Ogrodnik, wydaje mi się że nie potrzebujemy więcej administratorów/moderatorów. Jak na ilość aktywnych osób na forum i tak chyba jest nas sporo (np moim zdaniem dawalibyśmy sobie spokojnie radę nawet bez Darka i Edkasumo). Niektórzy nawet są na granicy maksymalnej aktywności, co można stwierdzić na przykładzie zbanowania "przyjaciela themodders" po prostu za głupie posty - "kiedyś takie sprawy załatwiało się inaczej"

.
Trochę nie rozumiem twoich ostatnich problemów z administracją. Zarzuty o to że ban dla Alexika był całkiem bezpodstawny zostały przecież najwyraźniej rozbite o to że w końcu ponad połowa osób zagłosowała właśnie za podtrzymaniem go. Nawet zresztą gdyby to była mniejszość, to i tak sam fakt że 28 użytkowników było za tym już samo w sobie definiuje go jako mającego podstawy, po prostu "dyskusyjnego", bo jak widać zdania były bardzo podzielone.
Czy ktokolwiek widział ostatnio przykłady zbyt mało intensywnego działania moderatorów? Czy ktokolwiek uważa że jeszcze jedna osoba z uprawnieniami poprawiłaby stan forum?
BTW, napisz proszę Meatrikz post o "przyjacielu themodders" w Banach. Sam jestem ciekaw co tam wpiszesz.
Nie twierdzę że nie powinien on zostać nigdy zbanowany, ale tak od razu... ? No chyba że są konkretne dowody że był multikontem Warda. Nie pamiętam już nic o nim, ale nick coś mi się źle kojarzy.