O temacie
Autor Simon Said
Zaczęty 27.12.2015 roku
Wyświetleń 838485
Odpowiedzi 2122
Werewolf
Ale wy głupoty pierdolicie xD czytać się odechciewa, ale aż się muszę udzielić. Na poziomie trudnym po stracie wytrzymałości spadają nam statystyki prawda, ale po jakimś czasie wracają one do normy (to że nie wracały to był błąd który już został naprawiony) po prostu zmuszają gracza do myślenia, taktyki i wykorzystywania różnych sposobów na walkę a jest ich zawsze wiele. Co do poziomów i punktów łatwy - 25 normalny - 20 trudny - 15 legendarny - 10 jak pograłem chwile na normalnym to mod wydawał się prostszy od podstawki która jest banalnie prosta. I tak większość z was nie gra na 100% i nie wykonuje wszystkich misji pobocznych więc o co ta spina? Poziom trudny zawiera raptem kilka nowych przedmiotów, jednego dodatkowego boss'a a i tak jest ich w chooy i parę ester eggów no i świat w którym pewnie niewiele się znajduje. Podsumowując nawet na łatwym poziomie poczujecie znaczącą różnicę w porównaniu do wcześniejszej wersji. Kto ma jakieś problemy z czymś to niech je zachowa dla siebie... wkurza mnie że ruscy odwalili taki kawał dobrej roboty a wy nawet tego nie potraficie docenić tylko jeszcze ich za to hejtować nie podoba się? Nie graj, nikt cię przecież do tego nie zmusza.
Abaddon
michalqq1
Jakub91
Ano to prawda, powstaje i będzie wybór w 3 rozdziale (Ścieżka Innosa - z G2NK, zabijamy smoki, zdobywamy Oko wiadomo i Ścieżka Beliara - oddajemy Oko, sprzymierzamy się ze smokami, niszczymy Khorinis).
Narkan
Myślicie, że twórców będzie interesować jakaś mała grupa, której się coś nie podoba? Napiszcie, że nie podoba wam się cena Overwatcha do blizzarda, nawet jak zbierzecie milion osób to nic nie da Interesuje mnie ścieżka beliara, po stronie innosa wiadomo, bijemy orków, smoków itd. A po beliara? Paladynów, magów, strażników będziemy klepać? Mam nadzieje, że wymyślą coś interesującego
bestia
kageyoshi
Maciuś
https://www.youtube.com/watch?v=8nnP4EeKGyw , czy to info jest wiarygodne? i o co tu biega xD
Vrona
Chyba jednak nie takiej małej, skoro ankieta na ich forum przewaza opcja ,,NIE" Ok, koniec offtopu.
Sentinel
CytujChyba jednak nie takiej małej, skoro ankieta na ich forum przewaza opcja ,,NIE" Ok, koniec offtopu.To prawda, ale na innej ankiecie gdzie spytano jaki poziom trudności wybierzesz wygrywa trudny Poza tym nikt tam nie obraża twórców i wyrażanie swojej opinia to jedno a mówienie jak powiano być to drugie, pamiętaj że to ich mod i ich decyzja nie twoja.Ich kultura wyrażania opinii jest dużo wyższa niż twoja kiedykolwiek będzie, nawet nie potrafisz dobrze uargumentować swojego zdania lub poprzeć faktami.
Brimstone
SzymSon
Pawlik2001
Allbelcik84
Simon Said Moderator
Zireael