[starsze wersje] Błędy i bugi 193969 510

O temacie

Autor Necro59

Zaczęty 24.09.2012 roku

Wyświetleń 193969

Odpowiedzi 510

Chuck

Chuck

Użytkownicy
posty13
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Patcha też miałem.Dziękuje za pomoc ale kolejny raz nie będe zaczynać nowej gry,przynajmniej w najbliższym czasie.

KUBA - 4477

KUBA - 4477

Użytkownicy
Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
posty83
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Człowiekowi wilkiem, wilkowi człowiekiem.
Panowie, miałem to samo, trzy sloty na zapisy - główny, poboczny i zapasowy. Na każdym zapisałem grę w okolicy Bractwa i bagien, wieczorem, jakby co. Zapisało dobrze, gra szła dobrze, chcę wczytać, wczytuje się normalnie, jest może sekunda gry i wywala "akcesa", i nic się nie da zrobić. Czas gry - 26 godzin. Szło mi dobrze, kawał Kolonii zwiedziłem, sporo bestii wytłukłem, zadania porobiłem, już kończyłem zadania na przyjęcie do Sekty, po ogarnięciu zadań w SO i NO, miałem wreszcie ruszyć test na zostanie Bandytą i tam dołączyć definitywnie, a tu niespodziewanka - koniec gry. Nic nie da rady zrobić. Nic. Mam zapis ze świetnym początkiem gry, jak wchodzę do SO, ale tyle nadrabiać się nie chce za nic w świecie. A tak cierpliwie czekałem na najnowszą wersję ER, zdaje się od października zeszłego roku, już wtedy wiedziałem, że Bandyta albo nie gram. Autor też się narobił nad modem sporo, ale bugi nadal są. Szkoda mi i czasu gry, który straciłem, i tego, że nie poznam lepiej ER, i tego, że autor się narobił, a mod takie cuda wyczynia. Szkoda. A najgorsze, że nie ma kontaktu z autorem, i ni widu ni słychu jakiegoś patcha ani nic.

Siłą watahy - wilk. Siłą wilka - wataha.

Siwriss

Siwriss

Użytkownicy
posty28
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pisałem też wcześniej o tym i ktoś (sorry nie pamiętam nicku :P) napisał, że wystarczy zacząć nową grę i dopiero wtedy wczytać swój zapis. U mnie zadziałało :)

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Sentinel

Błędy i bugi
#443 2016-02-19, 04:35(Ostatnia zmiana: 2016-02-19, 04:43)
To już są jaja,drugi raz to samo.Grałem od nowa,miałem trzy zapisy i wszystkie szlak trafił,crash po wczytaniu.Mod jest bardzo dobry, ale z błędami.Do dupy z taką robotą.Nie gram więcej,nie będę zaczynał po sto razy żeby po kilkunastu godzinach gry wszystko szło w dupę.Dobranoc

świetnie mam to samo przechodzę moda po raz drugi miałem aż 8 różnych zapisów , dotarłem do obozu na bagnie zapisałem grę, zginąłem zabity przez błotnego węża , próbuję wczytać, gra się wczytuje po czym po sekundzie wywala acess jak narazie popsuły się trzy save z 8 pozostałych nie wczytuje bo wiem że też się popsują  :/  przy pierwszym przejściu ten błąd mi wywalił w świątyni śniącego ale udało mi się dobrnąć do końca bez wczytywania :ayfkm: ale teraz mam pierwszy rozdział nie wiem co jest??

Post połączony: 2016-02-19, 04:38
Pisałem też wcześniej o tym i ktoś (sorry nie pamiętam nicku :P) napisał, że wystarczy zacząć nową grę i dopiero wtedy wczytać swój zapis. U mnie zadziałało :)

próbowałem i właśnie popsuł mi się 4 zapis  :/ świetnie a już chwaliłem tego moda   :/ z tego co widzę to autor moda też aktualnie gdzieś przepadł i nie daje żadnych znaków życia nie mówiąc że usunął wszystkie linki do moda i patcha???

Post połączony: 2016-02-19, 04:43
EDIT: to moze być wina system packa ?? pierwszy raz grałem w tą wersję moda bez systempacka i doszłem do końca 5 rozdziału bez żadnych błędów w wczytywaniu ? zainstalowałem systempacka i zaraz niedługo wyskoczył mi ten błąd w świątyni śniącego z wczytaniem ? teraz też gram na systempacku i wywalił mi ten błąd na bagnach? zauważyłem że z systempackiem gra się znacznie szybciej wczytuje może to właśnie uszkadza zapisy , może robią się niekompletne ? trzeba zacząć moda od nowa tym razem bez systempacka i sprawdzić czy ten błąd znowu wystąpi?

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od siebie dodam, że nie miałem takich problemów do tej pory, jedyny Access wyskoczył mi przy zadaniu z gor na linem, kiedy to pobiłem Mazina i potem on chciał zagadać, ale włączyłem grę od nowa, wczytałem zapis i wszystko było okej. Jestem w drugim rozdziale, już w starej kopalni, ale boję się trochę tam zapisywać, bo na forum ludzie mówią ze są problemy, dlatego zawsze wychodzę przed kopalnie jak chce zapisać. Sprawdzę to jak będę miał czas. Sam mod do tego czasu miał kilka błędów, nie można ukończyć niektórych zadań, ale mimo to gra się bardzo fajnie. Ciekawe co z gothicem1210.

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Od siebie dodam, że nie miałem takich problemów do tej pory, jedyny Access wyskoczył mi przy zadaniu z gor na linem, kiedy to pobiłem Mazina i potem on chciał zagadać, ale włączyłem grę od nowa, wczytałem zapis i wszystko było okej. Jestem w drugim rozdziale, już w starej kopalni, ale boję się trochę tam zapisywać, bo na forum ludzie mówią ze są problemy, dlatego zawsze wychodzę przed kopalnie jak chce zapisać. Sprawdzę to jak będę miał czas. Sam mod do tego czasu miał kilka błędów, nie można ukończyć niektórych zadań, ale mimo to gra się bardzo fajnie. Ciekawe co z gothicem1210.

a co masz zainstalowane do gothica gmdk? systempack? na czystym gothicu+mod doszłem do końca 5 rozdziału bez żadnych błędów??

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall

Zohrokey

Błędy i bugi
#446 2016-02-19, 20:39(Ostatnia zmiana: 2016-02-19, 21:38)
Modyfikacja naprawdę świetna, jest co podziwiać.
Ja osobiście przeszedłem ją w około 56h, normalnego Gothica przechodziłem w ciągu 19-20h.
Według mnie to najlepsza modyfikacja rozszerzająca Gothica :lol2:

Plusy modyfikacji
- Masa nowych zadań (w podstawce było kilka pobocznych i wątek główny)
- Nowe lokacje i przerobione te stare
- Możliwość przerobienia Uriziela na miecz jednoręczny
- Możliwość zostania Guru
- Więcej interakcji ze światem
- Smażenie wszystkich kawałków mięsa na raz (w podstawce gdy miało się ponad 200 sztuk mięsa trochę długo się te kawałki smażyło)
- Świetne tekstury
- Możliwość zostania Bandytą
- Alchemia (tego mi brakowało w podstawce) :ok:
- Bunt zbieraczy
- Możliwość przespacerowania się po opuszczonej kopalni

Bugi które można by naprawić w kolejnym patchu:
- Błąd w literówce gdy chcemy założyć jakąś runę ale nie mamy odpowiedniego kręgu, pisze ''Brakuje ci (dany krąg) kręgupoziom, by użyć tego przedmiotu''
- Postacie nie zwracają uwagi gdy otwieramy nowo dodane skrzynie, gdy próbowaliśmy otworzyć skrzynie (będące w podstawce) to nas postacie atakowały
- Znalazłem dwie skrzynie do których trudno dojść, pierwsza skrzynia jest niedaleko placu wymian na pasmie górskim, a druga skrzynia jest też niedaleko placu wymian koło tego wielkiego głazu, przydałoby się przerobić ten głaz aby dało się tam wejść bez chodzenia po górach
- Gdy wypijemy miksturę tymczasową np. siły to gdy założymy jakąś lepszą broń której wcześniej nie mogliśmy i będziemy ją trzymać tak długo aż mikstura przestanie działać to bohater założy słabszą broń ale będzie trzymał tą lepszą broń której nie mogliśmy unieść dopóki jej nie schowamy, po schowaniu tej broni będzie pisało że brakuje ileś tam punktów siły, a tą słabszą broń którą mogliśmy unieść bez mikstury nasz bohater wyrzuci :facepalm:
- Stanley ma za mało siły żeby unieść swój miecz (dokładnie o 13 pkt siły)
- Mil nie ma żadnej broni (przydało by się mu dać chociaż jakiś miecz)
- Parę zbugowanych zadań :ayfkm:
- Większość nowo dodanych postaci które mają łuki/kusze, nie mają strzał/bełtów przez co nie używają tych broni
- Wyskakujący Acces Violation podczas wczytywania zapisów (wiele osób pisało że ma taki problem, ale ja się jeszcze z nim nie spotkałem podczas przechodenia ER) :hmmm:
- Czasami wyskakujący Acces Violation podczas brania nowej gry
- Brak tekstur w książkach "Prawdziwe alkohole cz.2 i cz.3" (Porzyczyłem je od Magów Ognia z regału)
- Jeden z Pomocników Ghorana ma włosy (nowicjusze są normalnie łysi)
- Dziurawa podłoga w chatce Hansona na bagnie (można tam wpaść)
- Nie zawsze łuki, kusze i czary zabijają ludzi (czasami dają efekt jak byśmy kogoś pobili)

Jak znajdę jeszcze jakieś bugi to dopiszę  :ok:

Mam kilka pytań odnośnie tej modyfikacji:
- Czy autor moda wyda jeszcze jednego patcha? (na fb przeczytałem że ma powstać jeszcze jeden patch naprawiający coś w obozie bandytów)
- Czy jest możliwość, że wyjdzie dubbing (przydał by się chociaż do nauk Guru), (jak by ktoś chciał zrobić dubbing to błagam żeby niebył taki sam jak w MT)
- Dlaczego linki do moda tak szybko wygasły i dlaczego autor usunął stronkę na fb

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

podkopek

podkopek

Użytkownicy
posty89
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
@Sentiel mam zainstalowane gmdk, wszystkie te playerkity i co tam do odpalenia moda potrzebne, wiadomo i system pack.

Update. Zapisy w Starej Kopalni działają mi normalnie, zobaczymy co będzie później, ale z tego wynika, że wina nie leży po stronie samego moda. Przynajmniej z mojego punktu siedzenia ;)

Sentinel

Sentinel

Użytkownicy
posty174
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Sentinel

Błędy i bugi
#448 2016-02-20, 01:48(Ostatnia zmiana: 2016-02-20, 01:54)
@Sentiel mam zainstalowane gmdk, wszystkie te playerkity i co tam do odpalenia moda potrzebne, wiadomo i system pack.

Update. Zapisy w Starej Kopalni działają mi normalnie, zobaczymy co będzie później, ale z tego wynika, że wina nie leży po stronie samego moda. Przynajmniej z mojego punktu siedzenia ;)

niekoniecznie moda, bardzo możliwe że systempack koliduje z jakimiś skryptami :) póki co gram bez systempacka i sprawdze czy problem znów wystąpi  :P problem w tym że ten błąd może się pojawić w losowym momencie gry u mnie pojawił się w śwątyni śniącego za pierwszym razem a za drugim w obozie bractwa przy drugim podejściu do moda  :/

Post połączony: 2016-02-20, 01:54
Modyfikacja naprawdę świetna, jest co podziwiać.
Ja osobiście przeszedłem ją w około 56h, normalnego Gothica przechodziłem w ciągu 19-20h.
Według mnie to najlepsza modyfikacja rozszerzająca Gothica :lol2:

Plusy modyfikacji
- Masa nowych zadań (w podstawce było kilka pobocznych i wątek główny)
- Nowe lokacje i przerobione te stare
- Możliwość przerobienia Uriziela na miecz jednoręczny
- Możliwość zostania Guru
- Więcej interakcji ze światem
- Smażenie wszystkich kawałków mięsa na raz (w podstawce gdy miało się ponad 200 sztuk mięsa trochę długo się te kawałki smażyło)
- Świetne tekstury
- Możliwość zostania Bandytą
- Alchemia (tego mi brakowało w podstawce) :ok:
- Bunt zbieraczy
- Możliwość przespacerowania się po opuszczonej kopalni

Bugi które można by naprawić w kolejnym patchu:
- Błąd w literówce gdy chcemy założyć jakąś runę ale nie mamy odpowiedniego kręgu, pisze ''Brakuje ci (dany krąg) kręgupoziom, by użyć tego przedmiotu''
- Postacie nie zwracają uwagi gdy otwieramy nowo dodane skrzynie, gdy próbowaliśmy otworzyć skrzynie (będące w podstawce) to nas postacie atakowały
- Znalazłem dwie skrzynie do których trudno dojść, pierwsza skrzynia jest niedaleko placu wymian na pasmie górskim, a druga skrzynia jest też niedaleko placu wymian koło tego wielkiego głazu, przydałoby się przerobić ten głaz aby dało się tam wejść bez chodzenia po górach
- Gdy wypijemy miksturę tymczasową np. siły to gdy założymy jakąś lepszą broń której wcześniej nie mogliśmy i będziemy ją trzymać tak długo aż mikstura przestanie działać to bohater założy słabszą broń ale będzie trzymał tą lepszą broń której nie mogliśmy unieść dopóki jej nie schowamy, po schowaniu tej broni będzie pisało że brakuje ileś tam punktów siły, a tą słabszą broń którą mogliśmy unieść bez mikstury nasz bohater wyrzuci :facepalm:
- Stanley ma za mało siły żeby unieść swój miecz (dokładnie o 13 pkt siły)
- Mil nie ma żadnej broni (przydało by się mu dać chociaż jakiś miecz)
- Parę zbugowanych zadań :ayfkm:
- Większość nowo dodanych postaci które mają łuki/kusze, nie mają strzał/bełtów przez co nie używają tych broni
- Wyskakujący Acces Violation podczas wczytywania zapisów (wiele osób pisało że ma taki problem, ale ja się jeszcze z nim nie spotkałem podczas przechodenia ER) :hmmm:
- Czasami wyskakujący Acces Violation podczas brania nowej gry
- Brak tekstur w książkach "Prawdziwe alkohole cz.2 i cz.3" (Porzyczyłem je od Magów Ognia z regału)
- Jeden z Pomocników Ghorana ma włosy (nowicjusze są normalnie łysi)
- Dziurawa podłoga w chatce Hansona na bagnie (można tam wpaść)
- Nie zawsze łuki, kusze i czary zabijają ludzi (czasami dają efekt jak byśmy kogoś pobili)

Jak znajdę jeszcze jakieś bugi to dopiszę  :ok:

Mam kilka pytań odnośnie tej modyfikacji:
- Czy autor moda wyda jeszcze jednego patcha? (na fb przeczytałem że ma powstać jeszcze jeden patch naprawiający coś w obozie bandytów)
- Czy jest możliwość, że wyjdzie dubbing (przydał by się chociaż do nauk Guru), (jak by ktoś chciał zrobić dubbing to błagam żeby niebył taki sam jak w MT)
- Dlaczego linki do moda tak szybko wygasły i dlaczego autor usunął stronkę na fb

masz zainstalowanego system packa?

Zohrokey

Zohrokey

Użytkownicy
Buggerfall
posty138
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Buggerfall

Zohrokey

Błędy i bugi
#449 2016-02-20, 14:00(Ostatnia zmiana: 2016-02-20, 14:12)
System packa mam zainstalowanego.
Przeszedłem grę jako Guru, a jedyne problemy jakie miałem to że w dwóch miejscach mi się gra wyłączyła.
Miejsca w których wyłączyła mi się gra to okolice Bractwa Śniącego i Świątynia Śniącego i wtedy
Acces Violation mi wyskoczył, ale zapisy działały.
Teraz zamierzam przejść grę jako Bandyta, dam znać jak będę miał jakieś problemy z zapisami :ok:
Dodam też gdy biorę nową grę to można usłyszeć jakiś dźwięk gdy się ładuję i na chwilę pojawia się ramka po bokach, a potem znika.

Może zapisy się psują bo chodzi o to gdzie zainstalowaliśmy grę, moda i system packa ja przykładowo zainstalowałem tak: D/Gry/Gothic, albo przez tekstury lub przez to z jakim procesorem graficznym gramy ja np. mam do wyboru 2: Zintegrowana karta graficzna i Nvidia o dużej wydajności ja w tym przypadku gram z tym 1
Ale pewnie nie chodzi o to :hmmm:

Steam

System operacyjny: Windoors 10 Home (64-bitowy)
GeForce GT 740M
8GB RAM
Intel i5-3317U/1.70GHz CPU

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Witam wydaje mi się, że mam 2 bugi z zadaniami w grze, więc postanowiłem napisać to tutaj

1. Zadanie "Dostawa ziela dla Gomeza" W tym zadaniu nie mogę oddać rudy Calomowi, tzn zrobiłem wszystko wedle wytycznych; poszedłem do Thorusa, ten skierował mnie do magnatów, następnie zagadałem z Krukiem, ten odesłał mnie do Bartholo no i od niego też odebrałem rudę oraz dałem mu ziele, gdy wracam do Caloma, aby mu tą rudę oddać to nie mam takiej opcji dialogowej, więc nie wiem o co tutaj chodzi. W dzienniku mam 3 wpisy dotyczące tego questa; 1.Zanieść ziele do Starego Obozu, 2.Dać je Bartholo i 3.Odebrałem rudę od Bartholo. Moim podejrzeniem jest to, że zrobiłem tego questa w 1 rozdziale dlaczego?, ponieważ gdy jak już zostaniemy nowicjuszem to zaczepia nas Lares, który nas informuje o wielkim wydarzeniu, no i od razu rozpoczyna się rozdział drugi, ja chciałem trochę poczekać i ominąłem go po prostu.
(Teraz gram w 2 rozdziale i też tego questu nie mam) Jeżeli ktokolwiek by wiedział dlaczego mam taki problem i może nawet pomógł mi go rozwiązać to z góry bardzo dziękuje !
2. Zadanie "Zaginiony szpieg Gor na Lin" W tym zadaniu wszystko wykonałem jak trzeba a sam Gor na Lin nie rusza dupska z karczmy, nie mam też z nim opcji dialogowej dotyczącej wręczenia herbatki na kaca(nawet kupiłem wszystkie 10 sztuk),z tego co póki co wyczytałem to podobno też wręcza mu się bandaże, których mam 20 sztuk, więc też jest coś nie tak. Ostatnim wpisem w dzienniku jest to, że dowiedziałem się, że ze Mazin rozpijał Lina, Bruce zabrał mu dobytek i, że Cronos sprzedaje herbatkę na kaca. Jedyną rzeczą, która może powodować, że nie mogę tego zakończyć jest to, że wcześniej pozbyłem się Jacko i jego bimbrowników, jednak czy zadanie wtedy nie powinno być anulowane czy coś w tym rodzaju? Tak jak powyżej, jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc to z góry dzięki.

PS Gram na wersji 1.4.5

One day fire will fade and dark will become a curse.
Men will be free from death; left to wander eternally.
Dark will again be ours and in our true shape
We can bury the false legends of yore.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Witam wydaje mi się, że mam 2 bugi z zadaniami w grze, więc postanowiłem napisać to tutaj

1. Zadanie "Dostawa ziela dla Gomeza" W tym zadaniu nie mogę oddać rudy Calomowi, tzn zrobiłem wszystko wedle wytycznych; poszedłem do Thorusa, ten skierował mnie do magnatów, następnie zagadałem z Krukiem, ten odesłał mnie do Bartholo no i od niego też odebrałem rudę oraz dałem mu ziele, gdy wracam do Caloma, aby mu tą rudę oddać to nie mam takiej opcji dialogowej, więc nie wiem o co tutaj chodzi. W dzienniku mam 3 wpisy dotyczące tego questa; 1.Zanieść ziele do Starego Obozu, 2.Dać je Bartholo i 3.Odebrałem rudę od Bartholo. Moim podejrzeniem jest to, że zrobiłem tego questa w 1 rozdziale dlaczego?, ponieważ gdy jak już zostaniemy nowicjuszem to zaczepia nas Lares, który nas informuje o wielkim wydarzeniu, no i od razu rozpoczyna się rozdział drugi, ja chciałem trochę poczekać i ominąłem go po prostu.
(Teraz gram w 2 rozdziale i też tego questu nie mam) Jeżeli ktokolwiek by wiedział dlaczego mam taki problem i może nawet pomógł mi go rozwiązać to z góry bardzo dziękuje !
2. Zadanie "Zaginiony szpieg Gor na Lin" W tym zadaniu wszystko wykonałem jak trzeba a sam Gor na Lin nie rusza dupska z karczmy, nie mam też z nim opcji dialogowej dotyczącej wręczenia herbatki na kaca(nawet kupiłem wszystkie 10 sztuk),z tego co póki co wyczytałem to podobno też wręcza mu się bandaże, których mam 20 sztuk, więc też jest coś nie tak. Ostatnim wpisem w dzienniku jest to, że dowiedziałem się, że ze Mazin rozpijał Lina, Bruce zabrał mu dobytek i, że Cronos sprzedaje herbatkę na kaca. Jedyną rzeczą, która może powodować, że nie mogę tego zakończyć jest to, że wcześniej pozbyłem się Jacko i jego bimbrowników, jednak czy zadanie wtedy nie powinno być anulowane czy coś w tym rodzaju? Tak jak powyżej, jeżeli ktoś byłby w stanie mi pomóc to z góry dzięki.

PS Gram na wersji 1.4.5

Spróbuj wgrać patcha 1.4.5.1 poprawia dosyć sporo bugów w tym i z tego co przeczytałem w changelogu to i zadanie z gor na linem. Niestety będziesz zmuszony zacząć nową grę :/.

Ja natomiast mam problem z migającymi i zanikającymi teksturami co jakiś czas na niektórych terenach... ma ktoś coś podobnego? Na szczęście da się przyzwyczaić

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

PS Gram na wersji 1.4.5

Spróbuj wgrać patcha 1.4.5.1 poprawia dosyć sporo bugów w tym i z tego co przeczytałem w changelogu to i zadanie z gor na linem. Niestety będziesz zmuszony zacząć nową grę :/.

Ja natomiast mam problem z migającymi i zanikającymi teksturami co jakiś czas na niektórych terenach... ma ktoś coś podobnego? Na szczęście da się przyzwyczaić

Sorry, ale spędziłem już ok. 14 godzin gry, więc raczej nie będzie mi się chciało zrobić tego wszystkiego od nowa, a co do tych migających tekstur, pierwsze słyszę.

WotanGolS

WotanGolS

Użytkownicy
posty112
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Co do questa z gor na linem spróbuj jeszcze się przespać do północy i iść do bimbrowni a powinien już tam być.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic

RanMar

Błędy i bugi
#454 2016-02-20, 22:46(Ostatnia zmiana: 2016-02-21, 03:46)
WTF, po zabiciu królowej pełzaczy poszedłem do Lina i nagle pojawiła się opcja z bandażem >,<

KieloN

KieloN

Użytkownicy
posty3
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie wiem czy już ktoś miał taki problem.Mam 8 lvl należę do Gildi:Kret Jest 2 Rozdział.Zrobiłem zadania dla Laresa i Okyla i z żadnym nie mam ścieżki dialogowej aby zostać szkodnikiem.A jeśli chodzi o zadanie na poparcie od 4 najemników to brakuje mi już tylko od Torlofa.Zabiłem Ryżowego Księcia i Lewusa.Ale z Torlofem też nie mogę już o tym porozmawiać.Więc moje pytanie brzmi co zrobić aby zostać Szkodnikiem,Najemnikiem?

Henioo

Henioo

Użytkownicy
posty65
  • Użytkownicy
Zdaje się jest bug z misją z pierścieniami Magnatów. Miałem już je zanim w ogóle rozmawiałem z Draxem o przyłączeniu się do bandytów. Najpierw zrobiłem wszystkie inne misje, gdy już byłem gotowy dołączyć, poszedłem do niego, potem do Skazy i zrobiłem zadanie z Nekiem. Ale Skaza kazał mi też porozmawiać z Bartholo o kradzieży. Bartholo nie ma żadnych dialogów. Myślę, że to przez to, że właśnie zdobyłem pierścienie przed rozmową ze Skazą. Teraz ani Skaza, ani Bartholo, ani Drax nie mają żadnych dialogów i wygląda na to, że nie będę mógł dołączyć do bandytów.

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
Mam pewien bug, który może i nie zmienia dużo, ale warto go wspomnieć. Mianowicie w 3 rozdziale po wykonaniu wszystkich możliwych questów u Shawna w Obozie na Bagnie znikąd pojawił się Y'Berion w miejscu gdzie zwykle siedział, oczywiście nie ma z nim żadnych możliwych dialogów, ale po prostu powstał z martwych :D. Jestem jedyny, czy komuś też to się zdarzyło ?

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Profesjabrak
  • Użytkownicy
U mnie był chyba od 4 rozdziału, ale grałem bez patcha a ty ?

RanMar

RanMar

Użytkownicy
Ruler of Drangleic
posty31
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Ruler of Drangleic
tak, też bez patcha, na czystej 1.4.5

0 użytkowników
Do góry