Piłka nożna 46055 155

O temacie

Autor

Zaczęty 15.07.2011 roku

Wyświetleń 46055

Odpowiedzi 155

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Piłka nożna
#140 2011-07-22, 22:58(Ostatnia zmiana: 2011-07-22, 23:05)
Co mnie do cholery obchodzi cena kloackiej benzyny, skoro nie posiadam nawet prawa jazdy? :facepalm:  Skoro nie podoba ci się temat to wyjdź, albo załóż swój lepszy. O benzynie.

ale po wuj od wieku dziecięcego na siłę wpajać jakieś bzdety, którymi dzieciak i tak pewnie się nie interesuje ;x

Najlepiej to nie robić nic. Posadzić dziecko przed komputerem, albo puścić samopas a później zdziwienie że "dobry synek" zajebał komuś w mordę, albo w najlepszym przypadku został kolejnym przeciętniakiem bez większych ambicji, zainteresowań i osiągnięć. I co? Następne pokolenie podklatkowych piwoszy? Oto polska.

Nawet na gruncie historycznym jest to typowa cecha dla motłochu i plebsu, czyli marazm i kloaka. Przy solidnym gruncie dziecko wychowywane było w duchu rzemiosła a później do niego przyuczane. Zamożne rodziny w jeszcze większym stopniu dbały o rozwój i przyszłą karierę. Dzieci pijaków, prostaków i polaczków biegały natomiast z kijami napierdalając się brudem z rzeki. W końcu po co się narzucać? Gówniarz dorośnie to sam dokona "jedynych słusznych" wyborów.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
cena benzyny w wuj rośnie
chvj cie to obchodzi jak masz 16 lat. Chyba że wyrywasz gimdupy na gimbusiarskie mikrowozy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
nie pamiętam thoro kto, ale ktoś już pisał o tym 100 lat temu. może potem znajdę sam tekst. nic się nie zmieniło. w artykule był podany chociażby przykład które zajebało jabłko czy coś i jak dostało karę, to żałowało. ale nie tego, że ukradło, tylko tego, że dało się złapać. nie wiem czy w tym samym tekście, czy w innym omawianym w tym samym dniu, poza ogólnym kundleniem pokolenia przez pokolenie, było też o tym, jak właśnie gówniażeria "puszczona samopas" się zachowuje. jak przez sto lat się córka rybaka tak dzieje, to ja nie wiem co to w ogóle za argument, że "dziecko sobie potem moze wybrać" podany kilka postów wcześniej.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ja to pierdole. Cały ten temat jest prowokacją. Starzy użytkownicy dają się wciągać w burzliwe dyskusje z gimnazjum, bezfejmowcami i osobami o nazwijmy to "niesprawdzonej reputacji". Zwieńczeniem wszystkiego jest 16 latek pierdolący o cenach benzyny. Chyba pora sobie dać spokój z forum publicznym (jeśli nie w ogóle), bo to co tu jest ostatnio poczyniane jest samo w sobie karykaturą themodders.

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
chvj cie to obchodzi jak masz 16 lat. Chyba że wyrywasz gimdupy na gimbusiarskie mikrowozy.

Skuter sam się nie zatankuje :lol:

Znowu jak to ja napisałem coś nie tak jak chciałem ;x Oczywiście, rodzice swoje dzieci uczą tego i owego, żeby w przyszłości ich pociechy nie ślęczały pod Żabką czy innym Tesco w poszukiwaniu dwóch złotych, ale jeżeli o te kluby chodzi itd to chyba każde dziecko ma prawo samo decydować o tym co lubi oglądać w telewizji (komedie, horrory, filmy akcji... wiecie o co mi chodzi) albo jaki sport uprawiać a nie tak, że ojciec mówi "Ty będziesz w przyszłości jebanym taksówkarzem bo ja nim jestem i basta" i tak musi być :ayfkm:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
brak mi słów :facepalm:

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Piłka nożna
#146 2011-07-23, 00:53(Ostatnia zmiana: 2011-07-23, 00:55)
Ja to pierdole. Cały ten temat jest prowokacją. Starzy użytkownicy dają się wciągać w burzliwe dyskusje z gimnazjum, bezfejmowcami i osobami o nazwijmy to "niesprawdzonej reputacji". Zwieńczeniem wszystkiego jest 16 latek pierdolący o cenach benzyny. Chyba pora sobie dać spokój z forum publicznym (jeśli nie w ogóle), bo to co tu jest ostatnio poczyniane jest samo w sobie karykaturą themodders.

przez chwilę na samym początku sugerując się wowozem chciałem dać zdjęcia moich zużytych piłkarskich ochraniaczy na golenie ale zrezygnowałem :lol2:

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy
chyba każde dziecko ma prawo samo decydować o tym co lubi oglądać w telewizji (komedie, horrory, filmy akcji... wiecie o co mi chodzi) albo jaki sport uprawiać a nie tak, że ojciec mówi "Ty będziesz w przyszłości jebanym taksówkarzem bo ja nim jestem i basta" i tak musi być :ayfkm:  

I również decydować o tym w co chce grać.Potem zatłucze matkę krzesłem,bo kompa mu wyłączyła.
Dziecko które będzie oglądać ambitne kino takie jak "Piła" lub "Zombieland" i nieczytające książek
(komu się chce?) z pewnością wpoi sobie wiele wartości które uczynią je lepszym i szlachetniejszym człowiekiem.Zapewne również mądrzejszym i bardziej elokwentnym.Po oglądnięciu horroru zapierdoli i rozpruje swojego kotka,bo na filmie też tak było i ten pan jakoś żył. :ok:  

Opisałeś dwie skrajności,rodzice powinni wspierać dziecko w tym co robi,pod warunkiem,że nie krzywdzi siebie lub innych.Syn przychodzi i mówi że nie chce się uczyć i woli zbierać truskawki od 14 roku życia.I co? Akceptujesz jego decyzję,bo ma wolność wyboru? Co z tego,że zmarnuje sobie życie,a mając 50 lat będzie wrakiem człowieka bez emerytury czy innego zabezpieczenia.

Zresztą,trochę zboczyłem z tematu,więc kończę  :lol:  .

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Brzmi znajomo...
Pisząc tego posta wiedziałem że ktoś prędzej czy później to porówna no i właściwie ciężko się nie zgodzić.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
kiedy ktos usunie to forum?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Wczoraj

sauron
  • Gość
kiedy ktos usunie to forum?

gdy ork skończy moda...

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy

Klark Cent

Piłka nożna
#152 2011-07-23, 16:08(Ostatnia zmiana: 2011-07-23, 16:11)
Sheppard pajac jesteś Zoombieland było zajebiste xD to że kino jet 'ambitne' oznacza ze co pokazuje ludzkie dramaty i inne debilizmy?

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy

Sheppard

Piłka nożna
#153 2011-07-24, 01:56(Ostatnia zmiana: 2011-07-24, 01:56)
Niekoniecznie,wystarczy że humor jest na poziomie.
Współczesny kałboj strzelający do zombiaków niezbyt mnie śmieszył,tak samo jak problemy zakompleksionego nastolatka.

KolegaZWojska

KolegaZWojska

Rzeka
posty1095
Propsy2397
NagrodyVVV
Profesjabrak
  • Rzeka

KolegaZWojska
Rzeka

Piłka nożna
#154 2011-07-24, 14:29(Ostatnia zmiana: 2011-07-24, 18:44)
Współczesny kałboj strzelający do zombiaków niezbyt mnie śmieszył,tak samo jak problemy zakompleksionego nastolatka.
LOL! A mnie bardzo. Myślę, że płaszczyzna, na której oceniłeś ten film jest zupełnie nietrafiona i powierzchowna. Zajebiste klimatyczne kino, dobra komedia, masa kuriozalnych sytuacji przedstawionych w ciekawy sposób, parodia współczesnych horrorów, fajna kreacja postaci - tak ja zapamiętałem ten film.

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Sheppard pajac jesteś Zoombieland było zajebiste xD to że kino jet #msg156806ambitne#msg156806 oznacza ze co pokazuje ludzkie dramaty i inne debilizmy?
Zombie Loan?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry