? o ile wiem w poprzedni weekend miał być czat z orkiem...
Miał być nie tylko z orkiem, ale i resztą ekipy od CZ, miałem dostać odpowiedź w zeszły piątek, czy pasuje wam mój termin, czyli niedziela wieczór i do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi, ale w tym tygodniu bedzie przeprowadzona konferencja z innym teamem.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Orc (The Modders): (Niedziela 28.06.2009 23:06)
co do czata to ja sam nie wiem, serail sie nie odezwal

:D

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Orc ogłaszał to też w tajnym dziale, i gotowość na niedziele zgłosiło kilka osób  :D

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy

serail

#90 2009-07-01, 13:45(Ostatnia zmiana: 2009-07-01, 13:46)
24.06.2009
18:53:33 serail (GG #5488507)
proponuję niedzielę wieczór, może od 18 do 20
18:53:45 serail (GG #5488507)
zgadasz się na taką propozycję?
18:54:06 Orcwarrior (GG# 2516870)
no ok, wszystko zalezy kto byłby dysponowany w tym czasie, sam napewno na te pytania bym nie odpowiadal
18:54:24 Orcwarrior (GG# 2516870)
pozatym wazne zeby to bylo jakies w miare uporzadkowane
18:54:34 Orcwarrior (GG# 2516870)
a, no i 2 godziny to chyba zbyt dlugo
18:56:04 serail (GG #5488507)
no ok, więc jakbyś mógł to popytaj się w twoim teamie kiedy pasuje kilku osobom, żeby było kilka osób. Operatora na czacie dostanie osoba, którą ty wskażesz oraz ktoś z TG
18:56:21 serail (GG #5488507)
a jeśli 2 godziny to za długo to możemy zrobić to w godzinę
18:56:27 serail (GG #5488507)
nie widzę problemu
18:56:35 serail (GG #5488507)
np. od 19 do 20 albo od 20 do 21
18:56:38 Orcwarrior (GG# 2516870)
ok
z/w
18:58:09 Orcwarrior (GG# 2516870)
jestem
18:58:37 Orcwarrior (GG# 2516870)
no ok, napisze na teamowym forum i na jutro postaram sie dać odpowiedź
18:58:45 serail (GG #5488507)
Ok

27.06.2009

10:28:34 serail (GG #5488507)
Cześć
10:28:43 serail (GG #5488507)
jak tam z tą konferencją
10:28:55 serail (GG #5488507)
bo to trzeba by było zacząć już reklamę
Odpowiedzi nie dostałem, także przepraszam, zacząłem szukać kogos innego.

Orc ogłaszał to też w tajnym dziale, i gotowość na niedziele zgłosiło kilka osób
Gdybym o tym wiedział, to bym poczekał na moddersów. Takie małe nieporozumienie zaszło.

Moje portfolio

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders
10:28:34 serail (GG #5488507)
Cześć
10:28:43 serail (GG #5488507)
jak tam z tą konferencją
10:28:55 serail (GG #5488507)
bo to trzeba by było zacząć już reklamę
No to do mnie w kazdym razie nie dotarło.
A jeżeli faktycznie napisałem że sam dam odpowiedz to przepraszam za zamieszanie.
W każdym razie jesteśmy gotowi, można nawet napisać newsa na cz.pl możliwe ze byłoby wtedy troche więcej osób do pytań.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
No to do mnie w kazdym razie nie dotarło.
A jeżeli faktycznie napisałem że sam dam odpowiedz to przepraszam za zamieszanie.
W każdym razie jesteśmy gotowi, można nawet napisać newsa na cz.pl możliwe ze byłoby wtedy troche więcej osób do pytań.
Przecież nic się nie stało takiego, Tawerna na tym nie ucierpiała, a wasz team tym bardziej. ;]  Ale moim zdaniem, to można pogrzebać te wszystkie międzyportalowe spory i ogłosić konferencję na G.Upie, GSie i TG, byleby było większe zainteresowanie. Pytanie jest tylko takie, czy Gupy i masony z GSu się tym zainteresują.

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
jeśli to ma być pod waszym patronatem to napewno nie. konflikt interesów.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
jeśli to ma być pod waszym patronatem to napewno nie. konflikt interesów.
Mogę zrobić aliasa jakiegoś ww.konferencja-themodders.cos_tam-cos_tam.pl i już. xD Z czata wywali się wszelkie napisy swiadczące o pochodzeniu TG i gitarka. :D
Masz coś do masonów?
Jak każdy "prawdziwy" Polak. :D

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Jak każdy "prawdziwy" Polak. biggrin.gif

a co ty możesz wiedzieć o masonerii?

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

#97 2009-07-03, 11:10(Ostatnia zmiana: 2009-07-03, 13:47)
Thörbjorn
 A ty się tak chłopie nie spinaj, przecież na forum na którym rzadko się coś dzieje, to nawet pozytywna aktywność (wg ciebie znikoma) jednego człowieka, jest niczym błogosławieństwem. Chociaż i tak wiemy, że większość ma to w dupie, a ty to potęgujesz.

No dobra, tego drugiego nie ma za wiele, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie przerabiam głosu beznadziejnej jakości na sam szum :D
Pierdolisz, gościowi co opisywał moda na tawernie dubbing był najlepszą rzeczą w modzie, jak z resztą wg mnie. Podobno zwłaszcza przypadł mu do gustu głos Ingvara, w którym po obróbce programem do usuwania szumu, nic nie zostało. Na złość powiem wszystkim, że dubbingował go Pan : uwaga! Rajmund Duo Vierzbus, alias Verbaclaus. [wiesz, że w modach, tak samo jak w filmach nikt nie czyta napisów końcowych, w których owy jegomość był podany] :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
może najpierw poczytasz cały temat zanim łaskaw będziesz wtrącić swoje oświecone uwagi? gdybyś nie zauważył pomysł z chatem oraz kilka innych to moje pomysły, które padły właśnie w tym temacie więc przestań pierdolić o piętnowaniu bo sam im to zaproponowałem.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

#99 2009-07-03, 12:46(Ostatnia zmiana: 2009-07-03, 13:26)
To tym bardziej nie powinieneś go krytykować na każdym kroku.
A ja zanim się wypowiem, to zawsze czytam cały temat i nie najeżdżaj tak na mnie bo to nie ja tu zawsze prawie swoje mądrości[nie będę ich oceniał]. Wypomniałem ci jedną małą rzecz z kulturą, jak człowiek[poza wyrażeniem dupa, ale to nie bluzg], więc będę też tego wymagał od ciebie. To, że to ty zaproponowałeś doceniam, ale przez to jeszcze bardziej nie rozumiem, po co ten najazd na seraila.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry