kruk świątynia adanosa
Gram na poustawianym najwyższym z poziomów, wszystkie utrudnienia na maks.
Mam 32lv. Ciężka zbroje najemnika, jestem najemnikiem.
Poszedłem w zręczność i dwureczne bronie.
180 zręczności i włócznia Ramadesal190 obr.
Rozdzial 2
Teraz pytanie jak przejść kruka?
Ja rozumiem poziom trudny ale jego sie nie da przejść, ma mnie na strzała, ma 13k HP z czego ja bije go z włóczni po 300 a on mnie na strzała...
Probowalem juz wszystkiego a jestem dobry w kombinacje tego typu. Na różne sposoby chciałem go zrobić jednak ciężko jest go uderzyć chociaż raz i uciekać co chwile... Gdy jesteśmy na 1 strzała a blokowanie jego techniki miecza to nie lada wyzwanie...
Jak go przejść bez kodów oczywiście?
Odpowiedź, to broń dystansowa. Strzelasz, uciekasz, strzelasz, uciekasz, aż ubijesz niemilca. Druga taktyka, to bardziej exploit, ale... ustawiasz się w strategicznym, niedostępnym dla przeciwnika miejscu i walisz do niego z czego się da. To w skrócie przepis na każdego bossa w Returningu.
Myślę, że powinieneś cofnąć się i spróbować zrobić wszystkie możliwe zadania poboczne, bo w AB to głównie za nie dostajesz expa (polecam steamową solucję) + wybić moby w Khorinis, Jarkendarze i Forcie Azgan. Zrezygnuj z broni białej, przerzuć się na broń dystansową. Polecam zainwestować w akrobatykę, regenerację wytrzymałości i przyzwyczaić się do sprintu. Będzie trochę łatwiej.
Niestety, ten mod opiera się głównie na grindzie, maksowaniu lokacji i walki o każdy punkt expa, żebyś potem nie został zmieciony z powierzchni ziemi, przez bossa, który ma 80k punktów życia, regenerację hp i co chwilę przywołuje szkielety hehe. Dosyć specyficzna rozgrywka, szczególnie na wyższych poziomach trudności. Co kto lubi. Co do Twojej postaci - jest miernie, ale mogło być gorzej + ustawienie życia przeciwników na 200% musi być bolesne, w kontekście i tak już przesadzonych bossów (smoki będą cierpieniem).
Z tego co pamiętam, to ja w 2 rozdziale, miałem w sumie z bonusami około 400 zręczności, a punktów nauki na umiejętności poboczne, nie oszczędzałem. Kruk poleciał na kilkanaście strzałów. Też gram na poziomie "Gothic" z wymasowanym wszystkim, jednak % HP przeciwników zostawiłem na domyślnej wartości ;) Przejście 2 lata temu podstawowego R2.0 pokazało mi zamiłowanie Rosjan do dużych numerków hehe.