Oto wszystkie bugi jakie znalazłem podczas grania:
- Niektóre pochodnie na ścianach się nie palą, ale dają światło
- Na ścianie w chacie Scattyego przy wejściu jest deska do przybijania, ale kawałek tej deski jest w ścianie
- Niektóre obiekty i postacie mrygają
- Bezimienny mówi jedną kwestię strażnika świątynnego, stoi on na kłodzie niedaleko Balora i Baal Netbeka
- Węże błotne ciągle zabijają Shrata i tego drugiego, przydałoby się dorobić jakieś drzwi
- Kusznicy w Starym Obozie, którzy trenują strzelanie z kuszy dziwnie ją trzymają
- Jeden z kąsaczy niedaleko grobowca z kamieniem ogniskującym ma sporo różnych przedmiotów
- W jaskini za starym obozem w której jest szkielet i stara zbroja jest kryształ który powinien dodać trochę siły, ale nic nie dodaje
- Czasami nie pojawia się dubbing u Wrzoda
- Jeden z Garotników u Gomeza ma napis Ende gdy chcemy z nim rozmawiać
- Książki pod tytułem Prawdziwe alkohole cz.2 i cz.3 nie mają tekstury (cz.1 ma teksturę)
- Zepsuta kładka w Starej Kopalni niedaleko koła zębatego
- W ruinach w których spotykamy Ur-shaka na dole jest lekka szata nowicjusza ognia
- Na bagnie obok tego świecącego piedesławu i notatek alchemika nie ma kawałka bagna
- Gdy Ur-shak uzupełni nam naszą mapę jej tekstura zamieni się w tą z podstawki
- Brakuje animacji kopania nogą w kołowrocie w kanionie trolli, gdy jest zacięty
- Można zmienić sposób czytania nowych książek, że cały tekst będzie w książce a nie tylko kawałek a reszta w dzienniku zadań (jest to dość niewygodne bo potem w informacjach ogólnych jest bałagan
- Jeden z pomocników Ghorana ma włosy (normalnie nowicjusze są łysi)
- Gdy walczę z orkowymi psami które są niedaleko Hugo to Davor zeskakuję z klifu i się zabija
- Gdy nie rozdaliśmy wody zbierzaczom i wykonamy zadanie ''Nosiwoda w służbie Lewusa'' przez pobicie go to zbieraczom nadal będzie można dawać wodę
- Na niektórych powierzchniach pojawia się biały pasek
- Gdy zamkniemy główną bramę w Starym Obozie kołowrotem i ją otworzymy to otworzy się tylko do połowy, a potem się zatnie i nic nie będzie się dało z nią zrobić
- Błąd w zadaniu ''Praca w obozie myśliwych'', Alex daje nam 30 sztuk mięsa, ale jest napisane że dostajemy 29 sztuk, tak samo jest jak je usmażymy, a jak oddamy mięso Alexowi to już piszę że oddajemy 30 sztuk
- Stanley czasami łowi ryby na lądzie
Mam nadzieję że pomogłem