Jak mówiłem zainteresowanie promocją tutejszej społeczności jest nadwyraz oczywiste, bowiem wynika samo z siebie. Nie potrzeba do tego specjalnych potwierdzeń gdyż samą odpowiedzią na Twoje pytanie jest cały ten temat, takie kwestie raczej nie podlegają deaktualizacji. Dla mnie wczorajsze słowa shera świetnie pasują do tego tematu:
Tak ogólnie. Na innym forum ludzie by co najwyżej zapytali: ile tych screenów i na kiedy. Tutaj trzeba jednak dorobić zaraz filozofię + pogawędkę + offtop + mądrości życiowe + czepianie się dla samego czepiania, etc.
Mimo wszystko doceniam inicjatywę z racji, że ktoś chce zadbać o innych kiedy Ci nie potrafią być na tyle "pomysłowi" i asertywni aby dogadać się z kiloma redakcjami w sprawie drobnego rozgłosu.
chodzi mi tutaj o jakieś inne sposoby promocji modyfikacji, które przyciągnęłyby uwagę fanów Gothica.
Czat z danym teamem modderskim - może to zostać przez niektórych jako przejaw narcyzmu jednak uważam, że to dobry pomysł choćby w formie ciekawostki czy zwykłej rozrywki. Oczywiscie rozmowa musiała by być moderowana, aby nie dopuścić do ewentualnej lawiny pytań, chaosu, przejawów chamstwa i nic nie wnoszących pytań typu "kiedy premiera".
Konkursy - tu istnieje szerokie pole do popisu zarówno w formie współpracy między serwisem a danymi grupami jak i w aspekcie tematyki. Mogą być to konkursy na napisanie własnego questa, wymyślenie nazwy danej lokacji (vide Arcania), czy nawet gameartowe (taki szykujemy).
Wywiady - owszem są jednak to padaka. jest to tak suche, że nawet nie chcę się tego czytać. pytania z szablonu w stylu "wymień członków grupy" to nie są pytania bo kogo to interesuje? Ludzie chcą poczytać o gameplayu, szczegółach rozgrywki nawet jeśli to ma być lanie wody a nie o ogólnikach na tysiące tematów.
Zapowiedzi modówRecenzjeTo takie banały, jest tego więcej jednak najlepsze pomysły zostawiam na premiere cz.