Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 274799 439

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 274799

Odpowiedzi 439

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
@up
kurwa, jesli nie umiesz pomoc to ryj, a nie udzielasz sie w kazdym mozliwym temacie, majac gowno do powiedzenia.

Menthor

Menthor

Użytkownicy
posty21
Propsy46
  • Użytkownicy
Wowoz dzięki, ale nie bardzo mi to w czymkolwiek pomogło ;p

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale pomogło może reszcie uzytkownikow. Byc moze nie bedziemy musieli czytac bezsensownych wypocin tego zjeba.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Menthor

Menthor

Użytkownicy
posty21
Propsy46
  • Użytkownicy
Rozumiem, ale czy ktoś w końcu wię jak się tym zająć, bo twórcy powiedzieli w poradniku, że zależnie od naszych wyborów w rozmowach ze Skrzypkiem zakończenie będzie inne, jednak nie chcieli zdradzić jakie, to miała być niespodzianka tym czasem u mnie nieważne co wybiorę na koniec gada, że jesteśmy wojownikiem sprawiedliwości, a Bezio odpowiada, żę w szytko w imię Innosa, za tem coś tu nie halo ;p

EdwardCrab61

EdwardCrab61

Użytkownicy
posty77
Propsy8
  • Użytkownicy
Ale pomogło może reszcie uzytkownikow. Byc moze nie bedziemy musieli czytac bezsensownych wypocin tego zjeba.

Chuj ci w dupę. #msg1087261#msg1087261ZJEBIE#msg1087261#msg1087261

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3699
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
mysle, ze wlasnie skonczyles przygode z forum

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Czy to jest bug że przerobiony łuk śmierci przez Servina zadaje tak śmieszne obrażenia? Podpala ale to gowno daje przy większych przeciwnikach. Zwykły łuk śmierci jest o wiele lepszy. Czy to bug czy tak ma być?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem ze świątynią sniącego,w pomieszczenie z 2 pelzaczami i straznikiem,gdzie w pomieszczeniu z kolcami trzeba za pomocą łuku strzelić do przelaczniku na ścianie i potem do drugiego odkrytego to powinno otworzyć się pomieszczenie obok,a tu nic się nie dzieje. Będę wdzięczny za pomoc ;)

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Hymm..Szczerze się z czyms takim nie spotkałem,ale ja zawsze miałem problem z przemytnikami i idocmi z bandty quentina,ale zapisałem sobie wszystkie save i po prostu zainstalowałem wszystko jeszcze raz,a na koniec tylko save wkleiłem i było dobrze,spróbuj ;>

Acnefan

Acnefan

Użytkownicy
posty69
Propsy7
  • Użytkownicy
Chyba nie ma tak być,jest to bug o którym jeszcze nie słyszałem..

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam problem bo np. dzik i pelzacz nie maja tekstur... Reinsalowalem i nie pomoglo. ;/ jakies propozycje jak to naprawic? Mam najnowszego MT 2.02/Gothic tez orginalny z plyty.

Edit:

I wgl ktorym plikiem uruchamiac MT ? I po czym rozpoznac, ze jest wlaczony MT? Inne menu? Bo u mnie normalne z gothica.

Tu obrazek:

Memorius

Memorius

Użytkownicy
Ojciec Wszystkich Narodów
posty2983
Propsy1306
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
  • Ojciec Wszystkich Narodów
I wgl ktorym plikiem uruchamiac MT ? I po czym rozpoznac, ze jest wlaczony MT? Inne menu? Bo u mnie normalne z gothica.
Chciałbym ci pomóc ale mieszkam na wsi i tu dopiero dzięki uprzejmości sołtysa zapoznajemy się z działaniem radia lampowego.
Mam jednak komputer w stodole, taki wielki, na taśmy perforowane. Grałem na nim w MT  a jak nie wiedziałem jak zainstalować to przeczytałem odnośny temat  w tym dziale forum . Koledzy poświęcili swój czas żeby przedstawić w nim w jaki sposób uruchomić tego moda.
Odnoszę wrażenie , że jak do tej pory w żadnego nie grałeś.

Już niebawem nowa wersja Global Mod PL 1.7.11 Special Edition

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Uruchamiam przez playerkita. Wiec pytam w czym problen. 

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Wygląda na  to że tekstury ci nie wczytuje. Wypakuj tekstury z moda do swojego katalogu _compiled

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W ktorym folderze jest mod?

Post połączony: 2014-01-08, 14:12
No nie wiem kurde. Jest kilka folderow o nazwie _compiled i nie wiem skad mam przekleic tekstury moda do ktorego folderu.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Mod jest jako plik nazwa.mod 

Znajduje się tam gdzie masz gothica i folder DATA\ModVDF

Za pomocą VDFS-Tool wypakowujesz mod cały i będziesz miał foldery _Work\Data\TEXTURES\_COMPILED

I tak samo robisz u siebie najpierw _work\data   itd . 

I do folderu compiled u siebie wklejasz wszystkie tekstury

Potem musisz zmienić textures.vfd ( znajduje się w folderze data )  na textures.vfd  i tyle

Jak coś nie ogarniasz to poszukaj na themodders tutkow

gothic1210
  • Gość
A plik DM_Textures.mod masz w katalogu Data/Modvdfs? Plik na pewno nie jest uszkodzony? 

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W tym folderze mam tylko takie pliki:

gothic1210
  • Gość
A jak możesz to podaj linijkę mod z pliku ini MT w folderze system. Próbowałeś otwierać DM_Tex GoManem i sprawdzić czy wszystko jest tam poprawnie? Ile ci zajmuje ten plik DM_tex? Tak samo od siebie to by nie mogło nie wczytywać. Wydaje mi się to jakieś dziwne.

diego1121

diego1121

Użytkownicy
posty131
Propsy1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Zajmuje 173mb. A i teraz szczerze nei wiem co to jest GoMan oraz nie wiem o ktora linijke ci chodzi. Troche zmeczony jestem po pracy i nie ogarniam.

Post połączony: 2014-01-08, 15:32
A ok GoMan to program wlasnie go instaluje i zobacze.

0 użytkowników
Do góry