Wsparcie ze strony mediów 31316 130

O temacie

Autor

Zaczęty 24.03.2009 roku

Wyświetleń 31316

Odpowiedzi 130

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
... i takim oto sposobem konferencja SQ musiała zostać przełożona bo połowa teamu miała problem z poprawnym podłączeniem się do kanału a nawet załadowaniem strony.
znaczy co? nie potrafili wpisać nicka i wcisnąć ENTER?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Rozmawiałem z Isentorem o tym czacie i jesteśmy gotowi zorganizować taką konferencję nawet w ten weekend. Aby uczestniczyć w konfie nie trzeba będzie posiadać konta na Tawernie, bo przecież nie zależy nam na tym, żeby przy tej okazji zmusić do rejestracji kilku modderów. Moja propozycja jest taka, konferencja odbędzie się w niedzielę od 18 do 20, a tematem będzie "Czas Zapłaty". Odpowiednio się to zareklamuje i będzie dobrze. Od tej niedzieli co tydzień odbywała się będzie konferencja z innym teamem. Zgadzacie się na coś takiego?

ok tylko kwestię the modders i przyszłych konferencji sugeruje już załatwiać prywatnie z przedstawicielami tychże grup  :roll: .

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
znaczy co? nie potrafili wpisać nicka i wcisnąć ENTER?

nawet załadowaniem strony.

znaczy, że strona się nie wyświetla

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
znaczy, że strona się nie wyświetla
dziwne, u mnie działa w Operze, Firefoxie, Chrome#msgote author=Dark link=topic=5504.msg54152#msg54152 date=1245859995]znaczy, że strona się nie wyświetla[/quote]
dziwne, u mnie działa w Operze, Firefoxie, Chromeie, a nawet IE. W każdym razie istnieją też inne rozwiązania.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Wsparcie ze strony mediów
#64 2009-06-25, 00:38(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 00:38)
Jak patrzę na działania niektórych grup, to śmiem w to wątpić. Niektórych chyba by trzeba osobiście zapraszać chociażby do udziału w Dniu Screena. Mam wrażenie, że niektórzy nie wiedzą co to jest i po co jest PR.

Jeśli chodzi o DS to dziwne podejście. Nie widzę nic w złego w opierzałości wobec tego wydarzenia. Może to wina tego, iż wszędzie olano premierę moda Jogurtów, o tym nic nie wspominając. Nie wiem po jaką cholerę zwlekaliśmy z wydaniem. O-przepraszam. Była jedna strona, której zależało na newsie.
Był to -uwaga- GS.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
wydaliście moda?

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
To widocznie nie byliście zbyt asertywni bo nie wieze, że nawet mimo olewactwa jest to beton nie do przebicia. Poza tym pozostaja mniej oficjalne kanaly typu pisanie na forach czy youtube ktore trafia do wielu osob.

serail

serail

Użytkownicy
Wyczesana opowieść, wodzu
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
  • Wyczesana opowieść, wodzu
Jeśli chodzi o DS to dziwne podejście. Nie widzę nic w złego w opierzałości wobec tego wydarzenia. Może to wina tego, iż wszędzie olano premierę moda Jogurtów, o tym nic nie wspominając. Nie wiem po jaką cholerę zwlekaliśmy z wydaniem. O-przepraszam. Była jedna strona, której zależało na newsie.
Był to -uwaga- GS.
Wybacz, Ogrodnik, ale redzi to nie duch święty i szóstego zmysłu nie mają. Czasem trzeba nas naprowadzić na teamt, jak sami nie potrafimy tam trafić. :D

Moje portfolio

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

#69 2009-06-25, 15:18(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 15:21)
Cytat: Thörbjorn link=topic=5504.msg54244#msg54244 date=Jun 25 2009, 10:29 AM\'
To widocznie nie byliście zbyt asertywni bo nie wieze, że nawet mimo olewactwa jest to beton nie do przebicia. Poza tym pozostaja mniej oficjalne kanaly typu pisanie na forach czy youtube ktore trafia do wielu osob.

Chodzi ci o wieże Babel? :D
Mod co prawda już jest stary i choć ma ten rok (?) czasu to i tak mało która osoba wie że w ogóle coś takiego wyszło. Ale choć mod ma dość sporo błędów to i tak się cieszę że będąc całkowitymi amatorami potrafiliśmy stworzyć coś innowacyjnego - nowy świat, fabula. Co prawda nie reklamowaliśmy się bo byliśmy "młodzi" jeśli chodzi o samą idee moddingu - istnieliśmy jeszcze przed "upadkiem" tego forum ale nie znaliśmy się i cały modding był nam obcy.
Nie umieliśmy się zareklamować bo nie byliśmy zbytnio rozpoznawalni na tym forum, przynajmniej rozpoznawalni jako team.
Więc sądzę że portale itd powinny też mieć oko na "młodych" którzy dopiero co rozpoczęli swą działalność a już stracili chęci z braku zainteresowania innych.

Pietrek

Pietrek

Użytkownicy
posty98
Propsy3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Zoom\'
Nie umieliśmy się zareklamować bo nie byliśmy zbytnio rozpoznawalni na tym forum, przynajmniej rozpoznawalni jako team.
Ja bym to raczej napisał odwrotnie. Nie byliście zbytnio rozpoznawalni na tym forum, przynajmniej jako team, bo nie umieliście się zareklamować. :)

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny
nie nie byliśmy znani zbytnio jako użytkownicy tego forum

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

#72 2009-06-25, 20:08(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 20:10)
Ja się tam w cale nie dziwie, no jak nie patrzeć mod nie powalał na kolana, chociaż istotnie jest trochę niedoceniany. Zupełnie jak prawie wszystkie mody. Ale to już kwestia tego, że zainteresowanie modyfikacjamii do Gothica maleje, o czym było już na tym forum wielokrotnie mówione. To że nie był odpowiednio wylansowany w dniu screena to wina nas samych, mogliśmy przymusić organizatorów.
potrafiliśmy stworzyć coś innowacyjnego - nowy świat, fabuła.
 :P

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

#73 2009-06-25, 22:19(Ostatnia zmiana: 2009-06-25, 22:22)
Cytat: serail link=topic=5504.msg54251#msg54251 date=Jun 25 2009, 09:28 AM\'
Wybacz, Ogrodnik, ale redzi to nie duch święty i szóstego zmysłu nie mają. Czasem trzeba nas naprowadzić na teamt, jak sami nie potrafimy tam trafić. :D
Serwisów nie winię, w newsie mieliście info, które dostaliście od przedstawiciela TM.

potrafiliśmy stworzyć coś innowacyjnego - nowy świat, fabuła.
No dobra, tego drugiego nie ma za wiele, ale w przeciwieństwie do Ciebie nie przerabiam głosu beznadziejnej jakości na sam szum :P

To że nie był odpowiednio wylansowany w dniu screena to wina nas samych, mogliśmy przymusić organizatorów.
Tu się nie zgodzę. Mod był odpowiednio szybko gotowy, odpowiednie info trafiło do osoby, która się DS zajmowała (nie pamiętam już teraz kto to był). Faktycznie, nie reklamowaliśmy się za bardzo, ale mimo to nie trzymaliśmy nic na dyskach tylko podaliśmy gotowy link do zassania i to o wiele wcześniej niż sam Dzień.

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
A ten... Jakiego moda wy wydaliście? :P

Moje portfolio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Nieważne  :P  

A tak na poważnie: Negreth: Prolog. Recenzja jest na TG, ale Sado nam za bardzo popuścił :D

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
No właśnie tak kojarzę, że w biuletynie było:
http://gothic.gram.pl/biuletyn/numer_2/rec...eth_prolog.html
Sado to amator, nie miał doświadczenia w pisaniu takich tekstów. A że zlecilem to akurat jemu, to wiesz... :P

Moje portfolio

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dzięki, przyzwyczaiłem się być królikiem doświadczalnym  :P  
Ale na poważnie, za dobrze ocenił tego moda. Jeśli nie wierzysz, to zagraj, a sam się przekonasz. Niemal zero fabuły, pełno bugów, liniowa fabuła i mała wysepka. I to wszystko zmiksowane w jedno :D

serail

serail

Użytkownicy
posty158
Propsy89
  • Użytkownicy
Wiem o co ci chodzi, bo w tym tygodniu jeszcze w to grałem. :P

Moje portfolio

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

#79 2009-06-30, 22:52(Ostatnia zmiana: 2009-06-30, 22:53)
będzie coś realizowane czy narobiłeś szumu o nic i sprawa przeszła? o ile wiem w poprzedni weekend miał być czat z orkiem...

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry