Jak chcesz, to okażę ci miłosierdzie i cię zbanuję, byś się nie musiał męczyć, logując na forum i przeglądać forum.
Mnie to nie męczy, powiedział bym nawet że to całkiem przyjemne, do czasu aż trafie w dyskusjii na maka
jeszcze niedawno byłem przeciwny jego banowi, uważałem go za atrakcje forum, ba, nawet kogoś pożytecznego, z racji tego że to on w zasadzie napędzał aktywność forum,uważałem go za osobe nieszkodliwą- jest, niech jest, kogo irytuja jego posty, niech nie zwraca uwagi
ale to było jeszcze niedawno
teraz wiem że to nie jest kwestia pojedynczego postu maka, jego wypowiedź w temacie wpływa na całą rozmowę, która z rzeczowej dyskusji przeradza się w wyliczanie z czym się mak nie zgadza i dlaczego jesteś debilem że myślisz w ten a nie inny sposób, to wpływa na cały temat, bo nie wszyscy ignorują makduna do tego stopnia żeby pomijać jego posty, więc odpisują, później ja czytam ten temat, patrzę na tytuł, patrzę na treść i w zasadzie nie wiem co czytam, bo jedno się z drugim nie zgadza.
To nie jeden temat, to nie jeden post, to się dzieje
bez przerwy .Ile już mak miał szans by zacząć się zachowywać jak na użytkownika tm przystało? Jeśli jeszcze byłbym osamotniony w swojej opinii, ale od jak dawna społeczność tm domaga się dla niego bana? Poza tym dokąd prowadzi ten temat? Donikąd.
Trzeba wyciągnąć wreszcie konsekwencje administracjo, jeśli trzymacie makduna dla zabawy to polecam śmieszne koty na yt jako ekwiwalent, bo mnie już on po prostu przeszkadza.
Nie zasłużył? Proszę was. Żebyście przypadkiem nie dostali zatwardzenia od tej poprawności.