Pytania i porady odnośnie rozwoju postaci. 1543923 4348

O temacie

Autor Ventrue

Zaczęty 22.07.2013 roku

Wyświetleń 1543923

Odpowiedzi 4348

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
@Damian11131
Siła i hp tragedia,bardzo daleko w tyle. Na rzeźniku,gdzie startujemy grę z 40 hp,na tym etapie miałem blisko 700.
@Szulwik
Dlaczego niby wodą się tam nie dostanie? Ja zawsze wchodziłem wodą...
A skąd aż tyle? Tylko nie pisz żeby robić wina zapomnienia, z demonem przecież nie mam szans...

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
@Damian11131
Siła i hp tragedia,bardzo daleko w tyle. Na rzeźniku,gdzie startujemy grę z 40 hp,na tym etapie miałem blisko 700.
@Szulwik
Dlaczego niby wodą się tam nie dostanie? Ja zawsze wchodziłem wodą...
A skąd aż tyle? Tylko nie pisz żeby robić wina zapomnienia, z demonem przecież nie mam szans...
Mało to  bonusów na hp? Z samych tabliczek ze 100,do tego mikstury z leśnych i polnych jagód,których w samym Jarku jest od cholery,nie wspominając o tym,że co któreś tam zjedzenie sera,chleba,szynki itp. tez rośnie hp.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W drugim rozdziale lutero ma przepis na miksturę z jagód + 10 do hp (Tak naprawdę to +20, bo z tych składników robią się 2 mikstury)
Siłę możesz zdobyć z tabliczek, lub nauczyć się u Constantina przepisu na siłę ze smoczych korzeni (Choć najpierw jeszcze trochę podnieś siłę.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mam przepis od lutero. Kamienne tabliczki... na śmierć o nich zapomniałem. Dzięki za rady.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W zasadzie można jeszcze nauczyć się eliksiru hp u Constantino (18 pn łącznie).

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Tak wiem o tym, ale narazie mam inne wydatki. Przeczytałem tabliczki życia(łącznie 90 hp) zjadłem trochę szynki i sera i teraz mam ponad 500 hp.
Z ciekawości przywołałem sobie tego sługę Senyaka i... wcale nie jest takim wymagającym przeciwnikiem, dałbym radę go powalić, tylko ta jego eskorta... trzeba liczyć na to, że pojawi się zombie bo to nie jest trudny przeciwnik.

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Tak wiem o tym, ale narazie mam inne wydatki. Przeczytałem tabliczki życia(łącznie 90 hp) zjadłem trochę szynki i sera i teraz mam ponad 500 hp.
Z ciekawości przywołałem sobie tego sługę Senyaka i... wcale nie jest takim wymagającym przeciwnikiem, dałbym radę go powalić, tylko ta jego eskorta... trzeba liczyć na to, że pojawi się zombie bo to nie jest trudny przeciwnik.
Przywołaj go sobie u Xardasa i wbiegnij do wieży,Lester przyleci pomóc go klepać,a szkielety spadają,albo blokują się na dachu.

Szulwik

Szulwik

Użytkownicy
posty781
Propsy92
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Użyj metody save/load. Raz pojawi się z eskortą szkieletów, raz zombie, a raz bez eskorty. Czynnik losowy.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Użyj metody save/load. Raz pojawi się z eskortą szkieletów, raz zombie, a raz bez eskorty. Czynnik losowy.
Tylko taką metodę znam. :)

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
A ja mam problem z tym. Mam w eq szpon ale po modlitwie u beliara nie pojawia sie demon z obstawa. Mam 12 karmy u beliara, Moze to jest przyczyną?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A ja mam problem z tym. Mam w eq szpon ale po modlitwie u beliara nie pojawia sie demon z obstawa. Mam 12 karmy u beliara, Moze to jest przyczyną?
Nie,czasami się nie pojawia.

K0nopa

K0nopa

Użytkownicy
Barbarzyńca
posty700
Propsy278
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Barbarzyńca
Tylko czemu na 10 prob ani jedna nie skutkuje?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
A nie zabiłeś aby Sen'yaka? Spróbuj przy innej kapliczce.

Damian11131

Damian11131

Użytkownicy
posty169
Propsy39
Profesjabrak
  • Użytkownicy
masz szpon przy sobie? musisz go mieć w ekwipunku
Ten Lester to jest czołg- żaden potwór mu nie straszny bez problemu zabija 2 demoniczne szkielety bez mojej pomocy :D

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cześc może mi ktoś powiedzieć ile powinienem mieć HP na 12 lvlu  bez  wypicia mikstury ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Cześc może mi ktoś powiedzieć ile powinienem mieć HP na 12 lvlu  bez  wypicia mikstury ?
Tyle ile na początku zależnie od poziomu trudności.

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Normal. A nie jest tutaj tak  że dostaję  się co poziom ?

Krieghen

Krieghen

Użytkownicy
gracz
posty58
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • gracz
hp dostajesz w returningu TYLKO z bonusów

desti2

desti2

Użytkownicy
posty22
Propsy6
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Aha rozumiem. A gdzie mogę  kupić recepturki na Eliksir życia ? Mam tą od lutero oraz czy aby wytwarzać miksturę siły muszę się uczyć od Constatino za 1k golda i 20pn czy jest inny  sposób ?

Wonsz

Wonsz

Użytkownicy
posty838
Propsy114
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
Aha rozumiem. A gdzie mogę  kupić recepturki na Eliksir życia ? Mam tą od lutero oraz czy aby wytwarzać miksturę siły muszę się uczyć od Constatino za 1k golda i 20pn czy jest inny  sposób ?
Musisz,Constantino uczy też eliksiru na hp z korzenia i rdestu polnego,ale musisz się nauczyć wszystkich innych na hp. Sprzedaje on też przepisy na wino zapomnienia,które również daje hp. Do tego tabliczki oraz jedzenie serów,chlebów itp.

0 użytkowników
Do góry