Wiedźmin 3: Dziki Gorn 772702 1986

O temacie

Autor Drock

Zaczęty 5.02.2013 roku

Wyświetleń 772702

Odpowiedzi 1986

Kuba

Kuba

Złote Wrota
posty1137
Propsy464
ProfesjaScenarzysta
  • Złote Wrota
Która gra myślicie lepiej radzi sobie z moralnymi wyborami, Dragon Age czy Wiedźmin? 

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
@Kuba Czaker

To są całkowicie odmienne kategorie wyborów. O ile w DA większość wyborów kończy się jednym narzuconym tokiem np. dobry wybór dopełniają dobre konsekwencje, a tych "nie do końca czarnych czy białych" jest naprawdę niewiele, o tyle w wiedźminie to, że kogoś uratujesz, nie znaczy, że będzie ci on za to dozgonnie wdzięczny (nie raz może cię jeszcze opierdolić za wtrącanie się w nieswoje sprawy) i nie zawsze losy takiego uratowanego mogą się potoczyć w sposób praworządny i z happy endem. Poza tym wiele zależy też od konstrukcji ogółu uniwersum - ale to już temat na nieco dłuższy wywód.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Jak wygląda sprawa z DLC "Alternatywny strój dla Yennefer" ? Tzn o ile tamte dotyczą nas/ naszego konia czyli: zadanie, które się pojawia, zbroje do kupna w sklepie, fryzury/brody to ze strojem Yennefer jak jest? Tzn czy automatycznie po pobrania gra narzuca ten strój, czy można sobie w grze to zmieniać?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Jak wygląda sprawa z DLC "Alternatywny strój dla Yennefer" ? Tzn o ile tamte dotyczą nas/ naszego konia czyli: zadanie, które się pojawia, zbroje do kupna w sklepie, fryzury/brody to ze strojem Yennefer jak jest? Tzn czy automatycznie po pobrania gra narzuca ten strój, czy można sobie w grze to zmieniać?
W ustawieniach pojawia Ci sie opcja ,,Alternatywny strój dla Yennefer Tak/Nie"

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
W ustawieniach pojawia Ci sie opcja ,,Alternatywny strój dla Yennefer Tak/Nie"

OK.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
The Witcher 3 Wild Hunt Update 3 v1.06-GOG_2015
już wyszedł

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
a nie 1.05 czasem ?

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
No proszę, nawet Kazzmir dał się nabrać na fejk z kickassa xD.

Co do patcha 1.05 - http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=92104

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
W koncu patch który poprawia questy, blokowanie npc i wywalanie z gry podczas loadingu w określonych sytuacjach, tyle trzeba było na taka latke kurwa czekac szczyt chamstwa :P no ale dobrze ze jest gz redzi.

BTW jutro lub we srode nowe free dlc Nilfgardzki secik i wyborowe kusze :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
a to mendy, bo nie mam wiedźmina w pracy xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
W koncu patch który poprawia questy, blokowanie npc i wywalanie z gry podczas loadingu w określonych sytuacjach, tyle trzeba było na taka latke kurwa czekac szczyt chamstwa no ale dobrze ze jest gz redzi.

BTW jutro lub we srode nowe free dlc Nilfgardzki secik i wyborowe kusze
Mam tylko nadzieje, że nie bedzie trzeba sie po nie wracać do białego sadu? :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co za problem TP zrobić? zwłaszcza ze patch w końcu fixuje ten problem i można się TP bez obawy ze gra się wywali, osobiście miałem ten problem chociaz o dziwo jeszcze przed 1.05 problem się sam z dupy rozwiązał.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
(...)patch w końcu fixuje ten problem i można się TP bez obawy ze gra się wywali, osobiście miałem ten problem chociaz o dziwo jeszcze przed 1.05 problem się sam z dupy rozwiązał.

Ja z kolei nie miałem - O DZIWO - ani jednego błędu z tych opisywanych przez ludzi (patche instalowałem właściwie bardziej dla zasady), aż do momentu spotkania z Roche'm  :F.

gothic1210
  • Gość
Chwila, dzisiaj wyszedł jakiś patch czy nie? Bo mi nic GOG nie pobrał :< 

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Miał dzisiaj być patch 1.04 (konsole) i 1.05 (PC), ale że CDPR'ki poleciały w chujka to, z tego co można wywnioskować na GOL'u, dostaniemy ów łatkę najwcześniej dopiero dnia jutrzejszego, a jak źle pójdzie to poczekamy do piątku.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Na skeligie miedzy wsią ferlund a wsią skeld czy jakoś tak, od strony morza jest pytajnik a dokładniej to klatka z więźniem którym jest kowal, po uwolnieniu pierdoli ze jest z wsi ferlund ale skurwiela tam niema, zresztą oni i tak maja kowala, czy ktoś kto jeszcze go nie uwolnił mogoły to zrobić i po uwolnieniu iść za nim aż dojdzie do swojego way-pointa i podzielić się info gdzie ta menda właściwie stoi na mapie, bo potrzebuje skurwiela ojebać z karty w gwinta.

Draks

Draks

Użytkownicy
Gothic 2 Nowy porządek
posty1715
Propsy766
ProfesjaGrafik 3D
  • Użytkownicy
  • Gothic 2 Nowy porządek
Nie wiem co wy macie z tymi crashami, ja gram na średnich detalach i przez całą gre nie miałem ani jedneo crasha, gram na wersji 1.02 z pierwszym dostępnym DLC.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
No i? Ktoś sprawdzał, gdzie jest ten nilgadzki pancerz i nowe kusze? Bo Cedric niedlugo mnie wykopie ze swojego konta :lol:

KOMPUTER:
Spoiler

Halk_Hogan_PL

Halk_Hogan_PL

Użytkownicy
Halkster
posty916
Propsy890
ProfesjaGrafik 2D
  • Użytkownicy
  • Halkster
Nifgardzki pancerz + wyposażenie dla konia można kupić u kwatermistrza na kasztelu barona. Jest dość tani a przy tym mocny.

Spoiler

A co do kusz to nie wiem. :P

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Bym się z tym nie zgodził może i tani jest ale to dalej kupa syfa wymaga 10 lvl gdzie już na 8 możemy mieć rynsztunek gryfa, który jest lepszy ogólnie najebali w pizdu itemów a poza wiedźmińskimi rynsztunkami mamy kupę nieprzydatnego syfu, już pomijam ze jak tylko uda nam się wejść w posiadanie rynsztunku kota i jego sukcesywnym ulepszaniu gra staje się banalna nieżalenie od poziomu przez overdmg wynikający z tego setu + połączenia go z szybkimi atakami pomijam tez zdolność o nazwie niezniszczalność która jest legalnym godmodem.

0 użytkowników
Do góry