Wiedźmin 3: Dziki Gorn 772457 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 772457

Odpowiedzi 1986

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Fabiosek wiesz dla mnie skiny nie liczą się jako dlc wszyscy liczyli na nowe karty a to tylko zmiana wyglądu w obecnych już kartach wiec to nic nowego :P
Ale dzięki temu niektóre karty dużo lepiej teraz wyglądają, akurat gram dużo w gwinta to mi ten DLC pasi, chociaż rzeczywiście szkoda że nie dodali nowych kart. :)

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Sie zgadza wygląd ok, chociaz bardziej liczyłem na nowe karty w gwinta już nie gram bo z każdym wygrałem, znowu z drugiej strony nowe karty zaburzyły by balans gry.

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Testowałem wiedźmina na swoim kompie( doszedłem do momentu z gryfem) ustawienia wysokie, fps 60. W otwartym terenie lub walce może czasem lekkie spadki do 50 fps, ale nie gwałtowne ściny - prawie nie czuć. Po pół godziny gry - komp chodzi cały dodatkowo upalny dzień 62 stopnie na procku i 70 na karcie, w sumie dziwne bo według Redów procek nie spełnia minimalnych, a moja grafa zdecydowanie pokonuje gtxa 770. Sprzęt: I5 - 2320 3 GHz - 3.3 Ghz, 8 GB RAM, MSI gtx 970 gaming. 

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
[img width=291,height=491]http://img.myepicwall.com/2015/06/f85ce0469278b77733d82c3b65d35d59.jpg[/img]
Elegancko

Udowadnia to że wymagania są bardzo zawyżone

gothic1210
  • Gość
Ja po ostatnim patchu odczułem jakby nieco wyższą wydajność. Mam wrażenie, że spadki w miastach też są widocznie niższe. 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja po ostatnim patchu odczułem jakby nieco wyższą wydajność
Ohoho, może będzie już 15 fps.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

gothic1210
  • Gość
No, ale wywaliło mnie też nagle do pulpitu ;x A no i po tych DLC gra się o wiele dłużej wczytuje (chyba od DLC xD). 

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Szkoda, że Wiedźmin nie ma w opcjach skalowania rozdzielczości. W Inkwizycji obniżenie na 70 spowodowało znaczący wzrost FPS.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Kolejne 2 nowe DLC już dostępne:

1. Nowy strój dla Triss
2. Nowe zadanie dotyczące zestawu elitarnego wyposażenia wiedźmińskiej szkoły cechu Wilka

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Kolejne 2 nowe DLC już dostępne:

1. Nowy strój dla Triss
2. Nowe zadanie dotyczące zestawu elitarnego wyposażenia wiedźmińskiej szkoły cechu Wilka
No w koncu dodali rynsztunek szkoly z ktorej pochodzimy.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ja bym to raczej nazwał w końcu dlc bo nareszcie coś użytecznego :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ja bym to raczej nazwał w końcu dlc bo nareszcie coś użytecznego :P

Questy też są dobre chociażby ten ze świniami.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Ale nie są tak rozbudowane jak ogólnie side questy trochę szkoda po quescia zaginieni górnicy myślałem ze redzie sobie jaja robią bo w sumie robią niby 16 dlc z czego ciężko znaleźć 2 rzeczy które można by serio nazwać dlc, ja to się po questa z dlc spodziewam rozbudowanego questa jak ten od jaskra się kurwa przeliczyłem.

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Gdzie są schematy Szkoły Wilka? 

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ale nie są tak rozbudowane jak ogólnie side questy trochę szkoda po quescia zaginieni górnicy myślałem ze redzie sobie jaja robią bo w sumie robią niby 16 dlc z czego ciężko znaleźć 2 rzeczy które można by serio nazwać dlc, ja to się po questa z dlc spodziewam rozbudowanego questa jak ten od jaskra się kurwa przeliczyłem.

Żal mi takich idiotów jak ty. Dają za darmo gdzie ubisoft czy chuj wie kto chciałby za każdy DLC brać pieniądze. Dają, ale nie muszą. Jak nie umiesz znaleźć to jesteś cienki bolek, jak dla mnie jesteś typowym casualem.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Cytat: Tizgar w Dzisiaj o 16:36Ale nie są tak rozbudowane jak ogólnie side questy trochę szkoda po quescia zaginieni górnicy myślałem ze redzie sobie jaja robią bo w sumie robią niby 16 dlc z czego ciężko znaleźć 2 rzeczy które można by serio nazwać dlc, ja to się po questa z dlc spodziewam rozbudowanego questa jak ten od jaskra się kurwa przeliczyłem.
Żal mi takich idiotów jak ty. Dają za darmo gdzie ubisoft czy chuj wie kto chciałby za każdy DLC brać pieniądze. Dają, ale nie muszą. Jak nie umiesz znaleźć to jesteś cienki bolek, jak dla mnie jesteś typowym casualem.
Ubisoft nie daje DLC a jak daje to porządne i spore - typu Freedom Cry lub Dead Kings. Jak są jakieś małe jak zbroja, żagiel czy coś to o śmiesznej cenie. Predzej mowiles o EA.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Cytat: Tizgar w Dzisiaj o 16:36Ale nie są tak rozbudowane jak ogólnie side questy trochę szkoda po quescia zaginieni górnicy myślałem ze redzie sobie jaja robią bo w sumie robią niby 16 dlc z czego ciężko znaleźć 2 rzeczy które można by serio nazwać dlc, ja to się po questa z dlc spodziewam rozbudowanego questa jak ten od jaskra się kurwa przeliczyłem.
Ubisoft nie daje DLC a jak daje to porządne i spore - typu Freedom Cry lub Dead Kings. Jak są jakieś małe jak zbroja, żagiel czy coś to o śmiesznej cenie. Predzej mowiles o EA.

Freedom Cry było nudne i nie wart swojej ceny. Dla ciebie w śmiesznej, ale ja bym nie dał 10zł za nowy bajer do wirtualnego statku nawet jeśli nie jest to duża kwota.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Słuchaj, casualem to jesteś ty, pograłem grubo ponad 100h i ukończyłem grę w sumie można rzecz na 101% ale co ty kurwa możesz o tym wiedzieć skoro używasz słowa casual do mnie mimo ze każdy wie ze to ja mówiąc w waszym języku pucuje się ze przechodzę grę na 100% myślę trochę. Może dla ciebie nawrzucanie kilku chujowy śmieciowych armorów można nazwać dlc to spoko ale nie dla mnie.

Przejdźmy do meritum,  za te gówienka w wiesku nie płacimy ale z nich nie korzystamy w AC płacimy ale tez nie korzystamy w sumie na jedno gówno wychodzi gdyby chcieli coś zmienić powinny zrobić jak R*, dodać DLC za Free które jest użyteczne dla gracza są z niego jakieś korzyści, jak narazie to mamy rynsztunek i parę questów ale do obiecanych 16 to brakuje jeszcze dużo.

I kurwa nie do mnie z tekstem nie umiesz znaleźć bo kurwa cały set wilka w godzinie znalazłem mowa o arcymistrzowskim poziomie i to jest pewnego rodzaju dlc wydłużyło mi grę o godzinę.

Mark56

Mark56

Moderator
som veľký magič
posty1632
Propsy1846
ProfesjaAnimator
  • Moderator
  • som veľký magič
Downloadable content (DLC) is additional content created for a released video game.
-Wikipedia
Jak dla mnie spełnia swoja definicje. Są za darmo, gdyby sie za nie płaciło to bym oczekiwał więcej.

0 użytkowników
Do góry