To już lepiej zacznij od nowa bo już za dużo spieprzyłeś pierw poczytaj przygotuj się do gry i zacznie grę jak dalej będzie trudno to wróć jak się podskilujesz
Raczej nie będę zaczynał jeszcze raz, bo jestem już sporo godzin w grze i na powtarzanie wszystkiego od początku nie mam ani czasu, ani ochoty. Chcę po prostu przejść fabułę dodatku NK i zająć się G3.
Czytanie zbyt wiele też za bardzo nie wchodzi w grę, bo to zabija mi przyjemność z eksploracji i samodzielnego odkrywania gry - chciałbym skorzystać z tego, że w G2 grałem wieki temu i prawie wszystko odnośnie mechaniki pozapominałem:) Szukam tylko bonusów do życia i wytrzymałości, bo moda zainstalowałem dla nowych gildii i zadań, a zmiany wprowadzone w mechanice (brak HPków za levelowanie i ta cholerna prawie-nie-regenerująca-się wytrzymałość) bardzo mnie irytują i to mimo że gram na "łatwym" :>
Szkoda, że nie ma wersji moda, która dodaje rozszerzony świat/fabułę, ale mechanikę zostawia w spokoju:/
TL;DR
Jak korzystać z kapliczek Innosa (mam status Innos:-1 - może to jest problemem? Jak to podbić, modlitwą nie wchodzi, także z ofiarą?) i ew. innymi sposobami podbić życie i wytrzymałość?