Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi 281246 444

O temacie

Autor serek

Zaczęty 29.01.2008 roku

Wyświetleń 281246

Odpowiedzi 444

gothic1210
  • Gość
Dzieki za wielką pomoc. Sam bym nie wpadł na to.
Bardziej przyda mi się jakiś pomysł czym to mogłoby być spowodowane i czy ktoś tak kiedyś nie miał czasem...
Nawet jeżeli ktoś miał taki problem to co ci to da? No sory, ale myślisz, że w grze znajdziesz jakiś dialog w którym np. magnaci magicznie ożywają? Włącz na chwilę tego MARVINa i nic ci się nie stanie. Przecież nikt ci nie zarzuca, że nie umiesz przejść Goticzka bez kodów, więc gdzie problem? ;)

Splash

Splash

Moderator
posty4208
Propsy3411
ProfesjaNierób
  • Moderator

Splash
Moderator

Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi
#281 2012-09-01, 17:06(Ostatnia zmiana: 2012-09-01, 17:07)
Dzieki za wielką pomoc. Sam bym nie wpadł na to.
Bardziej przyda mi się jakiś pomysł czym to mogłoby być spowodowane i czy ktoś tak kiedyś nie miał czasem...
Ktoś ma jakieś pomysły?
najwyrazniej nie wpadles na ten pomysl, czlowieku przeciez to byl zwykly bug  :lol2:

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

MayoRR

MayoRR

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam!

Niedawno pierwszy raz pobrałem mod MT i jestem z niego bardzo zadowolony, ale gdy przechodziłem test zaufania (lista od Jana) i gdy chciałem wyjść z tej kopalni to przy wczytywaniu kolonii karnej gra się ciągle zawiesza. Co robić?

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
Ale jaki masz sprzęt, system, którą wersje, podaj coś więcej bo jak ktoś ma ci coś podpowiedzieć, z fusów wywróżyć ;p

MayoRR

MayoRR

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Windows 7, RAM 3 GB, nie za bardzo znam się na kompach :D

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Najbardziej chodziło mi jaką wersje MT masz 1.01 1.03 2.0 2.02.Może być też wina W7, bo często gothic sobie z nim nie radził, ale jak tyle przeszedłeś to raczej nie system.

MayoRR

MayoRR

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Błędy i pomoc w radzeniu sobie z nimi
#287 2013-01-05, 19:51(Ostatnia zmiana: 2013-01-05, 19:52)
Wczytaj wcześniejszy zapis przed wejściem do kopalni. Możliwe że zepsuł ci się zapis stanu gry.

wersja MT to 1.01
Lepiej pobierz najnowszą wersję... Skąd w ogóle wziąłeś tak starą wersję? Można ją jeszcze pobrać?

Ali G

Ali G

Użytkownicy
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jest jeszcze na stronie Poziomek :D
Masz tutaj link do najnowszej wersji(dubbing opcjonalnie)
http://www.poziomkaz.pl/articles/12/

Tylko niestety savy nie będą zgodne z tą wersją i najlepiej zreinstaluj gothica.

MayoRR

MayoRR

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy

tomica31

tomica31

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Witam. Mam pewien ptoblem. Zdobyłem zaufanie wszystkich przemytników. Odebrałem od nich przesyłki dla bandytów. Thangrod podał mi hasło. Ide do bandytów i... dupa. Zanim zdążę porozmawiać z Kosą to on mnie już atakuje. A jak  cudem uda mi się z nim pogadać, to po podaniu hasła i skończeniu dialogu, to i tak mnie on atakuje. Próbowałem na jako cień, strażnik, magnat - i zawqsze to samo.
Jak to poprawić, by móc wykonać do końca zadania dla Przemytników?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Spróbuj zabić Quentina i Kose a potem przyzwać ich kodami na nowo, to pomoze. Resztą bandytów (poza... Volkariem, Volkiem, nie pamietam, i tą kobitką w jaskini - ich nie ruszać!) możesz sie nie przejmować i ciąć ich.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

tomica31

tomica31

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Dzięki :D

tomica31

tomica31

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
W jaki sposób wykonać misję "Droga Do świątyni Śniącego"? Idę tam z Łowcami, zabijam wszystko po kolei, ale tam w kotle jest mnóstwo Nieumarłych Orków Elit. Zabijam Nieumarłych Szamanów, co stoją na tym placu w kotle - ale te przeklęte elity nadal nie chcą zdychać. To jest Bug, czy jeszcze muszę gdzieś indziej szukać ty Nieumarłych Szamanów?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6345
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jesli dobrze pamietam to musisz najpierw (zanim ruszycie do swiatyni sniacego) zabić szamana nieumarlego na jakims wzgoruz niedaleko obozu lowcow orków, który czaruje wlasnie tam i jak on padnie to wszyscy nieumarli stana sie smiertelni.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

tomica31

tomica31

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Jego już dawno zabiłem. Jego musiałem zabić, by pozbyć się 2 Nieuarłych orków co zaatakowały obóz Łowców. I wtedy była wypowiedziana kwestia, że by zabić nieumarłe elity najpierw muszę zabić nieumarłych szamanów - i tak też zrobiłem podczas ataku na obóz orków - ale nadal nie działa :/

Xeox

Xeox

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Tylko,że oni są nieśmiertelni ;) Byli by normalni to by jak muchy popadli,uwierz.
Wpada 20 orków na 4 czy tam 5 wojakow nie licząc maga ;PP
Tutaj jest to bardzo zbugowane,ja tam nie będe chodził po koloni i szukał broni,która daje kare np. 25 do 2h pff..
Przy takich bugach śmiało bez sumienia możecie urzyć kodu nawet wskazane jest insert CH  i nic w nim nie jest pobugowane,a rozdajemu równo z punktami normalnie nam zabiera jak nauczyciel ;)

Xeox

Xeox

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Cze.
Mam problem,bo wykonałem wszystkie zadania dla przemytnikow,a po tym ich wszystkich pobilem i pozabieralem rzeczy i tu sie zaaczyna,bo nie moge porozmawiać z Thangorem,aha i wpisie dziennikow nie ma nic z Angharem a oddałem mu stal ;/

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To już drugi temat który zakładasz w niedługim czasie, swoje pytania zadawaj do przeznaczonym do tego tematom np.
http://themodders.org/index.php?/topic/2608-problemy-z-misjami/
Edit: Dla własnego dobra oczywiście :lol:

Xeox

Xeox

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
I otrzymać odpowiedź po miesiącu ? Nie dzięki,nawet teraz czekam już pare godzin i nic ;/

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry