Dyskusja na temat modyfikacji 838699 2122

O temacie

Autor Simon Said

Zaczęty 27.12.2015 roku

Wyświetleń 838699

Odpowiedzi 2122

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Ale wy głupoty pierdolicie xD czytać się odechciewa, ale aż się muszę udzielić. Na poziomie trudnym po stracie wytrzymałości spadają nam statystyki prawda, ale po jakimś czasie wracają one do normy (to że nie wracały to był błąd który już został naprawiony) po prostu zmuszają gracza do myślenia, taktyki i wykorzystywania różnych sposobów na walkę a jest ich zawsze wiele. Co do poziomów i punktów łatwy - 25 normalny - 20 trudny - 15 legendarny - 10 jak pograłem chwile na normalnym to mod wydawał się prostszy od podstawki która jest banalnie prosta. I tak większość z was nie gra na 100% i nie wykonuje wszystkich misji pobocznych więc o co ta spina? Poziom trudny zawiera raptem kilka nowych przedmiotów, jednego dodatkowego boss'a a i tak jest ich w chooy i parę ester eggów no i świat w którym pewnie niewiele się znajduje. Podsumowując nawet na łatwym poziomie poczujecie znaczącą różnicę w porównaniu do wcześniejszej wersji. Kto ma jakieś problemy z czymś to niech je zachowa dla siebie... wkurza mnie że ruscy odwalili taki kawał dobrej roboty a wy nawet tego nie potraficie docenić tylko jeszcze ich za to hejtować nie podoba się? Nie graj, nikt cię przecież do tego nie zmusza.

Takie typowe, ,,albo jestes po naszej stronie albo wypierdalaj" xDDD To, że mi sie cos nie podoba to mam prawo o tym powiedzieć i chuj mnie obchodzi kto ile spedzil czasu to robiąc bo interesuje mnie efekt koncowy. Jezeli jest dobry, ale jedna jedyna rzecz mi w niej nie pasuje - ja moge o tym powiedziec - a Ty mozesz sie co najwyzej zesrać ze złości.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Ano to prawda, powstaje i będzie wybór w 3 rozdziale (Ścieżka Innosa - z G2NK, zabijamy smoki, zdobywamy Oko wiadomo i Ścieżka Beliara - oddajemy Oko, sprzymierzamy się ze smokami, niszczymy Khorinis).

michalqq1

michalqq1

Użytkownicy
posty80
Propsy15
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a czy te wątki po stronie zła są już przetłumaczone czy jeszcze nie ?

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
One są wycięte w obecnej wersji i dopiero dojdą.

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ano to prawda, powstaje i będzie wybór w 3 rozdziale (Ścieżka Innosa - z G2NK, zabijamy smoki, zdobywamy Oko wiadomo i Ścieżka Beliara - oddajemy Oko, sprzymierzamy się ze smokami, niszczymy Khorinis).

O to mega, bardzo dobre rozwiązanie i uprzyjemniające rozgrywkę. Wreszcie możliwość granie po stronie zła. Myślę, że ta kłótnia o ukrytą zawartość została niepotrzebnie rozdmuchana. Najlepiej, żeby Simen@ albo inna osoba napisała do twórców, że jest spora grupa w Polsce, która jest niezadowolana z tej sytuacji. Pisaliście, że w Rosji też odbywa się dyskusja o tym. Zobaczymy co zdecydują twórcy. Na razie czekam na spolszczenie.

Narkan

Narkan

Użytkownicy
posty435
Propsy115
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Myślicie, że twórców będzie interesować jakaś mała grupa, której się coś nie podoba? Napiszcie, że nie podoba wam się cena Overwatcha do blizzarda, nawet jak zbierzecie milion osób to nic nie da :)

Interesuje mnie ścieżka beliara, po stronie innosa wiadomo, bijemy orków, smoków itd. A po beliara? Paladynów, magów, strażników będziemy klepać? Mam nadzieje, że wymyślą coś interesującego :D

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Myślicie, że twórców będzie interesować jakaś mała grupa, której się coś nie podoba? Napiszcie, że nie podoba wam się cena Overwatcha do blizzarda, nawet jak zbierzecie milion osób to nic nie da :)

Interesuje mnie ścieżka beliara, po stronie innosa wiadomo, bijemy orków, smoków itd. A po beliara? Paladynów, magów, strażników będziemy klepać? Mam nadzieje, że wymyślą coś interesującego :D

Chyba jednak nie takiej małej, skoro ankieta na ich forum przewaza opcja ,,NIE" :D Ok, koniec offtopu.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

bestia

bestia

Użytkownicy
posty27
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
czy to dlc do returna jak wyjdzie będzie spolszczane?

kageyoshi

kageyoshi

Użytkownicy
posty173
Propsy36
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ahn a czy grając po stronie Beliara reszta rozdziałów i zadań po rozdziale 3 będzie zmieniona? :o ło kurwa ta informacja mnie zniszczyła, będzie w co grać :o

Abaddon

Abaddon

Użytkownicy
posty2147
Propsy1623
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Wątek główny ulegnie zmianie od rozdział 3. 1 i 2 pozostanie bez zmian.
A czy zadania poboczne i z Returninga ulegną zmianie - tego nie wiem. Zależy czy ludzie w mieście, na formach, w klasztorze będą wiedzieli, że służymy Beliarowi, czy też Bezi będzie to ukrywał.

Maciuś

Maciuś

Użytkownicy
Believer in Jesus Christ
posty1583
Propsy217
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Believer in Jesus Christ
https://www.youtube.com/watch?v=8nnP4EeKGyw
, czy to info jest wiarygodne? i o co tu biega xD
No i takie rzeczy to ja lubię!

1 Corinthians 3:19
For the wisdom of this world is foolishness with God.
Psalm 19
The heavens declare the glory of God; and the firmament sheweth his handywork.
Luke 8:17
For nothing is secret, that shall not be made manifest; neither any thing hid, that shall not be known and come abroad.

Vrona

Vrona

Użytkownicy
posty52
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Chyba jednak nie takiej małej, skoro ankieta na ich forum przewaza opcja ,,NIE" :D Ok, koniec offtopu.
To prawda, ale na innej ankiecie gdzie spytano jaki poziom trudności wybierzesz wygrywa trudny :)
Poza tym nikt tam nie obraża twórców i wyrażanie swojej opinia to jedno a mówienie jak powiano być to drugie, pamiętaj że to ich mod i ich decyzja nie twoja.
Ich kultura wyrażania opinii jest dużo wyższa niż twoja kiedykolwiek będzie, nawet nie potrafisz dobrze uargumentować swojego zdania lub poprzeć faktami.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
Propsy19
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To prawda, ale na innej ankiecie gdzie spytano jaki poziom trudności wybierzesz wygrywa trudny :)
Poza tym nikt tam nie obraża twórców i wyrażanie swojej opinia to jedno a mówienie jak powiano być to drugie, pamiętaj że to ich mod i ich decyzja nie twoja.
Ich kultura wyrażania opinii jest dużo wyższa niż twoja kiedykolwiek będzie, nawet nie potrafisz dobrze uargumentować swojego zdania lub poprzeć faktami.

oczywiste że na trudnym da się grać ale tylko z kodem na nieskończoną staminę  :lol2:

Brimstone

Brimstone

Użytkownicy
posty117
Propsy43
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Allbelcik84
+1. Może ten typ to troll, nie wiem. Ale skoro na ruskiej stronie, sa te dwie ankiety, i w jednej większość osób mówi, że będzie grało na trudnym, a na innej przeważa opcja, że ta blokada contentu to debilizm to oznacza to, że nawet te osoby co będą grały na hardzie twierdzą, że to blokowanie contentu to brednia, i nawet jak ich to nie dotknie, to i tak są do tego negatywnie nastawieni, a to "CHYBA" o czymś świadczy.

SzymSon

SzymSon

Użytkownicy
posty1
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Sam też zagram na hardzie, ale to co oni robią jest poprostu złe. to tak jakby w Skyrimie zablokowali połowe świata dla osób które grają na najniższym poziomie trudności.

Pawlik2001

Pawlik2001

Użytkownicy
posty45
Propsy1
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cholera, co za flame. Może po prostu poczekamy i zobaczymy jak to będzie? Obrażanie siebie nawzajem i twórców moda to bardzo zły pomysł. :ayfkm:
Ja osobiście będę grać na trudnym i nie mam zamiaru narzekać. No, chyba że do chwili gdy włączę Returna ze spolszczeniem już to będzie ogarnięte i content nie będzie obcięty na easy/normal. Byłoby miło  :lol:

Zabijcie mnie.
A może i nie?

Vrona

Vrona

Użytkownicy
posty52
Propsy32
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Allbelcik84, Brimstone,
Logika waszych wypowiedzi to czarna dziura, czy wy czasem czytacie co piszecie?
głupie pytanie wy nawet nie czytacie tego co inni piszą, twórcy nie ujawnili co z contentu jest niedostępne na niższych poziomach, więc hejt nieuzasadniony ale do was jak do ściany. a najbardziej żałosne jest to że najpierw obrażacie twórców potem chcecie coś od nich albo żeby ktoś w waszym imieniu poszedł i jeszcze wasz "powiano tak być" . Z mojej strony to wszystko.
Ps. Rosjanie już się z was śmieją :)

Allbelcik84

Allbelcik84

Użytkownicy
posty355
Propsy97
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Coś tam ktoś pisał, że na łatwym/normalny będzie o 25 % contentu mniej. więc to całkiem dużo.  :)

= D

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Źródło, bo pierwsze słyszę.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny
https://www.youtube.com/watch?v=OPh2gJJP2Ho

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

0 użytkowników
Do góry