Witam. Macie dla mnie jakieś rady co do rozwoju postaci? Założony mam pierścien +20hp, pierścien +3siły, amulet 10siły ( i czasami na zmiane 40hp sobie zmieniam). Póki co noszę Lekką kuszę (?) 50 sily i 25 zrecznosci bodajze, lub łuk, ktory potrzebuje 35zrecznosci, w zaleznosci kiedy belty/strzaly sie koncza heh. Nosze pancerz mistrza mordercow (na screenie przypadkowo pancerz mysliwych zalozony jest) i piracki kordelas. Do jakiej gildii dołączyć? Myślałem coś o magach wody, czy nekromancie, na poczatku gry, ale nie zgadzają się z obecną filozofią prowadzenia postaci :(. Pewnie najbardziej najemnik/łowca odpowiadałby, ale kolejny raz nie chce mi się nim przechodzić, bo 3 lub 4 razy pod rzad NK przechodzilem łowcą.. Iść w jednoręczną i łuki czy dwuręczną i kusze? Czy w ogóle jakaś inna kombinacja? Ogladalem bodajze Warda filmy na yt, to był jakiś miecz do wyboru, że 1H był git, zadawalem bdb obrazenia, a 2H beznadziejny byl.. Jest jakiś spis broni/run do the returning (wiem, jakie bronie byly w podstawce i nk, i ze cos sie zmienialo, zeby hejtu nie bylo), i jest określone ile dmg zadaja? Zaaktualizowałbym screena, ale póki co nie ma po co. Po malutku jakoś Nomada zdobyłem, bedzie dobrze..