O temacie
Autor bgb
Zaczęty 23.07.2015 roku
Wyświetleń 307059
Odpowiedzi 436
bgb
Jednak z Twojej wypowiedzi wynika, ze nie zabierasz sie narazie za spolszczenia nowej wersji moda?
Jednocześnie chcę poinformować, że jest to prawdopodobnie ostatnie wykonane przeze mnie tłumaczenie tego moda. Nie będę zbytnio rozpisywał się nad przyczynami, gdyż te są raczej prozaiczne (głównie brak czasu). Niemniej jestem przekonany, że znajdą się osoby chętne do kontynuowania tego projektu.
Maciej
Halicor
A późniejsze wersje dodają jakies poważniejsze zmiany?
Link z głównego tematu moda. http://worldofplayers.ru/attachments/33039/ póki co tylko tyle autor pokazał po wypuszczeniu 0.9.5
Yogii26
CaptainKey
Lewkooo
xardas33
Mam takie pytanko: jak mogę wykuć jakikolwiek miecz? Nauczyłem się u Harada wykuwania miecza za 2pn, zakupiłem sztaby stali ale przy podejsciu do paleniska w kuzni mam tylko "koniec". Nie da się podgrzewać sztabek?
Tak. Kupienie młota kowalskiego też nie pomogło. Dalej nie mogłem uzywać kowadła
Trochę to dziwne, wygląda na to jakbyś jednak miał jakąś starszą wersję zena, która wciąż wymaga posiadania stalowych prętów do interakcji z kowadłami. Nie zainstalowałeś przypadkiem aby wersji 0.91 i na nią patcha do 0.93?