[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1203718 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1203718

Odpowiedzi 5178

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Ardello Szamani są, można powiedzieć. Tylko gdzie indziej. Idź po prostu dalej, raczej nie będzie problemów.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Schadel

Schadel

Użytkownicy
posty16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej kolejne pytanko. Kiedy można kupić ciężką zbroje straży świątynnej? Oraz drugie pytanie gdzie oprócz byłego obozu dextera i jaskini koło khorinis znajdę żelazo? Albo chociaż informacja ile sztabek złota muszę sobie zostawić. Bo resztę bym sprzedał

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej kolejne pytanko. Kiedy można kupić ciężką zbroje straży świątynnej?
4 rozdział

mikele

mikele

Użytkownicy
posty10
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Zostając strażnikiem miejskim spawna dostało również dwóch strażników Jan i Jarosław. Nie mają nic do powiedzenia ciekawego poza opcją KONIEC :p; ów panowie rozpłynęli się w powietrzu równie szybko jak się pojawili bo nie ma ich nigdzie w mieście. Ktoś ogarniał tą sprawę ?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Tobie się mody nie pomyliły?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ventrue

Ventrue

Moderator działu
Herr Mannelig
posty1127
Propsy597
ProfesjaNierób
  • Moderator działu
  • Herr Mannelig
Na tych nowych wersjach AB kiedy Neoras uczy Amun-su?

Pani Ognia Vocan

Pani Ognia Vocan

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w najnowszej wersji AB usunięto Szamanów z Świątyni Śniącego? ide przez tą świątynie ide ide i nie ma żadnego Szamana, to mi sie cos zbugowało czy tak ma być?

Wszystko gra, nie ma ich tam.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy orkowie na drakkarze za palisadą są do czegoś potrzebni?
2. Zadanie dla Salandrila dotyczące orkowego alkoholu, ma ciekawy wpis w dzienniku. Otóż, mamy dwie opcje - przynieść 10 butelek, albo samemu znaleźć przepis tego specyfiku. Kiedyś na forum przeczytałem, że w R2.0 ten przepis w ogóle nie istniał hehe. Czy w AB coś się zmieniło?
3. Czy mogę próbować wyczyścić Starą oraz Nową kopalnię, już w drugim rozdziale?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
1. Tak, żeby dać ci expa :F Powinieneś ich pozabijać.
2. Nie wiem, w każdym razie ja na ten przepis nie trafiłem, może kto inny coś wie.
3. Jak najbardziej, nawet powinieneś. 2 rozdział to czas na grind wszystkiego co się da, bo inaczej 3 zrobi ci to, co Bezgłowi w Sekiro.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ten przepis to pozostałość z pierwszego returna samo zadanie już tam istniało i serio miało 2 opcje rozwiązania, sam przepis tez istniał w 2.0 przepis został usunięty ale ze sam wpis w dzienniku nie przeszedł korekty w pierwotnej wersji  2.0 to i w tłumaczeniu tez nie, ot cala tajemnica.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ten przepis to pozostałość z pierwszego returna samo zadanie już tam istniało i serio miało 2 opcje rozwiązania, sam przepis tez istniał w 2.0 przepis został usunięty ale ze sam wpis w dzienniku nie przeszedł korekty w pierwotnej wersji  2.0 to i w tłumaczeniu tez nie, ot cala tajemnica.
To ciekawe, dzięki za rozwianie wątpliwości.

Czy z ciemnych grzybków można zrobić coś sensowniejszego, niż potrawki Snafa?

garry18

garry18

Użytkownicy
posty1391
Propsy44
  • Użytkownicy
Zależy co masz na myśli pisząc "coś sensownego" ;)

furlon

furlon

Użytkownicy
posty70
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
panowie jak przeskoczyc przepasc u janusa dwulicego mam akrobatyke i zwoj cieniostwora i tak nie daje rady przeskoczyc

Krymdo

Krymdo

Użytkownicy
posty6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam pytanie którą szatę nekromanty można ulepszyć duszą senyaka? na razie mam szatę siewcy mroku i nic z tą duszą nie mogę zrobić poza ulepszenia szponu albo po prostu ją oddać.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Furlon co ty chcesz przeskakiwać ? jest zwoj teleportacji jest problem solved

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie mogę znaleźć Snipesa. Przeszukałem miasto, tawerny, farmę Lobarta. Rozpłynął się w powietrzu, a potrzebuję go do mojego obozu...
EDIT: Problem z głowy. Przywołałem go kodem. Gdyby ktoś jeszcze potrzebował, to proszę: bau_987_snipes

Czy z ciemnych grzybków można zrobić coś sensowniejszego, niż potrawki Snafa?
Zależy co masz na myśli pisząc "coś sensownego" ;)
Coś w rodzaju, jak eliksir ochrony przed magią, który można zrobić z mięsa kopacza. Nie wiem, czy zużywać ciemne grzyby na potrawkę Snafa. Może po prostu jest coś bardziej wartego uwagi.

Czy Raff uczy jeszcze czegoś poza przebijającymi strzałami i unikami? Jeśli tak, to kiedy?

daequ

daequ

Użytkownicy
posty2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam
Od momentu ucieczki kruka mam problem z przywołanymi mobami, nie reagują one w żaden sposób na przeciwnika. Nie wiem czy to błąd czy uruchomiłem jakąś opcje ale nie potrafię sobie z tym poradzić, a nie znalazłem podobnego wątku. Dodam, że gram na najnowszej wersji i nie mam wcześniejszego save'a, żeby sprawdzić. Dzięki za wszelką pomoc.

Edit

Problem rozwiązany, nie wiedziałem, że summony mają tryby. shift + num7 pomogło jak by ktoś miał ten problem

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siema, zaczynam zabawę z Returningiem AB i mam pytanka
1. Czy 2h Siła to dobry wybór? Przyjemnie się tym gra?:)
2. Jeśli wybiorę 2h siłę, to jaka gildia? Paladyni?
3. Czy w AB też muszę uważać z wykonywaniem zadań, żeby nic sobie nie zepsuć?

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
1.Mozna wybrać gorzej a można i lepiej do przyjemnych do nie należy zwłaszcza na początku, dopiero w połowie gry staje się to w miarę ok.
2.Tu nie ma wybór praktycznie albo jesteś  Najmnik/Łs albo masz mocno pod górkę z broniami.
3.No musisz w mniejszym stopniu bo gra mocno cie prowadzi za rączkę ale o kilku rzeczach ci nie powie wiec no standard grasz z solucja

pitappl

pitappl

Użytkownicy
posty53
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Tizgar to jaki build jest w miarę przyjemny  od początku?:).  2h,1h,mag,lucznik? Mogę grać każdym, lubię wszystko, byle nie było pod górkę :D

0 użytkowników
Do góry