O temacie
Autor Ventrue
Zaczęty 22.07.2013 roku
Wyświetleń 1338056
Odpowiedzi 4348
elathir
Spoilerna twoim miejscu wzialbym Guru - ma fajny kostur, ktory odrzuca rywali na odleglosc, wiec bez problemu mozesz lukiem ich atakowac, a gdy podejda dobic kosturem. run zbyt ciekawych Guru nie ma, ale zbytnio ci sie nie przydadza, jesli zamierzasz lucznikiem grac. Na poczatku w sumie nie musisz cisnac pod zrecznosc. Gdy skoncze grac nekromanta to tez zaczne grac takim lucznikiem, build moj mniej wiecej na poczatku bedzie tak wygladal:20 zrecznosci do zalozenia szpady, pojde do Bospera jako czeladnik, dostane łuk, ktory zadaje 40 obrazen i potrzeba na niego 10 zrecznosci i rozwijam do 30% luki. Cisne pozniej do 64 zrecznosci, w miare mozliwosci wbijam wiecej, staram sie zdobyc od gildii zlodziei piersien +15zreki za znalezienie 6 krwawych kielichow, dodatkowe PN przeznaczam na otwieranie zamkow, kradziez kieszonkowa, skradanie sie. Robie misje dla pozostalych gildii majac przynajmniej okolo 15 poziomu dolaczam do Guru. Biore kostur dwureczny, ktory ze wzgledu na wiekszy zasieg lepiej zadziala. Wbijam 44% do lukow, ze wzgledu na koszt PN na nauke, zatrzymuje sie. Wbijam zrecznosc.Dalej nie jestem pewien jakie chcesz misje robic, bo te "nowe" sa trudniejsze, czy bedziesz chcial je na pozniej zostawic, czy wczesniej zrobic, takze kwestia rozkladania umek to indywidualna sprawa, jak postac bedzie tobie pasowac..z tego co wiem po wlasnym doswiadczeniu wykonanie zadania z krwawymi kielichami moze byc niemozliwe ze wzgledu na liczbe zrecznosci, zeby ukrasc klucz sedziego potrzebowalem ponad 100 zrecznosci!, przy 100 dalej mnie lapal wiec z ciekawosci na kodach sprawdzilem przy ilu sie uda, wpisalem 200 zrecznosci to dopiero wtedy mi sie udalo ukrasc mu ten klucz, no chyba ze znasz inny sposob na zdobycie klucza do jego kufra. Reb v2.1
Wyzysk11
Werewolf
Maciuś
Mozna nim grac, jak typowy wojownik ? typu sama sila i walką 2 ręcznymi( bo chyba straznik musi byc jako 2 -ręka)?Jak najlatwiej nabic wytrzymalosc, procz bugowania podczas jedzenia.... xd
Z jakich trzech? Zakladajac, ze dostajemy sie do straznikow w 2 rozdziale, to dostajemy czas w 2, 3, 4 oraz 5 rozdziale, czyli cztery czary, z czego jak mowilem przedostatni wymiata. Nie pamietam jak z 7 rozdzialem czy takze otrzymujemy rune.
Vierzba
Kuken
A umiesz zbierać rogi cieniostworów?
Robertinho
Kamillo93
Robert - przecież mozna wrocic sie w 4 rozdziale z gorniczej doliny i wziasc sobie rune? Czy się myle/zle pamietam?