- Ja - Montas15
- Ty - Wowoz
- Kelten
- Faren
- Alexik
- Baggio (?)
- Avallach (?)
- Necro (?)
U tych trzech ostatnich nie widzialem zdecydowanego wyrażenia chęci gry, jest jakiś warunek (Avallach freebuild, Baggio kasa, Necro premium).
Oczywiscie server to czysty survival (głos ludu przemówił) bez dawania sobie itemków, bez żadnych modów. Wątpie też co do kandydatury wowoza na admina

Coś mi sie to źle widzi i mam złe przeczucia

myślę, że dobrym wyborem na admina byłby Kelten. Oczywiscie tylko on ma tego admina, i beż żadnego spawnowania przedmiotów, mobów czy czegokolwiek.
No i ewentualnie cuboidy na dom, dlaczemu? Bo widzę tu kandydacje osób niepełnoletnich (możliwe, że umysłowo też, nie stwierdzam) i troche mam zmartwienia, że ich "foch, złość, smut" może nam rozwalić wioske, dom czy coś
Co o tym myślicie? Oczywiscie mowie - czysty survival, bez modow, bez spawnowania itemów, zaczynamy od zera i robimy wszystko od początku. Można sie zgrywać razem na jakieś akcje typu wieksze budowle, wzajemna sobie pomoc, atakowanie kopalni, fortów, dungeonów, spawnerów.
No i myśle no-premium. Bo nie sądze, żeby każdy z listy miał premium (chociażby ja...

)
EDIT: Pomyślałbym też nad jakimś Timber Modem, Treecapitator. Co to jest za mod/plugin? Wprowadzający troche realistycznosci, tudzież troszke ulatwiający. Wprowadza taką zmiane, że jeśli zetniemy podstawe, pień drzewa, sypie sie całe drzewo. Czemu tak? Myślę, że lepiej spędzony czas wykorzystać na wspólne pomaganie sobie, budowanie, eksplorowanie jaskiń niż łażenie po wielkich drzewach i ścinanie ich. Te zwykle, duże drzewa są przeklęte... szczegolnie, jesli mam wyłączoną przezroczystość liści. Nigdy nie moge znaleźć "Tego ostatniego" pniaka.