Sprawy związane z MacDunem 96121 290

O temacie

Autor Werewolf

Zaczęty 8.06.2017 roku

Wyświetleń 96121

Odpowiedzi 290

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
kurwa mistrz logiki xd

gdybyś podpieprzył rower kazzmirowi
i poszedł za to siedzieć

winiłbyś kazzmira za to że miał rower?
Czy ja zacząłem pierdolić spam do mnie, czy winter king?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Spróbuje ignorować @WinterKing i @Duke Nukem  Może skończą kiedyś pierdolić głupot kiedyś :ok:

Chyba nie pykło, hehe :D

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
gdzie nie wejde to pierdolenie maca

jestem 2134213 która to pisze
i to też mnie wkurwia że jak nie mac to żale na maca

@Adanos @Aztek  @Avallach @Kazzmir @Leinnan  długo jeszcze?
Jak chcesz, to okażę ci miłosierdzie i cię zbanuję, byś się nie musiał męczyć, logując na forum i przeglądać forum. :D

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
@Adanos to widzę miłościwy jak Radowid i Voldemort w jednym. xD

Czy ja zacząłem pierdolić spam do mnie, czy winter king?

Lepiej sprostujmy to zanim mnie jeszcze zaczniesz oskarżać o to, że deszcz pada albo że na świecie padają krowy.

WinterKing Kereth:
To wracając, Maćku. Nie dopuszczasz innych opinii do siebie, od razu reagujesz agresją, warczeniem i pluciem jadem. Jeżeli ktoś ma odmienne zdanie od Twojego to zaczynasz drążyć, drążyć aż sobie w końcu nie dajesz spokoju albo tytułujesz tego gościa "geniuszem". Tu teraz nie chodzi o markę AC a o całokształt.

Próbowałem Cię uświadomić, jakie popelniasz błędy, zamiast tego przychodzisz na tm i skarżysz się Aztekowi a przy tym całemu forum, że ja Cię hejtuje choć na to nie wskazuje wobec powyższego cytatu? Spuść z tonu, naprawdę, bo to się robi nudne jak robisz z siebie ofiare losu.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
panowie ale już wszystko gra, chodźmy na telegrama i tam a tutaj niech sobie maćek pitoli xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Próbowałem Cię uświadomić, jakie popelniasz błędy, zamiast tego przychodzisz na tm i skarżysz się Aztekowi a przy tym całemu forum, że ja Cię hejtuje choć na to nie wskazuje wobec powyższego cytatu? Spuść z tonu, naprawdę, bo to się robi nudne jak robisz z siebie ofiare losu.
I przez to aztek się wkurwił :facepalm:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Pewien jesteś?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kurwa mać mac dup, komu jak komu ale Aztekowi to powinieneś okazać PSIĄ WDZIĘCZNOŚĆ I ODDANIE bo tylko on sprawia, że jeszcze tu jesteś. Nawet avallach już jak widać by sie Ciebie pozbył a to chyba najbardziej pacyfistyczna osoba na forum.

EDIT:

@inż. Avallach

Mogę wiedzieć Avallach czemu chciałeś mnie zbanować z tM?

Pytam się Avallacha, A NIE WAS

@ down. Umiesz czytać? To czytaj DUZE LITERKI

Spierdalaj mac dup, pisałeś w ogólnym temacie na ogólnym forum w ogólnym dziale więc mam prawo (a wobec Twej głupoty i obowiązek) odpisać. Jeżeli nie chcesz innych odpowiedzi - pisz do avallacha na pw, facebooka.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
. Nawet avallach już jak widać by sie Ciebie pozbył a to chyba najbardziej pacyfistyczna osoba na forum.
Wróżysz z fusów?

P.S  Przypominam że ciebie też chcieli zbanować. Ach, ta hipokryzja  :ok:

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Ej, czekajcie, muszę skoczyć do sklepu po popcorn. :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
. Nawet avallach już jak widać by sie Ciebie pozbył a to chyba najbardziej pacyfistyczna osoba na forum.
Wróżysz z fusów?

I o kurwa losie, wyciągnąłem wnioski ze swoich banów. Czemu Ty kurwa nie możesz tego zrobić tylko myślisz, że problem jest we wszystkich innych poza Tobą?

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
nie potrafisz przestać, zatrzymać się w miejscu, odwrócić i zobaczyć że coś się za tobą wlecze i śmierdzi.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak chcesz, to okażę ci miłosierdzie i cię zbanuję, byś się nie musiał męczyć, logując na forum i przeglądać forum.
Mnie to nie męczy, powiedział bym nawet że to całkiem przyjemne, do czasu aż trafie w dyskusjii na maka
jeszcze niedawno byłem przeciwny jego banowi, uważałem go za atrakcje forum, ba, nawet kogoś pożytecznego, z racji tego że to on w zasadzie napędzał aktywność forum,uważałem go za osobe nieszkodliwą- jest, niech jest, kogo irytuja jego posty, niech nie zwraca uwagi
ale to było jeszcze niedawno
teraz wiem że to nie jest kwestia pojedynczego postu maka, jego wypowiedź w temacie wpływa na całą rozmowę, która z rzeczowej dyskusji przeradza się w wyliczanie z czym się mak nie zgadza i dlaczego jesteś debilem że myślisz w ten a nie inny sposób, to wpływa na cały temat, bo nie wszyscy ignorują makduna do tego stopnia żeby pomijać jego posty, więc odpisują, później ja czytam ten temat, patrzę na tytuł, patrzę na treść i w zasadzie nie wiem co czytam, bo jedno się z drugim nie zgadza.
To nie jeden temat, to nie jeden post, to się dzieje bez przerwy .Ile już mak miał szans by zacząć się zachowywać jak na użytkownika tm przystało? Jeśli jeszcze byłbym osamotniony w swojej opinii, ale od jak dawna społeczność tm domaga się dla niego bana? Poza tym dokąd prowadzi ten temat? Donikąd.
Trzeba wyciągnąć wreszcie konsekwencje administracjo, jeśli trzymacie makduna dla zabawy to polecam śmieszne koty na yt jako ekwiwalent, bo mnie już on po prostu przeszkadza.
Nie zasłużył? Proszę was. Żebyście przypadkiem nie dostali zatwardzenia od tej poprawności.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
A kogo nie chcieli? xD

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Cragann, mam lepszy pomysł. Idźcie robić mody. :P Wtedy nie będziecie mieć czasu na dyskusje z Mac Dunem. Paradoksalnie jesteście dla mnie bardziej upierdliwi niż Mac Dun. :D

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
Maciej Petru, załatw jakiegoś adwokata, bo cię wszyscy cisną jak pieska i niedługo będziesz tylko wspomnieniem tM!

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Cragann, mam lepszy pomysł. Idźcie robić mody. :P Wtedy nie będziecie mieć czasu na dyskusje z Mac Dunem. Paradoksalnie jesteście dla mnie bardziej upierdliwi niż Mac Dun. :D

I znów - przeszkadza Ci wynik problemu a nie jego przyczyna. Naprawde, dzieki Bogu, że nie jesteście lekarzami albo osobami odpowiedzialnymi za kraj.

KOMPUTER:
Spoiler

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Maciej Petru, załatw jakiegoś adwokata, bo cię wszyscy cisną jak pieska i niedługo będziesz tylko wspomnieniem tM!

Ten Pan będzie najlepszy, gwarantuje dobrą obronę i sprawiedliwość xD. Sam Donald go poleca.

Podobno jest tani, tak więc skorzystałbym jak najszybciej.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

I znów - przeszkadza Ci wynik problemu a nie jego przyczyna. Naprawde, dzieki Bogu, że nie jesteście lekarzami albo osobami odpowiedzialnymi za kraj.
Przyczyną problemu jest nie tylko Mac Dun. Dostał przecież bana jakiś czas temu, to i tak na SB pisaliście tylko o nim.

Splash

Splash

Moderator
posty4210
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
To proponuję iść na taki układ, że Mac Dun dostanie bana, a każdy, kto zacznie o nim mówić, dostanie bana bez ostrzeżenia xD

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

0 użytkowników
Do góry