[G2] L'HIVER Edition 0.9.3 PL 307065 436

O temacie

Autor bgb

Zaczęty 23.07.2015 roku

Wyświetleń 307065

Odpowiedzi 436

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jednak z Twojej wypowiedzi wynika, ze nie zabierasz sie narazie za spolszczenia nowej wersji moda?
Nie tyle na razie co w ogóle. Pisałem o tym przy premierze wersji 0.93 (kilka stron wstecz):

Cytat: bgb
Jednocześnie chcę poinformować, że jest to prawdopodobnie ostatnie wykonane przeze mnie tłumaczenie tego moda. Nie będę zbytnio rozpisywał się nad przyczynami, gdyż te są raczej prozaiczne (głównie brak czasu). Niemniej jestem przekonany, że znajdą się osoby chętne do kontynuowania tego projektu.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
A późniejsze wersje dodają jakies poważniejsze zmiany?

Halicor

Halicor

Użytkownicy
Hauptsturmfuhrer
posty365
Propsy57
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Hauptsturmfuhrer
Link z głównego tematu moda. http://worldofplayers.ru/attachments/33039/ póki co tylko tyle autor pokazał po wypuszczeniu 0.9.5 :)

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
A późniejsze wersje dodają jakies poważniejsze zmiany?
Bodajże wytwarzanie łuków i te zmiany typu ciężar przedmiotów, potrzeba spania, jedzenia...

Link z głównego tematu moda. http://worldofplayers.ru/attachments/33039/ póki co tylko tyle autor pokazał po wypuszczeniu 0.9.5 :)
To nie jest L'hiver, tylko osobny projekt. Unknown już kiedyś pokazywał ten screen.

Yogii26

Yogii26

Użytkownicy
posty14
Propsy2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Posiada ktoś aktualnego linka do pobrani Górniczej Doliny bez zieleni? Pisałem w tej sprawie do @szmotsu ale póki co nie odpowiedział a linki z jego postów wygasły.

CaptainKey

CaptainKey

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy w tym modzie 0.9.3 mogę mieć twarz bezimiennego z podstawowej wersji ?

Lewkooo

Lewkooo

Użytkownicy
posty35
Propsy12
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wie ktoś gdzie można znaleźć zwój deszcz ognia? Sallivan ten kupiec ich nie ma

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Mam takie pytanko: jak mogę wykuć jakikolwiek miecz? Nauczyłem się u Harada wykuwania miecza za 2pn, zakupiłem sztaby stali ale przy podejsciu do paleniska w kuzni mam tylko "koniec". Nie da się podgrzewać sztabek?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam takie pytanko: jak mogę wykuć jakikolwiek miecz? Nauczyłem się u Harada wykuwania miecza za 2pn, zakupiłem sztaby stali ale przy podejsciu do paleniska w kuzni mam tylko "koniec". Nie da się podgrzewać sztabek?
A próbowałeś użyć kowadła?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Tak. Kupienie młota kowalskiego też nie pomogło. Dalej nie mogłem uzywać kowadła

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak. Kupienie młota kowalskiego też nie pomogło. Dalej nie mogłem uzywać kowadła
Nie zmieniałeś przypadkiem wersji lhivera podczas grania? Jak podchodzisz do kowadła pojawia Ci się opcja: Wykuj stalową broń?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Tak jak zainstalowałem ją tak zostawiłem i nic nie zmieniałem. Gram na wersji 0.93 z patchem. Jak klikam na kowadło to pokazuje się tylko "brak mi odpowiedniego przedmiotu". Nie pokazuje mi się taka opcja.

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Trochę to dziwne, wygląda na to jakbyś jednak miał jakąś starszą wersję zena, która wciąż wymaga posiadania stalowych prętów do interakcji z kowadłami. Nie zainstalowałeś przypadkiem aby wersji 0.91 i na nią patcha do 0.93?

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
Trochę to dziwne, wygląda na to jakbyś jednak miał jakąś starszą wersję zena, która wciąż wymaga posiadania stalowych prętów do interakcji z kowadłami. Nie zainstalowałeś przypadkiem aby wersji 0.91 i na nią patcha do 0.93?

Nie. W ściągniętym pliku wyraźnie pisze wersja 0.9.3. No cóż może spróbuje przeinstalować moda.

Niestety przeinstalowanie nic nie zmieniło.... ja nie wiem co jest.

Czy ktoś jeszcze zauważył taki problem ?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak możesz to zuploaduj save.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No więc u mnie wykuwanie działa bez problemu na tym zapisie. Podlinkuj Lhivera którego ściągnałeś.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
http://www.moddb.com/mods/lhiver-pl/downloads/lhiver-093-pl-full

http://www.moddb.com/mods/lhiver-pl/downloads/lhiver-093a-pl-patch

To są linki z pierwszej strony tego tematu.

A ma znaczenie czy odpalam go z lub bez system pack lub playerkit?

bgb

bgb

Użytkownicy
posty848
Propsy593
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Linki są dobre, właśnie na nich sprawdzałem Twój zapis... Co do system packa to raczej nie ma znaczenia. Playerkita do moda nie potrzeba.

xardas33

xardas33

Użytkownicy
Łowca Smoków
posty423
Propsy81
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Łowca Smoków
no to ciekawe o co może chodzić.... czyli widocznie tylko ja mam jakiś tajemniczy błąd.
No cóż muszę się jakoś z tym przemęczyć.

0 użytkowników
Do góry