Głosów w sumie: 13
O temacie
Autor Wowoz
Zaczęty 18.05.2015 roku
Wyświetleń 26737
Odpowiedzi 68
Sawik
Bo go dopiero wzięli.
Werewolf
Myrron
Wowoz
Cytat: Avallach w 2015-05-20, 10:33Bo go dopiero wzięli.No, dopiero go wzięli dlatego już w lutym mi pisał że tam tyra i że studio zakładają. A już nawet ma swoje assety w grze, stąd pytanie czemu był pominięty, stalkuję projekt odkąd WWZ mi o nim powiedział. @Wowoz z tego co pamiętam JAKIEŚ assety już pokazywałeś na fejsie w tych waszych shortach, nie możesz i tutaj do teczki wrzucić? Damiany i Jedairusze chętnie udzielają feedbacku, a feedbacku nigdy dość
Paradoxal
Będę obserwował rozwój gry, zapowiada się nie najgorzej. Nie wiedziałem, że coś takiego można na Unity zrobić, zawsze myślałem, że to n00bski silnik, a tu takie zdziwienie
Kazzmir O.D.A.L.
@Wowoz możesz mi wyjaśnic, czemu nie da sie ustawić daty urodzenia starszej niż 2005r na forum?
inż. Avallach Administrator
Leinnan Administrator
Celem zbiórki na wspieram to jest uzbieranie brakujących środków na oprogramowanie, oraz co najważniejsze wydanie wersji alpha gry. Do tego potrzebujemy między innymi szybkich serwerów, na pierwszy okres działalności.
Co zamierzacie zrobić z tak małą ilością kasy? Taka ilość starcza na jednego bardzo dobrego programistę na miesiąc. Zakładając że macie gotowy silnik i wystarczy wam programista przeciętny, to na dwóch.
Propsy za PNG, ale ja nie o tym.Spojrzałem na to i zauważyłem coś dziwnego. Ściany są pozdzierane jakby ktoś po nich jeździł, a natomiast na podłodze nie ma żadnych rysek, wtf? Takie otarcia nie biorą się z dupy.
Wowoz, jak myslicie - są jakieś szanse na to, że uzbieracie wyznaczoną sume w wyznaczoną ilość dni?