[AB] Pytania odnośnie zadań i rozgrywki 1237548 5178

O temacie

Autor Loop

Zaczęty 3.04.2018 roku

Wyświetleń 1237548

Odpowiedzi 5178

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy Wam też nie wpadło osiągnięcie za wykopanie wszystkich skarbów Grega w Jarkendarze? Sprawdziłem dwa razy wszystkie lokacje z mapy ze skarbami i nic...

Schadel

Schadel

Użytkownicy
posty16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Hej,
jestem po walce z Krukiem w światyni addanosa (Jarkendar) on się wyteleportował. I nigdzie nie mogę znaleźć szponu beliara tak powinno być? czy coś się zabugowało

wiencong

wiencong

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Hej, w tej dolinie ze smokiem  w jarkendarze jak otworzyłem parę skrzyń to zabrało mi siłę i manę nabitą. Jest jakiś sposób żeby to odkręcić czy po prostu nie ruszać tych skrzyń?

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@Schadel Tak ma być, Kruka i Szpon znajdziesz dużo później. Zacznij od przeczytania tabliczki z pomieszczenia za Krukiem.
@wiencong Możesz otworzyć tylko jedną z tych skrzyń - tę powiązaną z twoim preferowanym atrybutem (pulpity obok skrzyń wyjaśniają, z którym atrybutem związana jest dana skrzynia). Zasadniczo powinny cię zabić pułapki, ale można je przeżyć, wtedy gra zabiera ci atrybuty.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Schadel

Schadel

Użytkownicy
posty16
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie :) i jeszcze jedno pytanko. Wiecie może od kiedy można kupić średni pancerz strażnika świątynnego?

wiencong

wiencong

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Jao Dzięki wielkie. W sumie niestety nadpisałem już wszystkie zapisy po tym jak otworzyłem je. Chyba użyję kodów żeby dodać sobie statystyk do poprzedniego poziomu. Będę wiedział lepiej przy następnym podejściu.

Grzybu654

Grzybu654

Użytkownicy
posty46
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W którym rozdziale najlepiej uczyć się duali?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Najlepiej od razu, pierwsze duale dostajesz od razu po nauczeniu się skilla, od Gonzalesa. Kolejne znajdujesz w Jarkendarze, na południowej plaży. Ma je mini boss Drake. Pamiętaj, że duale wymagają zręczności, wytrzymałości oraz trochę siły.

Wiecie może od kiedy można kupić średni pancerz strażnika świątynnego?
^
Będzie mógł ją kupić jak sprowadzi do obozu Fortuno i Cor Angara.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Najlepiej duali się uczyć w 4 rozdziale, bo dopiero wtedy mamy możliwość zdobycia duali które będą lepsze od szpad i wtedy następuje zmiana broni

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Ardello

Ardello

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
W dodatku nie wiem jak u innych ale kiedy nauczyłem się duali od Gonzalesa to strasznie mi się bugowalo często, odpuściłem i nauczyłem się dopiero w lesie assasynow, no i teraz problemu nie mam wogole.

szczeki600

szczeki600

Użytkownicy
posty22
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiecie może od kiedy można kupić średni pancerz strażnika świątynnego?
Gdy skończysz zadanie dla Baala Oruna, w którym musisz dowiedzieć się co paladyni robią w GD.

Niee. Będzie mógł ją kupić jak sprowadzi do obozu Fortuno i Cor Angara.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy broń orków można wykorzystać w jakiś sposób, poza przetapianiem?

Ardello

Ardello

Użytkownicy
posty20
Profesjabrak
  • Użytkownicy
I znowu problem, jakie są potrzebne składniki do amuletu z rudy? mam kamien szlachetny, sztabki rudy, sztabki żelaza smoły,siarki,węgle a mimo to pokazuje brak składników

oskar378

oskar378

Użytkownicy
posty200
Propsy7
  • Użytkownicy
Czy broń orków można wykorzystać w jakiś sposób, poza przetapianiem?

Tak, w miescie orkow mozesz nauczyc sie nimi wladac, a takze je robic. Sa calkiem mocne

Grasant

Grasant

Użytkownicy
posty82
Propsy9
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pierwsze duale są słabiutkie. Dopiero drugimi robi się przyzwoity dmg a to już jest jarkendar, czyli 2 rozdział.

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
1. Czy zabijanie orków z aktywnym zadaniem Najemnik Orków w AB, obniża reputację u orków? Zastanawiam się, czy dam radę zrobić ten wątek w drugim rozdziale, patrząc na ilość questów, które trzeba wykonać, żeby dostać się do Ur-Thralla.
2. Czy można oddać Gornowi jego sakiewkę?
3. Czy gildia kupców nadal jest zabugowana i trzeba czekać do czwartego rozdziału z zadaniem z wzięciem pewnego zadania?
4. Gdzie dostanę więcej ektoplazmy, poza Salandrilem i Constantino? Widma pomijam.

Pani Ognia Vocan

Pani Ognia Vocan

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mistrzowie w Khorinis mają jakieś magazyny, Coragon też ma piwnicę. Czy ktoś wie, jak się do nich dostać?

frans

frans

Użytkownicy
posty413
Propsy33
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mistrzowie w Khorinis mają jakieś magazyny, Coragon też ma piwnicę. Czy ktoś wie, jak się do nich dostać?
Klucz do piwnicy Coragona jest w jego skrzyni w gospodzie. Klucz do piwnicy tylko swojego mistrza dostajemy w trzecim rozdziale.

Jao

Jao

Użytkownicy
Jedyny w swoim rodzaju
posty4088
Propsy844
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Jedyny w swoim rodzaju
@frans 1. Tak, dopóki nie dostaniesz się do Ur-Thralla, za każdego zabitego orka stracisz 1 punkt reputacji. Ale spokojnie zrobisz te zadania w 2 rozdziale, poza oczyszczeniem bagna są one bardzo proste. A wyprawę na bagno możesz sobie zostawić na później - otrzymasz tego questa nawet, jeśli wcześniej wszedłeś do Ur-Thralla.
2. Nie, sakiewka Gorna ma ci pomóc w ogarnięciu złota na jego uwolnienie (żeby się o niej dowiedzieć, musisz wziąć od Miltena 250 sztuk złota, po czym mieć mniej niż 1000 sztuk złota w ekwipunku).
3. Nie, możesz je spokojnie zrobić w 3 rozdziale.

You cheated not only the game, but yourself.
You didn't grow.
You didn't improve.
You took a shortcut and gained nothing.
You experienced a hollow victory.
Nothing was risked and nothing was gained.
It's sad that you don't know the difference.

Pani Ognia Vocan

Pani Ognia Vocan

Użytkownicy
posty15
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość nauczenia się tworzenia zwoju bądź runy otwierania zamków?

0 użytkowników
Do góry