Uznałem, że nie będę odpisywał na Wasze posty, ale co mi tam:
A czy ja kurwa gdzieś napisałem, że returning jest za trudny dla mnie na łatwym? xd weż kurwa się nie ośmieszaj. idż kurwa lizać dupe vronie. szmaciarzu.
@Brimstone 100 % racji
Szmaciarzem jesteś co najwyżej jesteś ty, z tym Twoim dołączeniem do ekipy spolszczającej, a potem nagle ze spalonym monitorem

Mimo to chyba dnia nie widziałem, żebyś nie napisał jakiegoś posta. Nie obraziłem Cię, zażartowałem, ale widzę co po niektórzy mają bardzo duży ból dupska. I nie myśl, że nie widziałem edycji twojego posta, lepiej było go zostawić we wcześniejszej formie. Proponuję również założyć z Brimstone kółko wzajemnej adoracji, najlepiej nowe forum z tytułem "Jebać rusków, ale i tak zagramy w ich mody."
Wyjebali to tylko z poziomu easy i medium. na których jest content zablokowany

na hardzie dalej statystyki nam spadają przy spadku wytrzymałości.
O ile wracają do normy po przywróceniu wytrzymałości (a miały), ja nie widzę problemu

Ja również, nie mam zamiaru się z byle wilkiem napierdalać 37383838 godzin. dzisiaj pograłem trochę w returna i na średnim da się grać.
Jeśli mówisz o R2.0 to po raz kolejny nie rozumiem Twoich postów. Piszesz o poziomie trudności R2.0 nie grając w niego. I ty mnie serio nazwałeś szmaciarzem? xD
Pogadajcie z Simenem, który odpowiedzialny jest za relację PL-RU do spolszczenia R2.0 i warto spróbować, i zrobić tak, żeby przywrócić wątki fabularne i wyjebać w pizdu tą utratę atrybutów, bez sensu, ja rozumiem, że twórcy moda chcieli się popisać, czego to oni nie zrobią itd, szkoda, że kosztem zwykłych graczy.
PS: Mam nadzieję, że twórcy czytają nasze posty i to zmienią, totalny bez sens, powinni zrobić taki poziom w którym jest wszystko, bez żadnych zjebanych ograniczeń.
Ja już przedstawiłem swoją opinię na ten temat na gg Werewolfowi. Moim zadaniem jest spolszczyć moda, nie dodawać żadnych zmian ani prosić twórców, by coś zmienili, bo tak chce community. Ja nastawiam się na całą sytuację tak, że Rosjanie zrobią jak chcą, a mi nic do tego. Chciałbym również zaznaczyć, że jeśli twórcy czytają Wasze posty to wolałbym, żeby tego nie zrobili. Bo widząc jak okropne, rasistowskie rzeczy piszecie tutaj ja na miejscu Rosjan po prostu nie poskładałbym modyfikacji do kupy, także wolę żeby tego nie widzieli.
Vrona, jesteś tak zjebany że to się w pale nie mieści, nie da sie czytać bredni jakie wypisujesz, to jakaś incepcja.
Istnieją ludzie, którzy nie napierdalają 24h w goticzka, maja pracę i inne zajęcia oprócz siedzenia przed kompem i wpierdalania hamburgerów z biedronki, i nie każdemu odpowiada nakurwianie full tryharda na jakiś zjebanych poziomach trudności i umierania co chwile w jakimś singlu.
Ja pierdole, wyznacznik bycia cool u tłustych nerdów to nakurwianie w jak najtrudniejsze gry, nawet jak są absurdalnie niezbalansowane, zbugowane i chuj wi co jeszcze. Ma być trudno i chuj, elo. Nie wiem czy śmiać się czy płakać xD
Mnie poziom twojej wypowiedzi zmusza nad refleksją, czy czasem nie wolałbym tych owych tryharderów, siedzących dwadzieścia cztery godziny przed kompem i jedzących hamburgerów z biedronki, którzy potrafiliby zachować jakiś poziom w dyskusji, nie obrażających innych osób, które po prostu mają inne zdanie na dany temat
Aha, i docenić to ja moge prace naszych tłumaczy, a nie jakiejś ruskiej spierdoliny genetycznej, która ma w dupie community i zrobi tak "bo chuj mi sie tak podoba i spierdalać jak coś nie pasuje" a z tego co widzę to taki patałach jest z twórcy tego moda, czy tam innych ruskich kretynów którzy są w "staffie" tam.
Chciałbym również zaznaczyć, że jestem jedyną osobą, która wzięła się za pokierowanie ludźmi w tłumaczeniu, sama tłumaczy(ła) i prowadzi pracę nad korektą. Można by rzec, że jestem osobą, która to wszystko spaja po polskiej stronie Returninga 2.0. Niemniej jednak, zostałem przez Ciebie nazwany już kilka razy śmieciem/"spierdoliną społeczną" i nie wiadomo czym jeszcze. Jeśli moją pracą mam się czuć w ten sposób doceniony, to jakoś się tak nie czuję. Obawiam się, że jeśli coś takiego będę często słyszał to prawdopodobnie zdążę się wcześniej powiesić, aniżeli wydać spolszczenie. :C
A się z Tobą nie zgadzam... Twórca tak zwany przez cb "patalach " on zapewnie najwięcej ze wszystkich umie. Skoro jesteś taki mądry to zrób lepszego moda... Z mieczami które wymagają 1 siły i maja 10000dmg... W tym modzie zostały użyte pakiety których obsługi zapewne byś nie pojął (sam nie ogarniam W 100%) to ze mod ma być trudny to zapewne zostało zaplanowane na tak zwanych "Wrażeniach z pierwszej części moda" ale skoro ty tak uważasz ze jest zbyt durny bo ciężki to SAM zrób lepszego i to z takimi innowacjami!
Jak bardzo go nie lubię, w tym poście zmuszony jestem się z nim zgodzić. Oczywiście nie we wszystkim, bo komentarze typu "zrób lepsze" uważam za bardzo żałosne. Niemniej uważam, że wątpię byś od gościa był mądrzejszy, pomimo faktu nazywania go "kretynem", "patałachem" i raz jeszcze "genetyczną spierdoliną" czy jakoś tak. Wątpię, żebyś potrafił zrobić celownik w Gothic 2, a nawet takie rzeczy jak wytrzymałość. I tu nie chodzi o to, żebyś teraz miał się tego uczyć, tylko o to, że nazywanie go patałachem jest co najmniej nie ma miejscu.
Pisząc tego posta mam też apel do wszystkich: Proszę, zakończcie tutaj swój flame, dlaczego mamy się wzajemnie wyzywać albo po co mamy obrazami w stosunku do Rosjan szczególnie ich zachęcać do tego, by nam w końcu paczki z modem po polsku nie stworzyli? Naprawdę nie ma takiej potrzeby

Szczególnie chciałbym zaznaczyć, że prawie praktycznie każdy z Was chce zagrać w tego moda lub w niego gra. Dlaczego więc obrażacie Rosjan od patałachów itp, a chcecie w niego grać? Czy to naprawdę przystoi? Zastanowiłbym się na Waszym miejscu, które posty propsujecie i się z nimi zgadzacie, a z którymi naprawdę powinniście